• Publicerat 23 november
 • Skrivet av Redaktionen
 • 167 Kommentarer
mfffansBB120517EM044

Magnus Pehrsson är klar som ny tränare för Malmö FF. Men den förre djurgårdstränaren och nu senaste Estlands förbundskapten har direkt hamnat i skottgluggen. MFF-fans reagerar nu hätskt på klubbens officiella Twitter.

Allan Kuhn fick nyligen sparken trots att han är regerande SM-guld-vinnare.
MFF tog nyligen beslutet att sparka Åge Hareides efterträdare.

Ett lika överraskande som kontroversiellt beslut.

Och inte verkar det bli mindre kontroversiellt med dagens presenterade ersättare; Magnus Pehrsson som kommer från jobbet som Estlands förbundskapten får direkt möta hårda ord från Malmös fans som inte verkar ha högre tankar om den forne djurgårdstränaren.

Här ett urval av reaktioner från Malmö FF:s twitter efter dagens presskonferens.
Vissa besökare vill försöka dämpa tongångarna och ge Pehrsson chansen men en klar majoritet av alla tweets är klart negativa mot Pehrsson.

Här ett urval av svaren efter den första tweeten från MFF:s officiella konto, den tweet som förkunnade att ”MP” var klar:

” En medelmåtta och en riktig förlorare”

”Hur snabbt får man pengarna tillbaka för årskortet”

”Där rök mitt årskort den 25:e. Åkeby 2.0”

”Skojar ni?”

”HAHAHAHAHAHA”

”Ät bajs”

”Det är inte 1 april i dag”

”Nu ger ni Trelleborg ett par supportrar”

HÄR finns fler reaktioner från Svenska Fans Himmelriket.

167 thoughts on “MFF-fansens ilska mot Pehrsson – starka känslor direkt

 1. Do you have a spam issue on this blog; I also am a blogger, and I was curious about your situation; many of us have created some nice procedures and we are looking to trade methods with others, be sure to shoot me an email if interested.

 2. Thanks for good info that plainly help on obtaining original positions. The better feature to apply quotes that is lowest process which gives the best offers on home insurance coverage provided from top rated agent like NATION WIDE from the United States.

 3. Thank you for sharing excellent informations. Your website is so cool. I am impressed by the details that you’ve on this website. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this website page, will come back for more articles. You, my pal, ROCK! I found simply the information I already searched everywhere and just couldn’t come across. What an ideal site.

 4. I wish to thank you for transparent survey which directly help on checking renewed conclusions. The most preferable possibility to obtain quote is cheapest comparison tool which provides the most wanted offers on auto and homeowners assurance provided by top rated agents like geico in US.

 5. I appreciate regarding great info which frankly help on getting unexplored concepts and definitions. The better feature to get quote is lowest cost compare which provides the best deals on auto protection from good known agent like Geico in United States.

 6. Thank you regarding great feedback which truthfully promote checking emergent provisitions. The better feature to choose rates that is lowest cost compare that provides the best deals for homeowner insurance policy provided from best agent as american family from the US.

 7. Thank you regarding good feedback that directly promote getting new definitions. The better feature to obtain prices that is online compare which provides the cheapest deals for home owners online credit provided from top rated companies like American family located in United States.

 8. I wish to thank you regarding clear feedbacks which directly support obtaining various conclusions. The most preferable feature to obtain rates that is lower quotes comparison process which gives the best deals for renter payday express loan against top rated companies as american family located in USA.

 9. Oi Eu sei é um pouco fora-tópico mas tive para perguntar.
  Faz gestão um bem-estabelecida site como seu tomar um grande quantidade
  de trabalhar? Eu sou novo para escrevendo um blog no entanto eu escrevo meu diário diária .
  Eu gostaria de começar um blog então eu pode compartilhar
  meu experiência e pensamentos on-line. Por favor, deixe-me saber se você tem qualquer tipo de sugestões ou dicas para novo aspirante
  blog proprietários. Obrigado!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *