• Publicerat 16 augusti
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
BB160805BB070

En svensk doldis fanns på bänken när Sunderland mötte Manchester City i helgens Premier League-premiär. Det blev ingen speltid där, men framtiden ser ljus ut för 17-årige Joel Asoro.

Sunderland hade tuffast möjliga motstånd i sin premiär när man ställdes mot Pep Guardiolas Manchester City på Etihad Stadium i lördags. Med på bänken fanns framtidslöftet Joel Asoro som kom till Sunderland från Brommapojkarna under sommaren 2015.

Det blev 90 minuter på bänken för den svenske talangen och en tung 2-1–förlust för hans Sunderland.

Under söndagen fick han dock 82 minuters speltid när Sunderlands reservlag mötte Chelseas dito. Sunderlands officiella hemsida rapporterar om riktigt fint spel från svensken som bland annat gjorde lagets mål i den oavgjorda matchen.

Asoro själv var också nöjd med sitt spel.
– Jag är glad att jag hamnade i målprotokollet, det höjer mitt självförtroende, säger han och fortsätter:
– Det var en fantastisk upplevelse att få vara med A-truppen. En överraskning men det var en härlig känsla att se en fullsatt arena och jag hoppas få fortsatt förtroende.

Han känner att han blivit bättre under försäsongen och kämpar hårt för att imponera på klubbens nya manager, David Moyes.
– Försäsongen har gått bra och jag känner mig stark. Om jag jämför med förra året har jag lärt känna spelarna och de har lärt känna mig. Det har hjälpt mig att bli bättre och det första veckorna har känts jättebra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *