Foto: Bildbyrån

Sebastian Ohlsson kommer inte att spela Örgrytes match mot Assyriska på lördag, detta efter att han redan skrivit på för IFK Göteborg. Det hela kan försvåra situationen för nästjumbon Ljungskile, som är beroende av att Assyriska förlorar.

Precis som i allsvenskan är superettans toppstrid avgjord. Bottenstriden lever dock i allra högsta grad. Det är redan klart att Ängelholm åker ner i division 1, men nästjumbon Ljungskile kan fortfarande fixa kval. Detta om laget på lördag i sista omgången besegrar Trelleborg på hemmaplan samtidigt som Örgryte slår Assyriska på Gamla Ullevi.

Som bekant kommer Örgrytes stjärna och poängkung Sebastian Ohlsson inte spela lördagens match. Detta efter att han skrivit på för IFK Göteborg i måndags, vilket gjort Örgrytes fans rasande. Klubben har därför tillsammans med Ohlsson kommit överens om att mittfältaren gjort sin sista match för klubben.

Att Ohlsson inte kommer till spel mot Assyriska innebär ett stort hot mindre för Södertäljeklubben, som är två poäng före Ljungskile.

Den tidigare Blåvitt-spelaren Hannes Stiller, som numera är spelande klubbchef i Ljungskile, är besviken över att Assyriska nu får en fördel.

– Det känns väldigt surt, vi behöver all hjälp vi kan få, säger Stiller till Expressen.

– Han (Ohlsson) hade kunnat bidra med mycket. Allt det här verkar vara en soppa, kommunikationen verkar ha brustit.