• Publicerat 26 november
  • Skrivet av Redaktionen
  • 505 Kommentarer

ELITEFOOTBALL

I och med Halmstads seger mot Helsingborg på söndagen gjordes det också bokslut för säsongen 2016. Nu vet vi vilka lag som spelar i allsvenskan respektive superettan 2017.

Och nu har vi på Elitefootball uppdaterat vårt system så att det också utgår från 2017 års säsong. Så när ni går in på Allsvenskan och klickar på ett lag eller söker på ett lag högst upp i sökfältet är det 2017 års trupp som dyker upp. Dessa kommer givetvis att uppdateras så fort något ett nyförvärv, förlust eller kontraktsförlängning blir kända för oss och omvärlden.

Ni kommer att märka att i vissa trupper så kan sportchefen dra sig tillbaka och njuta av julglöggen och julnötterna i fulla drag eftersom nästa säsong trupp praktiskt taget är spikad, medan vissa sportchefer kommer få ägna hela hösten och jullovet och en bit in på det nya året att få ihop en gångbar trupp. Notera dock att det kan finnas ytterligare spelare i trupperna som har kontrakt men som vi dock inte känner till och det är bara dom som vi känner till har kontrakt med klubben som finns med i uppställningarna. Men så fort vi får kännedom att om det är någon spelare som har kontrakt som saknas så lägger vi såklart upp den spelaren.

Detsamma gäller för övrigt Superettan där nedflyttade lagen som Helsingborg, Gefle och Falkenberg har ganska många kontrakterade inför nästa säsong men där lag som Åtvidaberg och Varberg kommer att få jobba lite för att få till konkurrenskraftiga trupper till nästa säsong.

När det gäller den svenska division 1-fotbollen kan ni vilka lag som spelar i respektive serie här: Div 1 Norra och Div 1 Södra men dessa trupper uppdateras bara sporadiskt tillsvidare men kommer förstås att vara kompletta och aktuella när deras respektive säsong startar framåt vårkanten nästa säsong.

Mycket nöje – och glöm inte att besöka www.elitefootball.com regelbundet för att se dom senaste övergångarna. Den närmaste framtiden och en bit in på det nya året kommer att bli ganska hektisk, var så säkra.

505 thoughts on “Håll koll på ALLA lag – här är allsvenska truppläget

  1. I’m just writing to make you understand what a notable experience our girl encountered studying your webblog. She picked up so many things, not to mention what it is like to possess a very effective helping spirit to make other folks smoothly know a number of tricky subject matter. You actually exceeded visitors’ desires. Many thanks for distributing those productive, trusted, informative and also fun guidance on the topic to Lizeth.

  2. I’m just commenting to let you know what a superb discovery our princess experienced visiting yuor web blog. She picked up too many pieces, with the inclusion of what it’s like to possess a very effective coaching heart to get the rest without problems gain knowledge of a variety of multifaceted topics. You actually did more than people’s expectations. Thanks for rendering those informative, safe, edifying and unique thoughts on this topic to Lizeth.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *