buzuku Foto: Bildbyrån

Gif Sundsvall lånar ut 22-årige mittfältaren Granit Buzuku till division 1-klubben IFK Luleå.

Granit Buzuku debuterade för Gif Sundsvall i superettan 2014. Men det blev ingen speltid i fjol i allsvenskan, och han var under fjolåret utlånad till norska Egersund. Nu lånas han ut till IFK Luleå i division 1 norra.

– Detta ser vi som mycket spännande för att få utveckla Granit till en spelare som skall representera GIF Sundsvall i Allsvenskan i framtiden. Han har en bit kvar innan han är på plats på Norrporten Arena och i och med denna möjlighet så skall det bli mycket spännande att följa Granits utveckling. IFK Luleå har en liknande spelidé som GIF Sundsvall vilket gör att detta passar bra, säger Sundsvalls sportchef Urban Hagblom till klubbens hemsida.

– Det känns bra att vara i Luleå och jag känner att jag behöver spela mer matcher och det hoppas jag göra här. Mina förhoppningar är att utvecklas och Luleå känns som ett spännande lag. Jag är taggad för den här säsongen, säger Granit Buzuku.


MISSA INTE!

Allt om Gif Sundsvall – Gå till FotbollDirekts Gif Sundsvall-sida

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
TWITTER
FACEBOOK
INSTAGRAM

ELITEFOOTBALLSveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *