KEVIN D Foto: Bildbyrån.

Djurgården har redan lånat ut två talanger till Åtvidaberg – nu är det klart med utlåning för en till. 19-årige vänsterbacken Kevin Deeromram lånas ut denna säsong:
– Det kommer att vara en perfekt miljö för Kevin att utvecklas som fotbollsspelare, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson till klubbens hemsida.

Kevin Deeromram har sett aktuell ut som en backup till Elliot Käck på vänsterbacken i Djurgårdens a-lag. Men Blåränderna har värvat in Jonathan Augustinsson från Brommapojkarna och nu blir det utlåning till Åtvidaberg för Deeromram. 19-åringen, som i fjol gjorde en sejour i tyska storklubben Werder Bremens akademi, kommer nu att lånas ut till ÅFF säsongen ut.

– Kevin har varit med och tränat med Åtvidaberg under vintern och det kommer att vara en perfekt miljö för Kevin att utvecklas som fotbollsspelare, säger sportchefen Bosse Andersson till Djurgårdens hemsida.

Djurgårdens akademichef Tommy Davidsson ser också Åtvid som en bra lösning:

– Att gästspela för ett annat lag är inget nytt för Kevin som var utlånad till Werder Bremen under hösten 2015. Där rådde en väldigt tuff konkurrenssituation och för en ung spelare är det oerhört viktigt att få spela matcher vilket gör Åtvidaberg till en bra utgångspunkt, säger Davidsson till hemsidan.

Djurgården har sedan tidigare två yngre spelare hos Åtvidaberg i Marijan Cosic och Samuel Holm.


MISSA INTE!

Allt om Djurgården – Gå till FotbollDirekts Djurgården-sida
– FD:s krönikör hyllar Ranégie-värvningen: ”Precis vad Djurgården behöver”
KLART: Trots alla rykten – nu stannar Jawo i Djurgården

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
TWITTER
FACEBOOK
INSTAGRAM

ELITEFOOTBALLSveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *