Omar Colley kan vara på väg att lämna Djurgården – men försvarsförstärkningar är också på väg in. Enligt uppgifter till FotbollDirekt så är Blåränderna intresserade av norske försvararen Niklas Gunnarsson från Vålerenga.
– Vi kommenterar inte spelare som inte tillhör Djurgården, säger klubbens sportchef Bosse Andersson till FotbollDirekt.se. 

Djurgården har ny tränare och flera nyförvärv har kommit in på kort tid – nu kan nästa vara på gång. Omar Colley ser ut att lämna klubben, som nu är på väg att agera med en försvarare in.

Enligt uppgifter till FD så visar Djurgården konkret intresse för Niklas Gunnarsson. Ett svenskklingande namn, men Gunnarsson är alltså norrman. Han tillhör Vålerenga i hemlandet, men var utlånad till skotska Hibernian förra säsongen. Enligt FD:s uppgifter så har Gunnarsson besökt Djurgårdens klubbledning i Stockholm.

25-årige Gunnarsson hade i fjol en lånesejour i Elfsborg, där han gjorde elva allsvenska matcher från start under hösten. Hans utgångsposition är högerback, men han kan spela på alla positioner i backlinjen. Han fick debutera för norska landslaget i maj i en träningslandskamp mot Portugal. Kontraktet med Vålerenga går ut efter säsongen.

Djurgårdens sportchef Bosse Andersson är förtegen om Gunnarsson.

– Vi kommenterar inte spelare som inte tillhör Djurgården, säger Andersson till FotbollDirekt.se.

– Han har varit i Elfsborg och är i Vålerenga nu. Han är inte vår spelare och jag kommenterar bara våra spelare.

Hur ser ni på försvarssituationen, om Omar Colley lämnar?

– Omar är här med oss nu, vi fokuserar på matchen mot Göteborg på måndag och det finns inget annat än att han spelar med oss där. Han har varit i Finland en kort sväng för att besöka sin svärmor som är sjuk men är tillbaka nu, han tränade i dag. Han är Djurgårdens spelare och det är det som gäller.
 

MISSA INTE!

Allt om Djurgården – Gå till FotbollDirekts Djurgården-sida
Bosse försvarar mållös Olunga: ”Övertygad – det blir bra”
Olsson värjde sig in i det sista – höll envist masken

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
– TWITTER
– FACEBOOK
– INSTAGRAM

ELITEFOOTBALLSveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll