Isak och Ishak – hetaste anfallsnamnet i Skandinavien

PROFFSKOLLEN. Hur gick det för de svenska spelarna utomlands i helgen? Kolla in nedan.  Läs mer i veckans proffskoll.

NORGE

Jakob Orlov, Brann 22/4
Skadekänning stoppade Brann matchen mot Lilleström (förlust 1-2).

David Myrestam, Haugesund 27/1
Haugesund förlorade med 1-2 mot Odd. Myrestam spelade sin vana trogen hela matchen.

Andreas Linde, Molde 7/0, 2 hållna nollor
Reservmålvakt på avbytarbänken när Molde spelade 0-0 mot Sogndal.

Isak Ssewankambo, Molde 8/0
Tillbaka i matchtruppen men satt hela matchen mot Sogndal (oavgjort 0-0) på avbytarbänken.

Mattias Moström, Molde 20/1
Tillbaka i startelvan men utgick redan i den 13:e minuten på grund av skada.

Jonas Lindberg, Sarpsborg 18/3
Tredje målet för säsongen när han öppnade målskyttet i matchen mot redan klara mästarlaget Rosenborg (oavgjort 2-2) med ett mål till 1-0 i den 14:e minuten. Byttes ut med kvarten kvar av ordinarie tid.

Marcus Nilsson, Stabaek 10/0
Nästjumbon Stabaek spelade 1-1 borta mot Vålerengen. Nilsson spelade hela matchen.

Rasmus Lindkvist, Vålerengen 25/4
Blev poängräddare för Vålerengen när han utjämnade till 1-1 i den 84:e minuten mot Stabaek.

Robert Lundström, Vålerengen 19/0
Tillbaka från avstängning och spelade hela matchen mot Stabaek (oavgjort 1-1).

Marcus Sandberg, Vålerengen 14/0, 2 hållna nollor
Fick hålla nollan i bara tre minuter mot Stabaek innan han släppte in ett mål på straffspark. Höll nollan i resten av matchen som slutade 1-1.

Joakim Wrele, Hödd 25/1
Fanns inte med mot Bryne (oavgjort 0-0).

Johan Wennberg, Kongsvinger 24/2
Spelade från start men utbytt under matchens sista 20 minuter mot Mjöndalen (seger 3-1).

Conny Månsson, Kristiansund 28/0, 10 hållna nollor
Så kom den då – säsongens tionde nolla när Kristiansund spelade 0-0 mot Fredrikstad.

Liridon Kalludra, Kristiansund 25/0
Satt hela matchen på avbytarbänken när Kristiansund spelade 0-0 mot Fredrikstad.

Rikard Nilsson, Levanger 21/0
Spelade från start och hela matchen i 1-0-segern mot Åsane.

Marcus Astvald, Levanger 24/1
90 minuter blev det också för Astvald när laget vann med 1-0 mot Åsane.

Mathias Carlsson, Levanger 0/0
Får vänta på säsongsdebuten hos Levanger.

Andreas Peterson, Levanger 24/3
Bänkad från start men inbytt under matchens sista halvtimme i 1-0-segern mot Åsane.

Mtaka Simba, Levanger 0/0
Helt utanför matchtruppen mot Åsane (seger 1-0)

Andreas Lindberg, Ranheim 0/0, 0 hållna nollor
Alltjämt tredjemålvakt hos Ranheim.

Andreas Wrele, Raufoss 27/0
Spelade hela matchen när laget förlorade med 0-1 mot Ranheim.

Anton Henningsson, Raufoss 14/2
Spelade från start men utbytt i den 79:e minuten mot Ranheim (förlust 0-1). Fick titta på domarens gula kort i den 57:e minuten.

William Kurtovic, Sandefjord 26/1
Sandefjord vann med klara 3-0 mot Strömmen. Kurtovic spelade hela matchen.

Pontus Engblom, Sandnes Ulf 28/23
Gjorde Sandnes Ulfs två första mål mot Ull/Kisa (seger 4-0). Spelade från start och hela matchen.

Martin Falkeborn, Ull/Kisa 8/2 (Utlånad från Lilleström 0/0)
Tillbaka i startelvan men byttes ut i den 78:e minuten mot Sandnes Ulf (förlust 0-4).

Jesper Andreasson, Ull/Kisa 18/0
Spelade hela matchen mot Sandnes Ulf (förlust 0-4).

DANMARK

Johan Larsson, Bröndby 12/0
Bröndby spelade 1-1 mot Nordsjälland. Larsson spelade som brukligt hela matchen. Nordsjällands mål i matchen gjordes för övrigt av tidigare Djurgårdsanfallaren Godsway Donyoh.

Gustaf Nilsson, Bröndby 0/0
Är på väg att jobba sig tillbaka efter sin knäskada men fanns inte med i matchtruppen mot Nordsjälland.

Robin Söder, Esbjerg 10/0
Esbjerg spelade 2-2 mot Lyngby. Söder bänkad från start men byttes in i tidigt i den andra halvleken. Redan sju minuter in på den andra halvleken fick han hoppa in. På en minuts tilläggstid fick han titta på domarens gula kort.

Martin Holm, Horsens 0/0
Helt utanför matchtruppen mot AGF Århus (oavgjort 1-1).

Robin Olsen, FC Köpenhamn 10/0, 6 hållna nollor
Höll nollan i Sveriges båda VM-kvalmatcher men när det blev ”grå vardagslunk” igen så var Olsen något överraskad petad hos FCK och fick agera reservmålvakt på avbytarbänken när FCK vann med 2-0 mot Silkeborg. Troligen sparades Olsen till lagets match mot Leicester i Champions League.

Mikael Antonsson, FC Köpenhamn 4/0
Fick chansen från start mot Silkeborg och hjälpte sitt lag hålla nollan i 2-0-segern.

Ludwig Augustinsson, FC Köpenhamn 11/1
Hjälpte FCK hålla nollan för fjärde matchen i följd. Denna gång när laget vann med 2-0 mot Silkeborg.

Erik Johansson, FC Köpenhamn 10/1
Spelade från start och hela matchen när FCK vann med 2-0 mot Silkeborg.

Per Nilsson, FC Köpenhamn 0/0
Utanför matchtruppen mot Århus och får således vänta på säsongsdebuten.

Johan Dahlin, Midtjylland 7/0, 3 hållna nollor
Inte synlig i matchtruppen mot Ålborg (seger 2-0).

Kristoffer Olsson, Midtjylland 8/1
Bänkad från start mot Ålborg (seger 2-0) men fick hoppa in redan i den 53:e minuten.

Rasmus Jönsson, Odense 11/1
Odense förlorade med 0-3 mot Randers. Jönsson från start men utbytt med kvarten kvar.

Joel Allansson, Randers 8/0
Spelade från start och hela matchen när Randers vann med 3-0 mot Randers.

Mikael Ishak, Randers 9/5
Isak heter av allsvenskans hetaste anfallare och Ishak heter en av danska ligans hetaste anfallare just nu. Ishak stod nämligen för två mål när Randers besegrade Odense med 3-0.

Viktor Lundberg, Randers 11/3
Utanför matchtruppen mot Odense (seger 3-0).

Marko Mitrovic, Randers 8/0
Fick tillbringa hela matchen mot Odense (seger 3-0) på avbytarbänken.

Simon Kroon, SönderjyskE 10/3
Uttagen i bruttotruppen mot Viborg (seger 1-0) men fanns sedan inte med i matchtruppen.

Markus Holgersson, Ålborg 11/2
Ålborg förlorade med 0-2 mot Midtjylland. Holgersson spelade sin vana trogen hela matchen.

Niklas Backman, Århus 12/1
Backman spelade hela matchen när Århus spelade 1-1 mot Horsens.

William Kvist, AB Köpenhamn 4/0
AB förlorade med 0-3 mot Hobro förra helgen. Kvist bänkad från start men fick hoppa in i halvtid. Även i helgen mot danska Nyköping när AB vände 0-2 till 3-2 blev det ett inhopp för Kvist. Denna gång i den 53:e minuten.

Hulusi Dolar, Helsingör 0/0
Får vänta på debuten för Helsingör.

Alexander Fioretos, Helsingör 0/0
Satt hela matchen mot Roskilde (oavgjort 2-2) på avbytarbänken förra helgen. I helgen blev det också 2-2, denna gång mot Fremad Amager. I skrivande stund ingen uppgift kring Fioretos medverkan. Vi hoppas kunna redovisa denna i nästa veckas proffskoll.

FÄRÖARNA

Rasmus Andersson, Skála 9/2
Satt på avbytarbänken under större delen av 1-1-mötet med TB. Fick hoppa in under matchens sista tio minuter.

FINLAND

Bobbie Friberg da Cruz, IFK Mariehamn 29/0
Mariehamn spelade 1-1 i fredags mot HJK. Friberg da Cruz spelade hela den matchen. Det gjorde han också på måndagskvällen mot Lahti (seger 2-0).

Philip Sparrdal-Mantilla, IFK Mariehamn 27/0
Spelade hela matchen mot HJK i fredags (oavgjort 1-1). Drog på sig ett gult kort i den 48:e minuten. Sparrdal-Mantilla spelade från start också i måndagens 2-0-seger mot Lahti men byttes ut i den 87:e minuten. Då hade han dessutom blivit varnad i den 59:e minuten.

Josef Ibrahim, IFK Mariehamn 15/1
Fick hoppa in i den 72:a minuten i 1-1-matchen mot HJK i fredags. Satt hela matchen mot Lahti på avbytarbänken.

Gabriel Petrovic, IFK Mariehamn 27/0
Tillbaka i startelvan och spelade hela machen mot HJK i fredags. Helt utanför matchtruppen i måndagskvällens match mot Lahti.

Erik Törnros, PS Kemi 12/8
Kemi spelade 0-0 mot Inter Åbo på fredagskvällen. Törnros spelade hela matchen. På måndagskvällen var det dags för nästa mål för Törnros när han inledde målgörandet mot VPS Vasa (förlust 1-4) i den 25:e minuten. Törnros byttes sedan ut i den 71:a minuten.

Felix Gustavsson, KPV 21/1
KPV spelade 1-1 mot KTP. Gustavsson från start och spelade hela matchen.

BELGIEN

Jacob Rinne, KAA Gent 9/0, 3 hållna nollor
Höll nollan direkt i omstarten efter landslagsuppehållet när Gent vann med 3-0 mot Zulte-Waregem.

Emir Kujovic, KAA Gent 1/0
Fanns inte med i matchtruppen mot Zulte-Waregem (förlust 0-3)

Erdin Demir, Waasland-Beweren 7/1
Demirs första mål sedan 2010 och således hans första mål, då han spelade i söderettan med Limhamn Bunkeflo. Hans mål betydde 3-2 i 4-2-segern mot jumbon Eupen . Spelade hela matchen.

HOLLAND

Mattias Johansson, AZ Alkmaar 8/0
AZ spelade 2-2 mot Vitesse. Johansson från start och spelade hela matchen.

Muamer Tankovic, AZ Alkmaar 1/0
Äntligen säsongsdebut för Tankovic för Alkmaar. Hoppade in efter en timmes spel i 2-2-matchen mot Vitesse.

Simon Gustafson, Feyenoord 1/0
Satt hela matchen på avbytarbänken när NEC Nijmegen besegrades med 2-1.

Pär Hansson, Feyenoord 0/0, 0 hållna nollor
Reservmålvakt hos Feyenoord för tillfället.

Simon Tibbling, Groningen 3/0
Gjorde bra insats i U21-kvalet men tillbaka hemma i Groningen blev det 90 minuter på avbytarbänken när Groningen mötte Heerenveen (förlust 0-3).

Sam Larsson, Heerenveen 7/4
Tackade nej till VM-kvalmatcherna på grund av skadekänning men verkade inte vara något större fel på honom när han spelade från start och gjorde mål 2-0 i 3-0-segern mot Groningen. Drog på sig ett gult kort och byttes ut under matchens sista tio minuter.

Simon Thern, Heerenveen 2/0
Satt hela matchen på avbytarbänken mot Groningen (seger 3-0).

Samuel Armenteros, Heracles 5/2
Mål för andra matchen i följd för Armenteros när han i den 39:e minuten gav sitt lag ledningen i 1-1-matchen mot PSV. Byttes ut i den 89:e minuten.

Mikael Dyrestam, NEC Nijmegen 6/0
NEC förlorade med 1-2 mot Feyenoord. Dyrestam från start och spelade hela matchen.

Sam Lundholm, NEC Nijmegen 4/0
Utanför matchtruppen mot Feyenoord (förlust 1-2).

Ramon-Pascal Lundqvist, PSV Eindhoven 1/0
Satt hela matchen mot Heracles (oavgjort 1-1) på avbytarbänken.

Kristoffer Peterson, Utrecht 1/0
Helt utanför matchtruppen mot Go Ahead Eagles (förlust 0-3).

ENGLAND

Zlatan Ibrahimovic, Manchester U 8/4
Ännu en match utan mål från ”Ibra” när Manchester United spelade 0-0 mot Liverpool. Fick titta på domarens gula kort i den 90:e minuten.

Kristoffer Nordfeldt, Swansea 0/0, 0 hållna nollor
Fortsätter nöta bänk hos Swansea. Reservmålvakt också mot Manchester C (förlust 1-3).

Sebastian Larsson, Sunderland 0/0
En skada håller honom borta för tillfället. Tidigare sades det att han skulle vara tillbaka efter nyår men nu lutar det åt en comeback tidigare än så.

Joel Asoro, Sunderland 1/0
Satt hela matchen på avbytarbänken mot Stoke (förlust 0-2).

Jonas Olsson, West Bromwich 2/0
Har alltjämt svårt att platsa hos West Bromwich. Sex matcher i följd nu på bänken utan att få hoppa in. Denna gång när WBA spelade 1-1 mot Tottenham. Senast Olsson spelade en ligamatch var 20 augusti.

Gustav Engvall, Bristol City 0/0
Inte synlig i matchtruppen mot Cardiff (förlust 1-2) och inte heller mot Queens PR (förlust 0-1) på tisdagskvällen.

Joel Ekstrand, Bristol City 2/0
Skadekänning stoppade Ekstrand från spel mot Cardiff och Queens PR.

Marcus Olsson, Derby 6/0
Helt utanför matchtruppen mot Leeds i helgen (seger 1-0). Det var han också i tisdagskvällens 0-0-match mot Brentford.

Marcus Antonsson, Leeds 11/1
Fortsätter få nöta bänk hos Leeds. Mot Derby (förlust 0-1) i helgen blev det ett inhopp i den 82:a minuten. På tisdagskvällen spelade Leeds 1-1 mot Wigan. Då blev det ett ännu kortare inhopp, då han hoppade in i den 85:e miniuten.

Pontus Jansson, Leeds 8/0 (Utlånad från Torino 0/0)
Spelade från start och hela matchen i 0-1-förlusten mot Derby i helgen. Det gjorde han också på tisdagskvällen i 1-1-matchen mot Wigan.

Martin Olsson, Norwich 9/1
Spelade hela matchen när Norwich besegrade jumbon Rotherham i helgen med 3-1. Spelade hela matchen gjorde han också på tisdagen mot Fulham (oavgjort 2-2).

IRLAND

Armin Aganovic, Galway 15/1
Satt hela matchen på avbytarbänken när Galway förlorade med 4-5 borta mot Wexford.

SKOTTLAND

Mikael Lustig, Celtic 6/0
Knäskadan han ådrog sig mot Bulgarien stoppade honom från spel också mot Motherwell (seger 2-0).

Viktor Noring, Hearts 0/0, 0 hållna nollor
Reservmålvakt på avbytarbänken mot Dundee FC (seger 2-0).

TYSKLAND

Oscar Wendt, Borussia Mönchengladbach 5/1
Efter att ha varit bänkad senast och också i VM-kvalet var han tillbaka i startelvan mot Hamburger SV och hjälpte laget hålla nollan i matchen som slutade 0-0.

Alexander Milosevic, Darmstadt 7/0 (Utlånad från Besiktas 0/0)
Darmstadt förlorade med 1-2 mot Mainz. Milosevic spelade hela matchen och blev varnad i den 23:e minuten.

Branimir Hrgota, Eintracht Frankfurt 5/0
Bänkad från start men fick hoppa in i den 77:e minuten i 2-2-matchen mot Bayern München.

Albin Ekdal, Hamburger SV 5/0
Spelade från start och hela matchen i HSV:s mot Borussia Mönchengladbach.

Nabil Bahoui, Hamburger SV 1/0
Skadekänning stoppade Bahoui från att vara med i matchtruppen mot Borussia Mönchengladbach.

Jiloan Hamad, Hoffenheim 0/0
Får alltjämt vänta på säsongsdebuten för Hoffenheim.

Emil Forsberg, RB Leipzig 6/3
Kostade på sig att missa en straffspark i den 17:e minuten mot Wolfsburg men var ändå den som gjorde segermålet i den 70:e minuten när han gjorde matchens enda mål. Byttes ut i den 87:e minuten.

Joseph Baffo, Eintracht Braunschweig 6/0
Satt hela matchen på avbytarbänken när EB vann med 1-0 mot Kaiserslautern.

Christoffer Nyman, Eintracht Braunschweig 7/2
Bänkad från start mot Kaiserslautern (seger 1-0) och såg ut att bli kvar på den matchtiden ut men blev inbytt med tio minuter kvar av ordinarie tid.

Simon Hedlund, Union Berlin 3/0
Spelet från start senast följdes upp med 90 minuter på avbytarbänken mot Hannover 96 (seger 2-1).

FRANKRIKE

Pierre Bengtsson, Bastia 6/1
Ny uddamålsförlust för Bastia. Denna gång med 1-2 mot Angers. Bengtsson spelade från start och hela matchen.

Isaac Kiese Thelin, Bordeaux 4/2
Satt hela matchen mot Rennes (oavgjort 1-1) på avbytarbänken.

Karl-Johan Johnsson, EA Guingamp 8/0, 2 hållna nollor
Säsongens andra nolla av Johnsson när Guingamp vann med 1-0 mot Lille. Uttagen i veckans lag i Frankrike.

Alexander Kacaniklic, Nantes 5/0
Åker ut och in i startelvan just nu. Efter att ha spelat från start senast blev det 90 minuter på avbytarbänken mot Lorient (seger 2-1).

Ola Toivonen, Toulouse 8/2
Fanns inte med i matchtruppen mot Monaco (seger 3-1).

Jimmy Durmaz, Toulouse 7/2
Spelade från start och snudd på hela matchen mot Monaco (seger 3-1). Byttes ut i den 87:e minuten.

SPANIEN

John Guidetti, Celta Vigo 4/0
En ankelskada stoppade Guidetti från att vara med i matchtruppen i 0-5-förlusten mot Villarreal.

PORTUGAL

Victor Nilsson-Lindelöf, Benfica 6/0
Inget spel i den portugisiska ligan senast helgen. Nästa omgång spelas kommande helg.

ITALIEN

Filip Helander, Bologna 1/1
Efter tre matcher på bänken fick Hedlund chansen från start och han var på vippen att bli stor matchhjälte mot Lazio (oavgjort 1-1), därför att hans mål i den tionde minuten såg ut att stå sig matchtiden ut men Ciro Immobile utjämnade på straffspark på sju minuters tilläggstid.

Emil Krafth, Bologna 6/0
Satt hela matchen mot Lazio på avbytarbänken.

Marcus Rohdén, Crotone 8/0
Petad ur startelvan och fick nöja sig med ett inhopp i den 69:e minuten i 1-2-förlusten borta mot Sassuolo.

Oscar Hiljemark, Palermo 8/0
Målgöraren i VM-kvalet mot Bulgarien var petad från start när han kom tillbaka till Italien och för match mot Torino (förlust 1-4). Blev dock inbytt redan efter en kvart men sedan utbytt i halvtid.

Robin Quaison, Palermo 3/0
Quaison var den som ersatte Hiljemark i halvtid i 1-4-förlusten mot Torino.

Samuel Gustafson, Torino 0/0
Fortsätter nöta bänk utan inhopp hos Torino. 90 nya bänkminuter mot Palermo (seger 4-1).

Melker Hallberg, Ascoli 6/1
Bänkad från start mot Verona (förlust 1-4) men fick hoppa in i halvtid. Kunde dock inte förändra matchbilden nämnvärt.

SCHWEIZ

Alexander Fransson, Basel 6/0
Basel vann med 3-0 mot Luzern. Fransson inte synlig i matchtruppen.

Kim Källström, Grasshoppers 11/0
Grasshoppers förlorade med 2-4 mot Sion. Källström spelade sin vana trogen 90 minuter. Drog på sig ett gult kort i den 74:e minuten.

Alexander Gerndt, Young Boys 1/0
Skadekänning stoppar alltjämt Gerndt från spel.

ÖSTERRIKE

Philip Hellquist, Wolfsberger 11/2
Bänkad från start mot RB Salzburg. Fick hoppa in i den 64:e minuten i matchen som slutade 2-2.

BULGARIEN

Simon Sandberg, Levski Sofia 3/0
Levski spelade 1-1 i derbyt mot CSKA. Sandberg satt på avbytarbänken under hela matchen.

CYPERN
Christer Youssef, Aris 3/0
Aris förlorade med 0-4 mot AEK Larnaca på måndagskvällen. Youssef från start och spelade hela matchen.

GREKLAND

Jakob Johansson, AEK Aten 5/0
AEK vann med 2-1 borta mot Larissa på måndagskvällen. Johansson spelade hela matchen och blev dessutom varnad i den 68:e minuten.

Niklas Hult, Panathinaikos 4/0
Spelade från start och hela matchen i 1-2-förlusten mot Xanthi

Marcus Berg, Panathinaikos 5/3
Höll sig utanför målprotokollet men spelade hela matchen när Panathinaikos förlorade med 1-2 mot Xanthi.

TURKIET

Mervan Celik, Akhisar Belediyespor 2/0
Celik spelade från start och hela matchen mot Trabzonspor (oavgjort 0-0).

Daniel Larsson, Gaziantepspor 7/0
Spelade från start och spelade hela matchen mot Kasimpasa (oavgjort 0-0).

Johannes Hopf, Genclerbirligi 7/0, 4 hållna nollor
Nollan var intakt i 13 minuter mot Galatasaray och det mål han släppte in då skulle visa sig bli det enda målet i matchen.

Abdulrahman Khalili, Genclerbirligi 3/0
Spelade från start och hela matchen mot Galatasaray (förlust 0-1). Blev varnad i den 28:e minuten.

Samuel Holmén, Istanbul Basaksehir 6/0
Satt hela matchen på avbytarbänken mot Konyaspor (oavgjort 1-1).

Mahmut Özen, Adama Demirspor 0/0
Inte synlig i matchtruppen mot Manisaspor (förlust 1-2).

Felix Michel, Eskisehirspor 3/0
Skadekänning stoppade honom från 1-0-segern mot Giresunspor.

Erkan Zengin, Eskisehirspor 5/0
Spelade från start och hela matchen mot Giresunspor (seger 1-0).

Panajotis Dimitriadis, Giresunspor 3/0
Spelade från start men byttes ut i den 70:e minuten i 0-1-förlusten mot Eskisehirspor.

MALTA

Alexander Nilsson, Tarixen Rainbows 8/1
Första målet för säsongen för Nilsson och han gjorde det som inhoppare. Han byttes in i halvtid och i den 58:e minuten gjorde han det kvitteringsmål till 1-1 som också blev slutresultatet i matchen mot Mosta.

RYSSLAND

Pontus Wernbloom, CSKA Moskva 9/0
CSKA vann med 1-0 mot Ufa. Wernbloom från start och drog sin vana trogen på sig ett gult kort – denna gång i den 51:a minuten.

Carlos Strandberg, CSKA Moskva 4/1
Fick tillbringa hela matchen mot Ufa (seger 1-0) på avbytarbänken.

Emil Bergström, Rubin Kazan 3/0
Rubin Kazan vann med 3-0 mot Krylya Sovetov. Bergström än en gång på avbytarbänken utan att få hoppa in. Senast Bergström spelade i ligan var 27 augusti.

Andreas Granqvist, Krasnodar 9/0
Precis som i landslaget mot Luxemburg och Bulgarien hjälpte han till att hålla nollan, denna gång när Krasnodar spelade 0-0 mot Arsenal.

Sebastian Holmén, Dynamo Moskva 14/0
Spelade från start och hela matchen när Dinamo förra helgen vann med 1-0 mot Kuban Krasnodar. I onsdags blev det ytterligare 90 minuter när Dinamo spelade 0-0 mot Khimki. I helgen blev det 1-2-förlust borta mot Fakel. Holmén från start och spelade hela matchen även då.

KINA

Gustav Svensson, Guangzhou R&F 25/0
Spelade hela matchen när Guangzhou R&F besegrade Hangzhou med 5-2.

Osman Sow, Henan Jianye 27/3
Sow fick chansen från start och spelade hela matchen mot Shanghai Shenhua (oavgjort 2-2).

Guillermo Molins, Beijing Rehne 13/0
Bänkad från start mot Qingdao. (Förlust 1-4) Fick hoppa in under matchens sista 20 minuter.

David Fällman, Dalian Transcendence 29/0
Hjälpte sitt lag hålla nollan mot Shenzen FC.

JAPAN

Robin Simovic, Nagoya Grampus 8 26/9
Speluppehåll i den japanska ligan till 22 oktober.

Ludvig Öhman, Nagoya Grampus 8 9/0

USA

Axel Sjöberg, Colorado Rapids 29/2
Colorado vann förra söndagen med 3-2 borta mot Houston. Sjöberg spelade sin vana trogen från start och hela matchen. På fredagen blev det seger med 2-1 mot San Jose. Sjöberg spelade hela matchen även då. På söndagen förlorade laget med 0-1 mot Portland. Då fick Sjöberg däremot vila och satt hela matchen på avbytarbänken.

Mohammed Khalid Saeid, Columbus Crew 25/0
I fredags spelade laget 2-2 mot Colorado Rapids. Khalid Saeid spelade från start och hela matchen. I helgen blev det förlust med 2-3 mot New York RB. Khalid Saeid från start även då men utbytt under matchens sista 20 minuter.

Erik Friberg, Seattle Sounders 23/0
0-0 blev det för Seattle mot Houston Dynamo i torsdags. Friberg bänkad från start men fick göra ett inhopp redan efter en kvart för att ersätta skadade Andreas Ivanschitz. I helgen blev det förlust med 1-2 mot Dallas. Då spelade Friberg från start och hela matchen.

Nicklas Maripuu, Jacksonville 11/0
I torsdags blev det 0-0 mot Indy Eleven. Maripuu från start och spelade hela matchen. I helgens 2-4-förlust mot NY Cosmos spelade Maripuu också hela matchen.

Alexander Andersson, Jacksonville 4/0
Ingen ”Nutt” synlig i matchtruppen varken mot Indy Eleven eller NY Cosmos.

Linus R. Olsson, OKC Energy 10/2
OKC förlorade i semifinalen i slutspelet mot Vancouvers andralag med 2-3. Inget spel för Olsson i den matchen och säsongen är nu över för hans del.