Foto: Bildbyrån

Gif Sundsvall förlänger med 21-årige mittfältaren Erik Granat – ett nytt avtal till och med 2018 är klart för talangen, som släppts fram på allvar i årets allsvenska:
– Vi är mycket glada och stolta över att ha hittat en förlängning med Erik, säger sportchefen Urban Hagblom i ett pressmeddelande.

Erik Granat a-lagsdebuterade i Sundsvall säsongen 2014 i superettan. I år har det blivit elva matcher (sju från start) i allsvenskan för Granat.

Mittfältstalangen har nu skrivit på nytt kontrakt till och med säsongen 2018.

– Vi är mycket glada och stolta över att ha hittat en förlängning med Erik. Han har stor potential att bli en stor profil i GIF Sundsvall. Detta är också ett bevis på vår akademiverksamhet, när vi hittar bra lösningar med egna produkter som gjort denna resa genom hela GIF Sundsvalls verksamhet och vi är överens om en spännande och utvecklande framtid tillsammans, säger Sundsvalls sportchef Urban Hagblom ett pressmeddelande.

Sundsvalls tränare Joel Cedergren:

– Erik är en mycket god lagkamrat, seriös elitidrottsman och väldigt talangfull fotbollsspelare. Erik har en stor drivkraft inom sig som gör att han kommer bli en mycket bra fotbollsspelare. Hans spelstil passar utmärkt in i dagens GIF Sundsvall och självklart är vi extra glad att kunna förlänga med spelare som kommer från Sundsvall och är utbildad i föreningen.