• Publicerat 30 september, 2016
  • Skrivet av Redaktionen
  • 6 Kommentarer

AIK:s 17-årige dundertalang Alexander Isak är stekhet bland de europeiska toppklubbarna. Enligt Fotbollskanalen finns det ingen utköpsklausul i hans kontrakt.
– Vad som står i avtal är mellan AIK och spelaren. Det är inget jag kommenterar i media, säger AIK:s sportchef Björn Wesström till Fotbollskanalen.

Enligt Wesström lär det inte dröja allt för länge innan han säljs.
– Det blir en gissning som är oerhörd svår. För att kapitalisera på framgången han har nu så är det de två närmaste fönsterna som avgör. Han kan ju försvinna för högre summa efter det, men eftersom situationen är som den är nu, han har precis slagit igenom, och för att nyttja farten i det är det nog nu eller i nästa fönster som han kommer att säljas, säger han.

Från och med lördag står Isak dessutom utan agent, uppger Fotbollskanalen, då avtalet med Patrick Mörk går ut. Men sajten skriver också att det kan bli så att Alexander Isak skippar att ha en agent och att det hela istället sköts via hans bror Sened Isak.
– Jag har inga kommentarer till något som har med min roll eller längden på agentavtal att göra, säger Sened Isak till Fotbollskanalen.