Foto: Bildbyrån

Sam Johnson har liksom hela Djurgården fått en pangstart på allsvenskan 2016 – Blåränderna leder allsvenskan och Johnson leder skytteligan, efter fyra gjorda mål på tre matcher. Utlandsintresse finns för anfallaren – nu uppges ryska Lokomotiv Moskva rycka i Johnson.
– Kommer rätt tillfälle vill jag lämna. Men när det blir vet jag inte, säger Johnson till Expressen.

Sam Johnson har stått för fyra av Djurgårdens totalt nio mål i den allsvenska upptakten. Det finns intresse från flera utländska klubbar, och enligt Expressen så lade Bordeaux ett stort bud på Johnson i vintras – 22 miljoner uppges den sydfranska klubben ha budat. Men Djurgården sa nej.

Nu ska även Lokomotiv Moskva visa intresse, och den ryska klubben uppges vara berett lägga bud i sommar. Johnson bekräftar själv intresse från flera klubbar, och att det var konkret i vintras.

– Ja, så var det. Det var Bordeaux och även Lokomotiv Moskva var intresserade. En klubb från Kina, en klubb från Turkiet och en från Portugal. Men jag har fokuserat bara på Djurgården och sedan får vi se vad som händer i sommar, säger han till Expressen.

– Kommer rätt tillfälle vill jag lämna. Men när det blir vet jag inte. Det kändes inte som det var rätt tid att lämna i vintras, fortsätterJohnson.

22-åringen har kontrakt med Djurgården till och med säsongen 2018:

– Som spelare respekterar jag alltid mitt kontrakt. Det är upp till Djurgården om de vill sälja mig. Jag är tacksam mot Djurgården och Frej som har gett mig den här chansen, säger Johnson.

MISSA INTE! 

Allt om Djurgården – Gå till FotbollDirekts Djurgården-sida
Walker riskerar missa Bajen-derby – läget med stjärnan
 Så många biljetter kvar till  stora derbyt – ännu inte slutsålt

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
TWITTER
FACEBOOK
INSTAGRAM

ELITEFOOTBALLSveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll