Foto: Bildbyrån

Pelle Olsson fredar sig och tänker inte lämna Djurgården. Efter dagens träning uppträdde han med stort lugn och hävdade att han överhuvudtaget inte diskuterat sin framtid med ledningen.
– Felaktigt? Jag tänker i alla fall inte lämna. Jag är envis och uthållig, säger djurgårdstränaren i en intervju efter dagens träning.

Djurgården anses gå mot ett tränarbyte.
En mycket svår sportslig situation som i nuläget placerar stockholmarna på kvalplats ser ut att tvinga bort Pelle Olsson.
Förlusterna mot både Gif Sundsvall och Kalmar på slutet har rört upp rubriker som går ut på att han inom kort kommer att sparkas.

Men själv tillbakavisar han nu allt när han ställde upp på en intervju efter dagens avslutade träning ute vid Kaknäs i Stockholm.

När han får frågan i från Expressen om han är på väg att lämna och hur han ser på uppgifterna som nu är i starkt omlopp så svarar han så här:
– Felaktigt? Jag tänker i alla fall inte lämna. Jag är envis och uthållig, säger han.
– Jag tänker köra vidare, slår han frankt fast.

Han fortsätter:
– I övrigt har jag inga kommentarer, svarar han.

– Men jag är inte förvånad efter fem raka förluster att jag blir i frågasatt. Jag hade varit mer förvånad om jag inte hade blivit det, konstaterar Pelle Olsson med skärpa.

– Vi har inte varit tillräckligt bra och då i frågasätts man. Men jag är van, jag har ju varit tränare i 20 år, det hör till jobbet precis som för vem som helst.

När intervju kommer in på vilka samtal han har haft med Djurgården så bryter han snabbt av:
– Jag har inte haft några sådana samtal överhuvudtaget om sådana saker.