Foto: Bildbyrån

David Boo Wiklander stannar i Hammarby – nu står det klart att försvararen förlängt sitt kontrakt till säsongen ut.
– David har gjort ett gott intryck på oss och vi tycker att det känns bra att fortsätta samarbetet året ut, säger Hammarbys sportchef Mats Jingblad till klubbens hemsida.

David Boo Wiklander lämnade IFK Norrköping efter SM-guldet förra året. Den 31-årige försvararen gick därefter klubblös under vinter och vår, men fick sedan chansen hos Hammarby – detta efter att transferfönstret stängt.

Bajen hade skadeproblem på backsidan och Boo Wiklander sökte dispens hos förbundet för att skriva kontrakt efter fönstret. Dispensen beviljades och ett kontrakt till och med 15 juli skrevs.

Nu är det förlängt. Bajen meddelar på sin hemsida att man gjort klart med en förlängning säsongen ut.

– Med tanke på vad som hände inför säsongstarten känner vi att vi har behov av ha den här numerären på försvarssidan. David har gjort ett gott intryck på oss och vi tycker att det känns bra att fortsätta samarbetet året ut, säger sportchefen Mats Jingblad till klubbens hemsida.

David Boo Wiklander blev spelklar för Hammarby den 15 april, och har sedan dess gjort tre framträdanden i allsvenskan för Bajen (ett från start).

MISSA INTE! 

Allt om Hammarby – Gå till FotbollDirekts Hammarby-sida
– Tonar ner flyttrykten om sig själv: ”En 32-åring inte het på marknaden”
Är han nästa man att lämna Bajen?: ”Kan börja om helt…”

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
TWITTER
FACEBOOK
INSTAGRAM

ELITEFOOTBALLSveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll