• Publicerat 27 juni, 2016
  • Skrivet av Redaktionen
  • 7 Kommentarer

Guillermo Molins lämnar Malmö FF. Utdragna förhandlingar kommer inte att lösas. I dag har en brytning blivit definitiv med den forne guldfavoriten. Så här reagerar supporterna på Svenska Fans MFF-forum.
– ”Undrar vad de andra Malmöspelarna tycker?”, är en av många reaktioner i kommentarsflödet.

Malmö FF tog hem Guillermo Molins efter Anderlecht-åren och han hann göra en vår som är som en modern MFF-klassiker. Det var 2013.
Ett tag gjorde han mer än ett mål i snitt per match innan skadedjävulen grep tag i honom igen och där ännu en korsbandsskada. Just där och då var han outstanding i allsvenskan och gjorde lite som han ville, match ut – och match in.

Där på har han aldrig riktigt kommit tillbaka. En lång konvalescens följde och när han väl var tillbaka så kom nästa motgång på pappers- och symbolviset när han blev av med lagkaptensuppdraget och hur vice Markus Rosenberg fick ta över.
Molins reagerade starkt på Åge Hareides drag och sedan dess har MFF-favoriten fått kämpa för att hålla sig flytande.
Så sent som i fjol lade han sig på operationsbordet igen för att bli av med smärtor som fortsatt hade grott i hans knä.

Ja, han har haft det allt annat än lätt, även om det i år börjat luta åt rätt håll för honom igen.
Men trots att han sportsligt fått allt mer fäste så har det alltså inte varit tillräckligt för MFF, i alla fall inte tillräckligt vad Molins anser att han är värd och i dag blev alltså skilsmässan officiell. Månader av ovisshet är nu alltså till ända.

Molins gjorde i år så här långt i allsvenskan sju matcher och tre mål för MFF.

HÄR fansen reaktioner på Svenska Fans Malmö FF-sida.

HÄR Guillermo Molins Malmö FF-liv i siffror – allt han gjorde för MFF

Mårthen Bergman – Ola Gustavsson