PROFFSKOLLEN. Hur gick det för de svenska spelarna utomlands i helgen? Kolla in nedan.  Läs mer i veckans proffskoll.

Förlust med 0-1 mot Tromsö i söndags. Orlov från start men utbytt i halvtid.

2-3 blev det mot Viking för Haugesund. Myrestam spelade hela matchen.

Fortsätter nöta bänk hos Lilleström och får vänta på sin debut.

Andreas Linde, Molde 1/0, 0 hållna nollor
Reservkeeper när Molde vann med 1-0 mot Ålesund.

Isak Ssewankambo, Molde 7/0
Fanns med från start mot Ålesund (seger 1-0) men byttes ut drygt tio minuter in av den andra halvleken.

Mattias Moström, Molde 5/1
Fortsatta skadeproblem stoppar Moström för tillfället.

Mikael Dorsin, Rosenborg 0/0
Ännu inte riktigt återställd av den ledbandsskada i ena knäet som har stoppat honom från spel så här långt.

Jonas Lindberg, Sarpsborg 2/0
Skadekänning stoppar alltjämt Lindberg från spel.

Jens Jacobsson, Tromsö 0/0
Tillbaka i matchtruppen men på avbytarbänken under hela matchen mot Brann (seger 1-0).

Jesper Arvidsson, Vålerengen 4/0
Tillbaka i startelvan när Vålerengen förlorade med 0-2 mot Lilleström. Utbytt under matchens sista 25 minuter.

Rasmus Lindkvist, Vålerengen 8/1
Var den som bytte av Arvidsson i 0-2-förlusten mot Lilleström.

Robert Lundström, Vålerengen 3/0
Saknades i matchtruppen även i matchen mot Lilleström.

Marcus Sandberg, Vålerengen 0/0, 0 hållna nollor
Skadekänning håller Sandberg utanför matchtruppen just nu.

Joakim Wrele, Hödd 5/0
Hödd vann med 2-0 mot Sandnes Ulf. Wrele spelade från start och hela matchen.

Johan Wennberg, Kongsvinger 4/1
Första målet för säsongen för Wennberg när han gjorde 1-0 i den 54:e minuten i 3-0-segern borta mot Ranheim.

Conny Månsson, Kristiansund 5/0, 3 hållna nollor
Tredje nollan på fem matcher för Månsson när Kristiansund spelade 0-0 mot KFUM Oslo.

Liridon Kalludra, Kristiansund 5/0
0-0 blev det mot KFUM Oslo för Kristiansund. Kalludra från start men utbytt i den 73:e minuten.

Jonathan Malmberg, Levanger 1/0, 0 hållna nollor
Skadekänning stoppar Malmberg från spel just nu och är tillbaka i Sundsvall för att rehabilitera sin skada. Frågan är om det ens blir något mer spel hos Levanger, då han är lånad fram till EM-uppehållet.

Rikard Nilsson, Levanger 4/0
Fanns med från start och spelade hela matchen mot Mjöndalen (oavgjort 2-2).

Sebastian Starkenberg, Levanger 1/0
Fick debutera för sin nya klubb som inhoppare under matchens sista tio minuter mot Mjöndalen (oavgjort 2-2).

Marcus Astvald, Levanger 4/0
Spelade hela matchen mot Mjöndalen.

Mathias Carlsson, Levanger 0/0
Fanns inte med i matchtruppen mot Mjöndalen.

Andreas Peterson, Levanger 4/2
Spelade från start men utbytt i den 67:e minuten mot Mjöndalen.

Andreas Lindberg, Ranheim 0/0, 0 hållna nollor
Är tredjemålvakt hos Ranheim.

Andreas Wrele, Raufoss 5/0
Raufoss vann med 2-1 mot Ull/Kisa. Wrele spelade hela matchen.

Anton Henningsson, Raufoss 4/1
Fanns inte med i matchtruppen mot Ull/Kisa.

William Kurtovic, Sandefjord 5/0
Sandefjord vann för andra matchen i följd med 2-1. Kurtovic spelade hela matchen.

Pontus Engblom, Sandnes Ulf 5/5
Engblom fick vara med om en 0-2-förlust mot Hödd. Han spelade hela matchen.

Viktor Adebahr, Strömmen 1/0
Fick tillbringa hela matchen mot Jerv (oavgjort 2-2) på avbytarbänken.

Jesper Andreasson, Ull/Kisa 3/0
Ett inhopp på drygt 20 minuter blev det för Andreasson när Ull/Kisa förlorade med 1-2 mot Raufoss.

DANMARK

Johan Elmander, Bröndby 23/5
Helt utanför Bröndbys matchtrupp när laget förlorade med 0-3 mot Ålborg.

Johan Larsson, Bröndby 27/2
Spelade sin vana trogen från start och hela matchen för Bröndby (förlust 0-3).

Magnus Eriksson, Bröndby 22/2
Satt hela matchen på avbytarbänken mot Ålborg (förlust 0-3). Bara två mål denna säsong är förstås ett för klent facit för den forne målkungen.

Robin Söder, Esbjerg 12/4
Utanför matchtruppen mot Odense (förlust 0-2).

Mikael Antonsson, FC Köpenhamn 13/0
Fortsätter vara bänkad hos FCK. För fjärde matchen i följd blev det 90 minuter på avbytarbänken, denna gång i 5-3-matchen mot Midtjylland.

Ludwig Augustinsson, FC Köpenhamn 26/1
Spelade från start och hela matchen mot Midtjylland (seger 5-3).

Erik Johansson, FC Köpenhamn 10/0
Spelade också från start och hela matchen mot Midtjylland (seger 5-3). Drog på sig ett gult kort i den 87:e minuten.

Per Nilsson, FC Köpenhamn 4/0
Skadeproblem fortsätter hålla Nilsson borta från spel.

Robin Olsen, FC Köpenhamn 10/0, 4 hållna nollor
Släppte in tre mål när FCK mötte Midtjylland men det blev seger ändå, då laget gjorde fem mål framåt.

Johan Dahlin, Midtjylland 4/0, 3 hållna nollor
Skadekänning håller Dahlin borta från planen just nu.

Petter Andersson, Midtjylland 4/0
Skadeproblem stoppar Andersson från spel för tillfället.

Kristoffer Olsson, Midtjylland 21/1
Fanns med från start i 3-5-förlusten mot FCK. Olsson byttes ut under matchens sista tio minuter.

David Moberg Karlsson, Nordsjälland 17/1
Bänkad från start mot Randers (oavgjort 2-2). Men fick hoppa in redan efter en halvtimmes spel, då Dhaflaoui tvingades utgå på grund av skada.

Joel Allansson, Randers 8/0
Helt utanför matchtruppen mot Nordsjälland (oavgjort 2-2)

Mikael Ishak, Randers 23/7
Närmar sig så sakteliga tvåsiffrigt antal mål, då han gjorde ett mål när Nordsjälland spelade 2-2 mot Nordsjälland.

Karl-Johan Johnsson, Randers 27/0, 9 hållna nollor
Höll nollan i en dryg halvtimme när Randers spelade 2-2 mot Nordsjälland.

Viktor Lundberg, Randers 22/7
Ytterligare en match utan mål för Lundberg när han spelade från start mot Nordsjälland och byttes ut med kvarten kvar.

Simon Kroon, SönderjyskE 9/0
Spelade från start i matchen mot jumbon Hobro (seger 2-1). Byttes ut i den 83:e minuten.

Rasmus Jönsson, Ålborg 28/4
Spelade från start och hela matchen när FC Köpenhamn besegrades med 3-0.

Niklas Backman, Århus 8/1
Spelade från start och hela matchen när Århus förlorade med 1-2 mot Viborg.

Mikael Rynell, Fredericia 7/0
Fredericia förlorade med 0-2 mot Horsens. Rynell bänkad från start men fick hoppa in under slutkvarten.

Viktor Noring, Lyngby 8/0, 2 hållna nollor
Förra helgen spelade Lyngby 0-0 mot Horsens. Noring reservmålvakt på avbytarbänken. Det var han även i helgens 3-0-seger borta mot Köge.

FINLAND

Rickson Mansiamina, Helsingfors IFK 4/0
Debut från start i torsdags när HIFK vann med 3-2 mot KuPS. Utbytt under slutkvarten. I onsdagens 1-3-förlust borta mot VPS Vaasa blev det samma sak på nytt – spel från start men utbytt med kvarten kvar.

Bobbie Friberg da Cruz, IFK Mariehamn 6/0
Hjälpte sitt lag hålla nollan på nytt när laget vann med 1-0 mot Ilves på bortaplan i fredags. Även på onsdagskvällen hjälpte Friberg da Cruz till att hålla tätt bakåt, då laget spelade 0-0 mot nästjumbon PK35.

Philip Sparrdal-Mantilla, IFK Mariehamn 6/0
Sparrdal-Mantilla spelade hela matchen i fredags som laget vann med 1-0 mot Ilves på bortaplan. Spelade från start men utbytt under matchens sista tio minuter i onsdagskvällens 0-0-match mot PK35.

Josef Ibrahim, IFK Mariehamn 5/0
En knapp halvtimmes inhopp blev det i fredags i 1-0-segern borta mot Ilves. Fick chansen från start mot PK35 (oavgjort 0-0) men byttes ut redan efter tio minuters spel av den andra halvleken.

Gabriel Petrovic, IFK Mariehamn 7/0
Spelade från start och hela matchen i fredags mot Ilves (seger 1-0). Även mot PK35 blev det spel under hela matchen. Drog på sig ett gult kort i den 43:e minuten.

Alibek Aliev, FF Jaro 2/1
Jaro spelade 1-1 mot TPS Åbo i fredags. Aliev bänkad från start men fick hoppa in i den 72:a minuten. På onsdagskvällen vann Jaro med 1-0 borta mot Oulu från Uleåborg. Aliev var den som gjorde Jaros segermål. I skrivande stund dock oklart hur mycket speltid han fick.

Felix Gustavsson, KPV 2/1
KPV vann med 3-0 mot Grankulla IFK i fredags och Gustavsson spelade hela matchen. På onsdagskvällen blev det en ny 3-0-seger. Denna gång mot Haka. I skrivande stund har vi inga uppgifter kring Gustavssons medverkan. Vi hoppas kunna redovisa denna i nästa veckas proffskoll.

BELGIEN

Erdin Demir, Waasland-Beweren 32/0
Demir var tillbaka i startelvan efter en tids bortavaro och hjälpte sitt lag hålla nollan i 1-0-segern mot Mouscron Péruwelz.

HOLLAND

Mattias Johansson, AZ Alkmaar 25/1
AZ vann med 4-1 mot De Graafschap i näst sista grundomgången av Eredivisie. Johansson spelade hela matchen.

Muamer Tankovic, AZ Alkmaar 19/3
Fick chansen från start mot De Graafschap (seger 4-1). Byttes ut efter en timmes spel.

Simon Gustafson, Feyenoord 14/3
Bänkad från start borta mot Willem II men fick hoppa in redan i slutskedet av den första halvleken, då Bilal Basacikoglu utgick med skadekänning.

Pär Hansson, Feyenoord 0/0, 0 hållna nollor
Fortsätter få agera reservmålvakt på avbytarbänken.

Dino Islamovic, Groningen 0/0
Satt hela matchen mot Heerenveen (seger 2-1) på avbytarbänken.

Rasmus Lindgren, Groningen 19/2
Spelade hela matchen mot Heerenveen (seger 2-1)

Simon Tibbling, Groningen 31/0
Missade för ovanlighetens skull en match för Groningen men det berodde på en knäskada som han ådragit sig på träning enligt holländska mediauppgifter.

Simon Thern, Heerenveen 13/3
Säsongen är över för hans del på grund av en fotskada.

Sam Larsson, Heerenveen 34/6
Spelade från start och hela matchen och gjorde lagets enda mål när Heerenveen förlorade med 1-2 mot Groningen på hemmaplan.

Arber Zeneli, Heerenveen 16/4
Spelade också från start hos Heerenveen men blev utbytt efter en timmes spel i matchen mot Groningen.

Mikael Dyrestam, NEC Nijmegen 2/0
NEC förlorade med 1-2 mot Roda. Dyrestam än en gång 90 minuter på avbytarbänken.

Sam Lundholm, NEC Nijmegen 8/0
Helt utanför matchtruppen när laget förlorade med 1-2 mot Roda.

Kristoffer Peterson, Roda 13/1 (Utlånad från Utrecht 7/0)
Satt hela matchen mot NEC Nijmegen (seger 2-1) på avbytarbänken.

Marko Mitrovic, FC Eindhoven 3/1
Spelledigt i helgen men är klart för Playoff till Eredivisie.

Ramon-Pascal Lundqvist, Jong PSV 13/0
PSV:s andralag förlorade med 0-7 mot Almere. Säsongen är nu slut.

ENGLAND

Martin Olsson, Norwich 21/1
0-1 mot Arsenal för Norwich. Olsson spelade hela matchen.

Sebastian Larsson, Sunderland 15/0
Än en gång sporadiskt med speltid för Larsson. Bänkad från start mot Stoke (oavgjort 1-1) och fick hoppa in i den 77:e minuten. Drog på sig ett gult kort i den sista matchminuten.

Ola Toivonen, Sunderland 11/0 (Utlånad från Rennes 1/0)
Lånades ut från Rennes för att få speltid men någon speltid blir det heller inte hos Sunderland, där han återigen var utanför laget.

Kristoffer Nordfeldt, Swansea 0/0, 0 hållna nollor
Satt hela matchen som målvaktsreserv på avbytarbänken mot Liverpool (seger 3-1).

Jonas Olsson, West Bromwich 25/1
Tung förlust med 0-3 mot West Ham. Olsson spelade från start och hela matchen.

Joel Ekstrand, Watford 0/0
Spelar i reservlaget men har inte blivit aktuell för spel med A-laget än . Nu är det bara två omgångar som återstår, så chansen finns fortfarande.

Marcus Olsson, Derby 14/1
Derby spelade 1-1 för andra matchen i följd, denna gång mot Brighton. Olsson spelade hela matchen.

Alexander Kacaniklic, Fulham 23/2
Fortsatt utanför truppen när Fulham förlorade med 0-3 mot Brentford.

Martin Lorentzson, Coventry 7/0
Helt utanför matchtruppen mot Sheffield i lördags (seger 3-0)

Marcus Nilsson, Fleetwood 13/1
Bänkad från start också mot Walsall men fick denna gång göra ett inhopp redan tre minuter in på den andra halvleken (förlust 1-3).

SKOTTLAND

Mikael Lustig, Celtic 29/2
Celtic vann med 3-1 borta mot Hearts. Lustig spelade fram till lagets första mål i den 17:e minuten.

FRANKRIKE

Niklas Hult, Nice 15/1
Utanför matchtruppen borta mot Nantes (förlust 0-1).

Isaac Kiese Thelin, Bordeaux 7/0
Fanns inte med i matchtruppen mot Troyes (seger 4-2).

Zlatan Ibrahimovic, Paris SG 28/34
PSG vann med 4-0 mot Rennes. Två nya mål av Ibrahimovic som är ett mål efter Luis Suarez i Barcelona i kampen om guldskon.

TYSKLAND

Oscar Wendt, Borussia Mönchengladbach 28/3
M’gladbach spelade 1-1 mot Bayern München. Wendt spelade sina vana trogen hela matchen.

Branimir Hrgota, Borussia Mönchengladbach 9/0
Helt utanför matchtruppen mot Bayern München (oavgjort 1-1).

Albin Ekdal, Hamburger SV 14/0
Har alltjämt skadeproblem och stod över helgens 0-0-match mot Mainz.

Nabil Bahoui, Hamburger SV 4/0
Äntligen spel från start för Bahoui. Men några 90 minuter blev det inte, då han blev utbytt med kvarten kvar i 0-0-matchen mot Mainz. Fick titta på domarens gula kort i den 61:a minuten.

Alexander Milosevic, Hannover 10/0 (Utlånad från Besiktas 1/0)
Knäskadad och har återvänt till Besiktas.

Jiloan Hamad, Hoffenheim 7/1
Ingen Hamad synlig i matchtruppen heller mot Ingolstadt (seger 2-1).

Pierre Bengtsson, Mainz 15/0
Fortsätter nöta bänk hos Mainz. 90 minuter på avbytarbänken för sjätte matchen i följd. Denna gång i 0-0-matchen mot Hamburger SV.

Joseph Baffo, Eintracht Braunschweig 26/0
Skadekänning stoppade Baffo från spel mot Nürnberg (seger 3-1)

Emil Forsberg, RB Leipzig 29/7
Leipzig spelade 1-1 mot Arminia Bielefeld. Forsberg från start men utbytt under matchens sista tio minuter.

Christer Youssef, Hansa Rostock 6/0
Inte synlig i matchtruppen mot Rot-Weiss Erfurt (seger 3-1).

SPANIEN

John Guidetti, Celta Vigo 33/7
Celta förlorade med 1-2 mot Bilbao. Guidetti bänkad under större delen av matchen men fick hoppa in i den 82:a minuten.

PORTUGAL

Victor Nilsson-Lindelöf, Benfica 13/1, Benfica II 7/0
Ny seger med 1-0 för Benfica och än en gång hjälpte Nilsson-Lindelöf laget att hålla nollan. Spelade återigen 90 minuter.

ITALIEN

Emil Krafth, Bologna 3/0
Äntligen lite mer speltid för Krafth som fick hoppa in med fem minuter kvar av ordinarie tid mot Empoli (oavgjort 0-0).

Oscar Hiljemark, Palermo 36/4
Palermo vann med 2-0 mot Sampdoria. Hiljemark spelade hela matchen.

Robin Quaison, Palermo 29/1
Bänkad från start mot Sampdoria (seger 2-0). Inbytt under matchens sista 20 minuter.

Alexander Farnerud, Torino 4/0
Torino vann med hela 5-1 mot Udinese. Farnerud satt hela matchen på avbytarbänken.

Pontus Jansson, Torino 5/1
Första målet för säsongen och första målet i matchen när Torino vann med 5-1 mot Udinese. Jansson spelade från start och hela matchen.

Filip Helander, Verona 22/2
Missade 0-1-förlusten borta mot Sassuolo på grund av skada.

SCHWEIZ

Alexander Fransson, Basel 11/1
Basel vann med 2-1 mot Sion. Fransson spelade hela matchen.

Behrang Safari, Basel 18/0
Fanns inte med i matchtruppen mot Sion (seger 2-1), då han hade skadekänning.

Kim Källström, Grasshoppers 29/1
Avstängd mot Young Boys (förlust 1-2) efter det gula kortet senast.

Alexander Gerndt, Young Boys 24/8
Gerndt spelade från återigen från start men höll sig utanför målprotokollet när Young Boys vann med 2-1 borta mot Grasshoppers. Byttes ut med dryga kvarten kvar.

Andrés Vásquez, Wil 8/1
Kvar i den schweziska klubben men har inte spelat någon match sedan september. Helgens match mot Biel som dragit sig ur ligan blev således uppskjuten.

ÖSTERRIKE

Philip Hellquist, Wolfsberger 23/1
Förpassad tillbaka ut på avbytarbänken när Wolfsberger mötte Mattersburg på hemmaplan och vann med 2-0. Hellquist byttes in under matchens sista tio minuter.

BOSNIEN-HERCEGOVINA

Armin Pasagic, Mladost Doboj Kakanj 1/0
Inget spel för Pasagic mot Travnik (seger 2-1) i lördags. Mötte Sarajevo på onsdagskvällen och förlorade med 1-2. Vi hoppas kunna berätta i nästa veckas proffskoll huruvida Pasagic deltog i matchen.

Mirza Halvadzic, Zeljeznicar, 1/0
Zeljeznicar mötte Sarajevo förra söndagen. Inget spel för Halvadzic i den matchen. I fredags blev det 0-0 mot Zrinjski men inget spel då heller för Halvadzic.

MALTA

Alexander Nilsson, Tarxien Rainbows 12/4
I sista omgången blev det seger med 3-2 borta mot Floriana för Tarxien. Nilsson spelade från start och gjorde matchens första mål i den 14:e minuten. Han byttes dock ut med skadekänning bara fyra minuter efter sitt mål.

GREKLAND

Jakob Johansson, AEK Aten 29/3
Grekiska ligan är färdigspelad och slutspel om Champions League-platser återstår. Detta slutspel tar sin början 11 maj.

Marcus Berg, Panathinaikos 22/15

CYPERN

Markus Holgersson, Anorthosis 28/3
Anorthosis spelade 1-1 mot Apollon. Holgersson spelade sin vana trogen hela matchen.

TURKIET

Mervan Celik, Akhisar Belediyespor 5/0
Utanför matchtruppen mot Sivasspor (oavgjort 1-1).

Daniel Larsson, Gaziantepspor 28/4
0-3 mot Fenerbahce blev det för Gaziantepspor. Larsson spelade från start och hela matchen.

Johannes Hopf, Genclerbirligi 27/0, 9 hållna nollor
Bara en nolla från tio nollor denna säsong för Hopf. I helgen en ny nolla när Genclerbirligi spelade 0-0 mot Istanbul Basaksehir. Återstår att se om han tar en av tre platser i EM-truppen.

Panajotis Dimitriadis, Genclerbirligi 12/1
Helt utanför matchtruppen mot Istanbul Basaksehir.

Andreas Isaksson, Kasimpasa 13/0, 4 hållna nollor
Satt än en gång på läktaren som tredjemålvakt och denna gång fick han se när Kasimpasa spelade 1-1 mot Osmanlispor.

Samuel Holmén, Konyaspor 27/4
Tillbaka i startelvan och spelade hela matchen när Konyaspor förlorade med 0-1 mot Antalyaspor.

Abdul Khalili, Mersin 23/1
Mersin förlorade med 0-2 mot Rizespor. Khalili från start men byttes ut i halvtid.

Erkan Zengin, Trabzonspor 24/3
Utanför matchtruppen, då han tidigare uttryckt sitt önskemål om att få lämna laget men som nu åtminstone vill få chansen att träna med laget.

Mahmut Özen, Adana 1/0
Utanför matchtruppen mot Kayseri Erciyesspor (oavgjort 2-2).

Nahir Besara, Göztepe 14/1
Platsar just nu inte hos Göztepe och missade också helgens match mot Gaziantep BB (förlust 1-2).

ISRAEL

Joakim Askling, Beitar Jerusalem 4/0
Tillbaka i matchtruppen men satt hela matchen på avbytarbänken mot Bnei Sakhnin (förlust 0-3).

Rade Prica, Maccabi Petah Tikva 8/3
Satt hela matchen mot Hapoel Acre (seger 3-1) på avbytarbänken.

RYSSLAND

Pontus Wernbloom, CSKA Moskva 23/2
CSKA mötte Ural i torsdags och vann med 3-0. Wernbloom spelade fram till lagets första mål i den 19:e minuten.

Sebastian Holmén, Dynamo Moskva 7/0
Dynamo spelade 0-0 mot Ankar Perm. Holmén spelade hela matchen.

Andreas Granqvist, Krasnodar 25/1
Hjälpte sitt lag hålla nollan för andra matchen i följd, när Krasnodar vann med 3-0 hemma mot Anzhi. Fick titta på domarens gula kort i den 50:e minuten.

Emil Bergström, Rubin Kazan 8/1
Rubin Kazan spelade 1-1 borta mot Ufa. Bergström från start och spelade hela matchen.

AZERBAJDZJAN

Samuel Armenteros, Qarabaq 22/7
Spelade från start men blev utbytt i halvtid i 2-0-segern borta mot Zira.

KINA

Gustav Svensson, Guangzhou R&F 7/0
Fortsätter rada upp 90-minutersmatcher för sitt lag och i helgen var det inget undantag när Shandong Luneng besegrades med 3-2.

Osman Sow, Henan Jianye 7/1
Petad ur startelvan och fick hoppa in i den 72:a minuten när Henan vann med 1-0 mot Hangzhou.

David Fällman, Dalian Transcendence 7/0
Förlust med 1-2 för andra matchen i följd. Denna gång mot Meizhou Keija. Fällman spelade hela matchen.

Erton Fejzullahu, Dalian Transcendence 7/1
Går trögt med målgörandet för Fejzullahu som spelade från start men byttes ut i den 87:e minuten mot Meizhou Keija (förlust 1-2). Har nu samlat på sig mer speltid än vad han gjorde under hela förra säsongen hos Beijing.

JAPAN

Robin Simovic, Nagoya Grampus 8 9/7
Simovic fortsätter vara i ett rejält målstim. Nytt mål i helgen när laget förlorade med 1-4 mot Urawa Reds. Simovic spelade hela matchen. Och på onsdagskvällen vann Nagoya med 3-1 mot Yokohama. Simovic kunde inte undgå att göra mål då heller, då han gjorde 1-0 i den 33:e minuten. Byttes sedan ut i halvtid.

Ludvig Öhman, Nagoya Grampus 8 5/0
Satt hela matchen mot Urawa Reds (förlust 1-4) på avbytarbänken. Tillbaka i startelvan och spelade hela matchen mot Yokohama (seger 3-1).

USA

Axel Sjöberg, Colorado Rapids 7/0
Fortsätter rada upp 90 minutersmatcher. Så också i lördags mot Montreal Impact (oavgjort 2-2). Blev varnad i den 61:a minuten.

Mohammed Khalid Saeid, Columbus Crew 5/0
Ingen Khalid Saeid synlig i matchtruppen mot Seattle Sounders (förlust 0-1).

Erik Friberg, Seattle Sounders 3/2
1-0 blev det mot Columbus Crew. Friberg på bänken från start men byttes in i den 65:e minuten. Fick titta på domarens gula kort i den 82:a.