PÅ FD: Trots toppform på försäsongen – Bahoui ratad

PROFFSKOLLEN. Hur gick det för de svenska spelarna utomlands i helgen? Kolla in nedan.  Läs mer i veckans proffskoll.

Proffskollen – i samarbete med Elitefootball

NORGE

Jakob Orlov, Brann 18/3
Brann förlorade borta med 2-3 mot Haugesund. Orlov utanför målprotokollet denna gång och utbytt i den 80:e minuten när det fortfarande stod 2-2.

David Myrestam, Haugesund 22/1
Spelade sin vana trogen hela matchen när Haugesund vann med 3-2 hemma mot Brann.

Andreas Linde, Molde 6/0, 1 hållna nollor
Reservmålvakt när Molde vann med 2-0 borta mot Strömsgodset.

Isak Ssewankambo, Molde 8/0
Utanför matchtruppen mot Strömsgodset på grund av skadeproblem.

Mattias Moström, Molde 16/1
Fortsätter få förtroendet i startelvan men precis som senast blev det inga 90 minuter. Denna gång byttes den tidigare AIK-spelaren ut i den 72:a minuten.

Jonas Lindberg, Sarpsborg 14/2
Spelade från start och hela matchen när Sarpsborg spelade 2-2 borta mot Ålesund. Lindberg fick titta på domarens gula kort redan i den nionde minuten.

Rasmus Lindkvist, Vålerengen 20/3
90 nya minuter för Lindkvist när Vålerengen vann med 2-1 borta mot Odd.

Robert Lundström, Vålerengen 15/0
Även Lundström spelade hela matchen mot Odd (seger 2-1).

Marcus Sandberg, Vålerengen 9/0, 2 hållna nollor
Höll nollan till halvtid mot Odd. Släppte sedan in ett mål direkt efter paus men det räckte ändå till seger med 2-1 för Vålerengen.

Joakim Wrele, Hödd 21/0
Hödd vann med 3-1 mot Mjöndalen i torsdags. Wrele spelade hela matchen. Däremot var han inte synlig i 3-8 (!)-förlusten mot Ull/Kisa

Johan Wennberg, Kongsvinger 20/2
Kongsvinger vann med 2-1 mot Krisitansund i onsdags. Wennberg satt större delen av matchen på avbytarbänken men fick hoppa in i den sista minuten av ordinarie matchtid. I helgen blev det en 1-0-seger mot Ranheim. Wennberg bänkad från start även då men fick hoppa in i den 72:a minuten.

Conny Månsson, Kristiansund 23/0, 9 hållna nollor
Var på väg mot tionde nollan mot Kongsvinger i onsdags men två insläppta mål under dom åtta sista minuterna av ordinarie tid gjorde att han får vänta på den ett tag till. Och tionde nollan kom heller inte i helgen då han släppte in ett mål i den 27:e minuten i 3-1-segern mot Levanger på bortaplan.

Liridon Kalludra, Kristiansund 21/0
Kalludra spelade från start men blev utbytt under slutkvarten mot Kongsvinger (förlust 1-2). I helgens match mot Levanger (förlust 1-3) var inte Kalludra synlig i matchtruppen.

Rikard Nilsson, Levanger 16/0
Tillbaka i matchtruppen men fick inleda matchen på avbytarbänken i onsdags mot Bryne (förlust 3-4). Hoppade in i den 62:a minuten. Och i helgen mot Kristiansund (förlust 1-3) var Nilsson tillbaka i startelvan. Byttes dock ut i den 68:e minuten.

Marcus Astvald, Levanger 19/1
Första målet för säsongen för den tidigare Örebro-spelaren när han gjorde 1-1 i den åttonde minuten i 3-4-förlusten borta mot Bryne. Spelade från start också i helgen mot Kristiansund (förlust 1-3) men några 90 minuter blev det inte, då han byttes ut i den 83:e minuten.

Mathias Carlsson, Levanger 0/0
Får vänta på säsongsdebuten hos Levanger.

Andreas Peterson, Levanger 19/3
Ingen Peterson synlig i matchtruppen mot Bryne (förlust 3-4). Tillbaka i truppen i helgens 1-3-förlust mot Krisitansund, där han inledde matchen på avbytarbänken. Hoppade dock in i den 73:e minuten.

Mtaka Simba, Levanger 0/0
Satt hela matchen på avbytarbänken mot Bryne (förlust 3-4) utan att få hoppa in, även i helgens match mot Kristiansund blev det 90 minuter på avbytarbänken – för tredje matchen i följd efter att han kom till klubben.

Andreas Lindberg, Ranheim 0/0, 0 hållna nollor
Alltjämt tredjemålvakt hos Ranheim.

Andreas Wrele, Raufoss 23/0
Raufoss förlorade med 1-3 borta mot Sandefjord i torsdags. Wrele från start och spelade hela matchen. Fick i helgen vara med om en målrik match som innehöll hela nio mål när laget förlorade med 4-5 mot Strömmen. Wrele spelade hela matchen.

Anton Henningsson, Raufoss 9/2
Spelade från start i torsdags mot Sandefjord (förlust 1-3). Byttes ut efter en dryg timmes spel. Bänkad från start i helgens 4-5-förlust mot Strömmen på hemmaplan. Hoppade in i den 63:e minuten.

William Kurtovic, Sandefjord 21/1
Trots målet senast som inhoppare fick han på nytt agera avbytare i torsdags när Sandefjord mötte Raufoss (seger 3-1). Byttes in i den 86:e minuten. Bänkad från start också i helgens match mot Åsane men fick hoppa in med kvarten kvar i matchen som slutade 1-1.

Pontus Engblom, Sandnes Ulf 23/19
Kommer allt närmare 20 mål för varje match. I onsdags gjorde han säsongens 18:e mål när han i den sista matchminuten fastställde slutresultatet till 2-0 i bortamatchen mot Ranheim. Och i helgen kom 19:e målet när han i matchen mot KFUM Oslo gjorde 2-0-målet på straffspark i den 26:e minuten. ”Uffe” vann till slut med 3-1.

Martin Falkeborn, Ull/Kisa 4/0 (Utlånad från Lilleström 0/0)
Bänkad från start i onsdagens 0-1-förlust mot Jerv på bortaplan. Byttes in med knappa halvtimmen kvar att spela. Fick i helgen bevittna en rejäl urladdning mot Hödd när Ull/Kisa vann med 8-3 (!) mot Hödd. Skriver bevittna eftersom han tillbringade hela matchen på avbytarbänken.

Jesper Andreasson, Ull/Kisa 14/0
Ingen Andreasson synlig i matchtruppen varken mot Jerv i onsdags eller Hödd i helgen.

DANMARK

Johan Larsson, Bröndby 7/0
Precis som i Stockholm var det huvudstadsderby i Köpenhamn i söndags. Bröndby spelade 1-1 mot FC Köpenhamn och Johan Larsson spelade hela matchen.

Gustaf Nilsson, Bröndby 0/0
Har inte återhämtat sig från den skada han ådrog sig i slutet av april.

Robin Söder, Esbjerg 7/0
Esbjerg spelade 1-1 mot SönderjyskE. Söder bänkad från start och fick hoppa in först i den 72:a minuten.

Robin Olsen, FC Köpenhamn 7/0, 3 hållna nollor
Släppte in ett mål när FCK spelade oavgjort i derbyt mot Bröndby (oavgjort 1-1)

Mikael Antonsson, FC Köpenhamn 3/0
Från startelvan senast till avbytarbänken utan att få hoppa in i derbyt mot Bröndby. Så var vardagen för Antonsson denna helg.

Ludwig Augustinsson, FC Köpenhamn 6/0
Spelade från start och hela matchen mot Bröndby (oavgjort 1-1).

Erik Johansson, FC Köpenhamn 5/1
Tackat nej till landslagsspel för att fokusera fullt ut på klubblaget och spelade från start och hela matchen i 1-1-derbyt mot Bröndby. Dessutom varnad i den 60:e minuten.

Per Nilsson, FC Köpenhamn 0/0
Utanför matchtruppen mot Bröndby och får således vänta på säsongsdebuten.

Johan Dahlin, Midtjylland 3/0, 1 hållen nolla
Tillbaka i startelvan efter bänkningen senast och svarade med att hålla säsongens första nolla när Midtjylland spelade 0-0 borta mot Viborg.

Kristoffer Olsson, Midtjylland 6/0
Skadekänning stoppade Olsson mot spel mot Viborg (oavgjort 0-0).

Rasmus Jönsson, Odense 6/0
Odense förlorade med 0-1 hemma mot Horsens. Jönsson från start men utbytt efter en dryg timmes spel.

Joel Allansson, Randers 5/0
Skadekänning stoppade Allansson från medverkan i matchtruppen mot Silkeborg (seger 1-0).

Mikael Ishak, Randers 4/1
Tillbaka i matchtruppen och tillbaka i startelvan efter återkomsten från OS. Lämnade planen utan mål i 1-0-segern mot Silkeborg.

Viktor Lundberg, Randers 7/2
Spelade från start men byttes ut i den 81:a minuten i 1-0-segern mot Silkeborg.

Marko Mitrovic, Randers 7/0
Med Ishak tillbaka i matchtruppen och startelvan var Mitrovic tillbaka på avbytarbänken. Han fick denna gång nöja sig med ett kort inhopp i den 81:a minuten, då han bytte med Viktor Lundberg.

Simon Kroon, SönderjyskE 5/2
Tillbaka i matchtruppen och tillbaka i startelvan och spelade dessutom hela matchen matchen när SönderjyskE spelade 1-1 mot Esbjerg.

Markus Holgersson, Ålborg 7/2
Ålborg vann med 2-1 mot Århus. Holgersson från start och spelade hela matchen.

Niklas Backman, Århus 7/1
Århus hämtade sig från den tunga 0-7-förlusten senast men det blev en ny förlust mot Ålborg med 1-2. Backman spelade hela matchen och drog på sig ett gult kort i den 59:e minuten.

William Kvist, AB Köpenhamn 1/0
Satt hela matchen på avbytarbänken när AB spelade 0-0 borta mot Andreas Alm-tränade Vejle.

Hulusi Dolar, Helsingör 0/0
Ingen Dolar i matchtruppen mot Roskilde (seger 2-0) förra helgen. I helgen blev det 1-2 mot Nästved. I skrivande stund har vi inte fått någon matchfakta från matchen. Vi hoppas kunna redovisa Dolars eventuella medverkan i nästa veckas proffskoll.

Alexander Fioretos, Helsingör 0/0
Ingen Fioretos i matchtruppen mot Roskilde (seger 2-0) förra helgen. I helgen blev det 1-2 mot Nästved. I skrivande stund har vi inte fått någon matchfakta från matchen. Vi hoppas kunna redovisa Fioretos eventuella medverkan i nästa veckas proffskoll.

FÄRÖARNA

Rasmus Andersson, Skála 4/0
Uppehåll i den färöiska ligan till 11 september 2016.

ISLAND

Pontus Nordenberg, Vikingur Olafsvik 17/1
Vikingur Olafsvik förlorade med 0-2 mot FH. Nordenberg spelade hela matchen.

FINLAND

Bobbie Friberg da Cruz, IFK Mariehamn 22/0
Hjälpte laget hålla nollan mot VPS (oavgort 0-0)

Philip Sparrdal-Mantilla, IFK Mariehamn 20/0
Spelade från start och hela matchen mot VPS (oavgjort 0-0).

Josef Ibrahim, IFK Mariehamn 13/0
Fick inleda matchen mot VPS på avbytarbänken men ändå ett inhopp på nästan kvart då han fick hoppa in i den 77:e minuten.

Gabriel Petrovic, IFK Mariehamn 22/0
Fortsätter rada upp 90 minutersmatcher för IFK Mariehamn. Spelade hela matchen också i helgen mot VPS.

Erik Törnros, PS Kemi 4/4
Succén och målsnittet på ett mål per match håller i sig för den tidigare Brage och Dalkurd-spelaren med allsvenska meriter från Gefle. Törnros gjorde nämligen matchens enda mål i den femte minuten när Kemi vann med 1-0 borta mot PK35 Vantaa.

Felix Gustavsson, KPV 15/1
KPV förlorade med 0-2 hemma mot GrIFK. Gustavsson spelade hela matchen.

BELGIEN

Jacob Rinne, KAA Gent 4/0, 1 hållen nolla
Tillbaka i matchtruppen och mellan stolparna när Gent spelade 2-2 borta mot Anderlecht.

Emir Kujovic, KAA Gent 1/0
För femte matchen i följd fick Kujovic nöta bänk från start och för fjärde matchen i följd blev det inget inhopp alls. Gent gjorde tre byten mot Anderlecht men Kujovic fick ingen speltid. Har totalt noterats för fem minuters speltid i ligan för Gent.

Erdin Demir, Waasland-Beweren 2/0
W-B förlorade med 1-2 mot Oostende på bortaplan. Demir spelade hela matchen.

HOLLAND

Mattias Johansson, AZ Alkmaar 3/0
AZ vann med 2-0 mot NEC. Johansson från start och spelade hela matchen.

Muamer Tankovic, AZ Alkmaar 0/0
Tillbaka från OS men fick sitta hela matchen mot NEC på avbytarbänken.

Simon Gustafson, Feyenoord 0/0
Fanns med på avbytarbänken mot Excelsior (seger 4-1) men något inhopp blev det inte.

Pär Hansson, Feyenoord 0/0, 0 hållna nollor
Reservmålvakt hos Feyenoord för tillfället.

Simon Tibbling, Groningen 1/0
Groningen spelade 0-0 mot PSV. Tibbling var sjuk och missade därför matchen.

Sam Larsson, Heerenveen 2/1
Bänkad från start också mot Zwolle men fick hoppa in i halvtid och visade omgående att han värd större förtroende, då han bara behövde fem minuter på sig för att göra, vad som skulle visa sig, matchens enda mål.

Simon Thern, Heerenveen 2/0
Satt hela matchen på avbytarbänken mot Zwolle (seger 1-0).

Mikael Dyrestam, NEC Nijmegen 3/0
Inte synlig i matchtruppen i 0-2-förlusten mot AZ.

Sam Lundholm, NEC Nijmegen 2/0
Bänkad från start men fick hoppa in i den 63:e minuten i 0-2-förlusten mot AZ.

Ramon-Pascal Lundqvist, PSV Eindhoven 0/0, PSV II 4/0
Tillbaka hos förstalaget i helgen men fick sitta hela 0-0-matchen mot Groningen på avbytarbänken.

Kristoffer Peterson, Utrecht 1/0
Helt utanför matchtruppen mot Vitesse (oavgjort 1-1).

ENGLAND

Zlatan Ibrahimovic, Manchester U 3/3
Tredje matchen för Zlatan i Premier League och den första han inte gör mål i, då Hull besegrades med 1-0.

Kristoffer Nordfeldt, Swansea 0/0, 0 hållna nollor
Fortsätter nöta bänk hos Swansea. Reservmålvakt också mot Leicester och skrivande stund ingen utlåning klar heller till någon annan klubb.

Sebastian Olsson, Sunderland 0/0
En skada håller honom borta till efter nyår.

Joel Asoro, Sunderland 1/0
Satt hela matchen mot Southampton (oavgjort 1-1) på avbytarbänken.

Jonas Olsson, West Bromwich 2/0
Efter att ha spelat från start i dom två inledande matcherna blev det avbytarbänken mot Middlesbrough (oavgjort 0-0) utan att få hoppa in.

Marcus Olsson, Derby 1/0
Säsongsdebut för Olsson när han spelade från start och hela matchen borta mot Burton (förlust 0-1) i fredags

Marcus Antonsson, Leeds 5/1
Det blev förlust med 1-3 mot Nottingham för Leeds. Antonsson från start och spelade hela matchen.

Pontus Jansson, Leeds 0/0 (Utlånad från Torino 0/0)
Satt hela matchen mot Nottingham (förlust 1-3) på avbytarbänken.

Martin Olsson, Norwich 2/0
En skada i baksidan av ena låret stoppar Olsson från spel just nu. Missade också helgens 0-3-förlust mot Birmingham.

IRLAND

Armin Aganovic, Galway 9/0
Fortsätter få 90 minutersmatcher. Spelade hela matchen också i 1-2-förlusten mot Sligo Rovers.

SKOTTLAND

Mikael Lustig, Celtic 2/0
Celtic vann med 4-1 mot Aberdeen. Lustig från start och spelade hela matchen.

Viktor Noring, Hearts 0/0, 0 hållna nollor
Reservmålvakt på avbytarbänken mot Partick Thistle (seger 2-1).

TYSKLAND

Oscar Wendt, Borussia Mönchengladbach 1/0
Borussia inledde med 2-1-seger mot Bayer Leverkusen. Wendt spelade sin vana trogen hela matchen.

Alexander Milosevic, Darmstadt 1/0 (Utlånad från Besiktas 0/0)
Fanns med från start och spelade hela premiärmatchen mot Köln (förlust 0-2).

Branimir Hrgota, Eintracht Frankfurt 1/0
Fick chansen från start mot Schalke 04 (seger 1-0). Byttes ut med knappt tio minuter kvar av ordinarie matchtid.

Albin Ekdal, Hamburger SV 0/0
Skada stoppade Ekdal från spel i premiären mot Ingolstadt (oavgjort 1-1).

Nabil Bahoui, Hamburger SV 0/0
Trots rapporter om bra form och fina takter under försäsongen blev det avbytarbänken utan att få hoppa in för Bahoui premiären mot Ingolstadt (oavgjort 1-1).

Jiloan Hamad, Hoffenheim 0/0
Uppges vara på väg bort från klubben och fanns inte med i matchtruppen mot RB Leipzig (oavgjort 2-2).

Pierre Bengtsson, Mainz 0/0
Fanns inte med i premiärtruppen mot Borussia Dortmund i helgen och på måndagen presenterades han av Bastia i franska Ligue 1.

Emil Forsberg, RB Leipzig 1/0
Någon plats i startelvan fanns det inte för Forsberg mot Hoffenheim (oavgjort 2-2) men däremot fick han hoppa in efter en dryg timmes spel.

Joseph Baffo, Eintracht Braunschweig 2/0
Bänkad mot Nürnberg och blev kvar på densamma matchtiden ut.

Christoffer Nyman, Eintracht Braunschweig 1/1
Vilken debut det blev för ”Totte” som inledde matchen mot Nürnberg (seger 6-1) på avbytarbänken men som fick hoppa in i den 67:e minuten och i den 88:e var det han som gjorde 6-1-målet.

Simon Hedlund, Union Berlin 0/0
Skrev i början av veckan på för Union Berlin och är tillgänglig för spel i lagets nästa match 10 september 2016.

FRANKRIKE

Isaac Kiese Thelin, Bordeaux 1/1
Utanför matchtruppen mot Nantes (seger 1-0).

Karl-Johan Johnsson, EA Guingamp 3/0, 1 hållen nolla
Första nollan i Ligue 1 kom när Guingamp spelade 0-0 borta mot Nancy.

Alexander Kacaniklic, Nantes 2/0
Spelade från start mot Bordeaux (förlust 0-1). Byttes ut i halvtid.

Ola Toivonen, Toulouse 3/0
Toivonen spelade en knapp timme mot St Etienne (oavgjort 0-0) innan han byttes ut.

Jimmy Durmaz, Toulouse 1/0
Durmaz debuterade för sin nya klubb som inhoppare i den 72:a minuten i matchen mot St Etienne (oavgjort 0-0).

SPANIEN

John Guidetti, Celta Vigo 2/0
Fick chansen från start mot Real Madrid på bortaplan och spelade också fram till lagets kvitteringsmål i den 67:e minuten men Real Madrid gjorde ytterligare ett och vann matchen med 2-1. Guidetti byttes ut i den 73:e minuten.

PORTUGAL

Victor Nilsson-Lindelöf, Benfica 3/0
3-1 blev det borta mot Nacional för Benfica. Nilsson-Lindelöf spelade hela matchen.

ITALIEN

Emil Krafth, Bologna 2/0
Bologna fick ge sig med 1-5 borta mot Torino. Krafth spelade hela matchen.

Marcus Rohdén, Crotone 2/0
Spelade från start också mot Genoa (förlust 1-3). Byttes ut med knappt tio minuter kvar av ordinarie tid.

Oscar Hiljemark, Palermo 2/0
Palermo grejade 1-1 borta mot Inter. Hiljemark från start och spelade hela matchen.

Robin Quaison, Palermo 2/0
Spelade också från start mot Inter men tvingades utgå på grund av skada tio minuter in på den andra halvleken – samma skada gjorde att han tvingades lämna återbud till A-landslaget.

Samuel Gustafson, Torino 0/0
Skadekänning stoppar Gustafson från spel just nu.

Melker Hallberg, Ascoli 1/0
Ascoli inledde säsongen med att spela 1-1 mot Pro Vecelli. Hallberg från start men utbytt med kvarten kvar av ordinarie matchtid.

Joakim Olausson, Perugia 0/0
Inte synlig i premiärtruppen mot Cesena (oavgjort 1-1) och fick sitt kontrakt uppsagt på måndagen. Det är andra gången i Italien som Olausson fått sitt kontrakt uppsagt, förra gången var det i Atalanta 2015.

Filip Helander, Verona 0/0
Verona vann med 4-1 mot Latina. Helander satt hela matchen på avbytarbänken. Uppges i skrivande stund vara nära att skriva kontrakt med Bologna.

Anton Andreasson, Pro Patria 0/0
Serie D har premiär 4 september 2016.

SCHWEIZ

Alexander Fransson, Basel 2/0
Tillbaka från OS men fick nöja sig med en plats som avbytare mot Thun (seger 3-0). Hoppade in i den 73:e minuten.

Kim Källström, Grasshoppers 6/0
Grasshoppers vann med 4-1 mot Young Boys. Källström spelade sin vana trogen hela matchen.

Alexander Gerndt, Young Boys 1/0
Skadeproblem stoppar Gerndt från spel just nu.

ÖSTERRIKE

Philip Hellquist, Wolfsberger 6/2
Säsongens andra mål för Hellquist när han gjorde 4-0-målet i den 63:e minuten i 5-0-segern mot Admira Wacker. Den tidigare Djurgårdsmittfältaren spelade hela matchen.

BULGARIEN

Simon Sandberg, Levski Sofia 2/0
På nytt på avbytarbänken men efter två matcher utan att få hoppa in blev det äntligen ett inhopp för Sandberg – dock ett kort sådant då, han byttes in i den 84:e minuten. Har därmed skrapat ihop 77 minuters speltid i den bulgariska högstaligan.

GREKLAND

Jakob Johansson, AEK Aten 0/0
Grekiska Super League skulle ha startat 20 augusti men av rädsla för publikoroligheter har landets sportminister Stavros Kontonis skjutit upp allt spel minst till 5 september 2016.

Niklas Hult, Panathinaikos 0/0

Marcus Berg, Panathinaikos 0/0

TURKIET

Daniel Larsson, Gaziantepspor 2/0
Spelade från start och hela matchen i 1-0-segern mot Trabzonspor.

Panajotis Dimitriadis, Genclerbirligi 0/0
Fanns inte med i truppen mot Osmanlispor och uppges av vissa medier vara på väg till Giresunspor i andraligan.

Johannes Hopf, Genclerbirligi 2/0, 1 hållen nolla
Släppte in två mål när Genclerbirligi spelade 2-2 mot Osmanlispor.

Samuel Holmén, Istanbul Basaksehir 2/0
Säsongsdebut från start för Holmén när hans lag vann med 2-0 borta mot Bursaspor.

Abdulrahman Khalili, Mersin Idman Yurdu 0/0
Utanför matchtruppen mot Sivasspor (förlust 0-6). Uppges i vissa medier vara på väg till Genclerbirligi.

Mahmut Özen, Adama Demirspor 0/0
Inte synlig i premiärtruppen mot Denizlispor (förlust 1-2).

Felix Michel, Eskisehirspor 0/0
Utanför matchtruppen mot Sanliurfaspor (oavgjort 1-1).

Erkan Zengin, Eskisehirspor 1/0
Fanns inte med i matchtruppen mot Sanliurfaspor (oavgjort 1-1).

MALTA

Alexander Nilsson, Tarixen Rainbows 2/0
Tarixen förlorade med klara 0-4 mot Birkirkara. Nilsson spelade hela matchen för Tarixen.

BOSNIEN

Mirza Halvadzic, Zeljeznicar 0/0
Zeljeznicar spelade 1-1 borta mot Celik. Inget spel för Halvadzic.

RYSSLAND

Pontus Wernbloom, CSKA Moskva 5/0
CSKA vann med 1-0 mot Tom Tomsk. Wernbloom från start och spelade hela matchen.

Carlos Strandberg, CSKA Moskva 1/0
Efter fyra raka matcher på avbytarbänken utan speltid blev det äntligen lite speltid för Strandberg som hoppade in i halvtid i 1-0-segern mot Tom Tomsk.

Emil Bergström, Rubin Kazan 3/0
Fick en notering i protokollet efter att ha spelat fram till lagets kvitteringsmål i den sista matchminuten i 1-1-matchen mot Orenburg.

Andreas Granqvist, Krasnodar 5/0
Spelade sin vana trogen hela matchen när Krasnodar denna gång fick ge sig med 1-2 mot Lokomotiv Moskva.

Sebastian Holmén, Dynamo Moskva 9/0
Dynamo förlorade med 0-1 mot serietvåan Tosno. Holmén från start och spelade hela matchen.

KINA

Gustav Svensson, Guangzhou R&F 22/0
Nästa omgång i den kinesiska superligan spelas 9 september 2016.

Osman Sow, Henan Jianye 23/1

Guillermo Molins, Beijing Rehne 7/1
Spelade från start mot Xinjang Tianshan men utbytt under matchens sista 15 minuter.

David Fällman, Dalian Transcendence 24/0
Bänkad från start men fick hoppa in i halvtid mot Zheijang Jiteng.

Erton Fejzullahu, Dalian Transcendence 7/1
Har alltjämt inte spelat någon match sedan 2 maj och är hemma i Stockholm, efter att han genomgått en operation.

JAPAN

Robin Simovic, Nagoya Grampus 8 22/9
Helt utanför matchtruppen mot FC Tokyo (oavgjort 1-1).

Ludvig Öhman, Nagoya Grampus 8 9/0

USA

Axel Sjöberg, Colorado Rapids 23/2
Spelade hela matchen när Colorado förlorade med 1-2 mot Real Salt Lake.

Mohammed Khalid Saeid, Columbus Crew 17/0
Fanns med från start och spelade hela matchen när Columbus vann med 2-0 mot San Jose.

Erik Friberg, Seattle Sounders 17/0
Satt hela matchen på avbytarbänken mot Portland (förlust 2-4).

Nicklas Maripuu, Jacksonville 6/0
Ingen match i helgen för Jacksonville.

Alexander Andersson, Jacksonville 4/0

Linus R. Olsson, OKC Energy 4/0
OKC förlorade med 0-2 mot Colorado Springs i torsdags. Olsson utanför matchtruppen. I helgen blev det mer speltid för Olsson som en av fyra avbytare som fick hoppa in mot Tulsa Roughnecks (seger 1-0). Han hoppade in i den 63:e minuten

NYA ZEELAND

Armin Pasagic, Eastern Suburbs 11/5
Gjorde två mål mot Western Springs i en match som avbröts på grund av kraftigt skyfall.