• Publicerat 26 november
 • Skrivet av Redaktionen
 • 216 Kommentarer
fdelvan

ELITEFOOTBALL

I och med Halmstads seger mot Helsingborg på söndagen gjordes det också bokslut för säsongen 2016. Nu vet vi vilka lag som spelar i allsvenskan respektive superettan 2017.

Och nu har vi på Elitefootball uppdaterat vårt system så att det också utgår från 2017 års säsong. Så när ni går in på Allsvenskan och klickar på ett lag eller söker på ett lag högst upp i sökfältet är det 2017 års trupp som dyker upp. Dessa kommer givetvis att uppdateras så fort något ett nyförvärv, förlust eller kontraktsförlängning blir kända för oss och omvärlden.

Ni kommer att märka att i vissa trupper så kan sportchefen dra sig tillbaka och njuta av julglöggen och julnötterna i fulla drag eftersom nästa säsong trupp praktiskt taget är spikad, medan vissa sportchefer kommer få ägna hela hösten och jullovet och en bit in på det nya året att få ihop en gångbar trupp. Notera dock att det kan finnas ytterligare spelare i trupperna som har kontrakt men som vi dock inte känner till och det är bara dom som vi känner till har kontrakt med klubben som finns med i uppställningarna. Men så fort vi får kännedom att om det är någon spelare som har kontrakt som saknas så lägger vi såklart upp den spelaren.

Detsamma gäller för övrigt Superettan där nedflyttade lagen som Helsingborg, Gefle och Falkenberg har ganska många kontrakterade inför nästa säsong men där lag som Åtvidaberg och Varberg kommer att få jobba lite för att få till konkurrenskraftiga trupper till nästa säsong.

När det gäller den svenska division 1-fotbollen kan ni vilka lag som spelar i respektive serie här: Div 1 Norra och Div 1 Södra men dessa trupper uppdateras bara sporadiskt tillsvidare men kommer förstås att vara kompletta och aktuella när deras respektive säsong startar framåt vårkanten nästa säsong.

Mycket nöje – och glöm inte att besöka www.elitefootball.com regelbundet för att se dom senaste övergångarna. Den närmaste framtiden och en bit in på det nya året kommer att bli ganska hektisk, var så säkra.

216 thoughts on “Håll koll på ALLA lag – här är allsvenska truppläget

 1. I simply desire to notify you that I am new to putting up a blog and genuinely liked your site. Likely I am prone to remember your blog post . You absolutely have memorable article content. Like it for sharing with us your very own internet site information

 2. I really wish to reveal to you that I am new to having a blog and certainly cherished your report. Probably I am going to store your blog post . You absolutely have wonderful article information. Be Thankful For it for giving out with us all of your website information

 3. It is usually convenient time to prepare some preparations for the extended term. I have scan this blog entry and if I may possibly, I desire to encourage you very few fascinating ideas.

 4. Thank you for good overlook that directly promote choosing new definitions. The better feature to obtain prices that is online compare which provides the best offers using state on home and auto assurance provided by high ratings companies as american geico company located in U.S..

 5. Hello there, just turned alert to your blog site through Google, and realized that it’s pretty useful. I’ll appreciate if you decide to persist such.

 6. Hiya there, just turned out to be aware of your wordpress bog through Google, and discovered that it is seriously interesting. I’ll take pleasure in should you keep up this post.

 7. Thank you for natural information that truthfully help in choosing novel concepts and definitions. The most preferable possibility to receive prices is free compare process that provides the best deals by zip on landlords insurance policy against well known agents as gieco insurer in U.S..

 8. Excellent beat ! I would like to apprentice while you amend your website, how can i subscribe for a blog site? The account aided me a appropriate deal. I had been tiny bit familiar of this your broadcast provided bright transparent concept

 9. Good day! I know this is kind of off topic but I was wondering which blog platform are you using for this website? I’m getting fed up of WordPress because I’ve had problems with hackers and I’m looking at options for another platform. I would be great if you could point me in the direction of a good platform.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *