IFK Göteborg blåvitt fans klack Foto: Bildbyrån

IFK Göteborg slog rekord i antal sålda säsongskort i fjol. Inför årets säsong är intresset ännu större: 2015 års rekord är nu slaget.
– Det är oerhört positivt, säger Josefine van Ginhoven på Blåvitts marknadsavdelning i ett pressmeddelande.

7 027 säsongskort förra året – redan nu 7 041 sålda. Trycket är långt mycket större i år. IFK Göteborg meddelar att man slagit sitt rekord.

Och dagens siffra jämfört samma tid i fjol är långt mycket bättre.

– Just nu har vi en 20-procentig ökning mot motsvarande tid förra säsongen och vi ser inga tecken på att försäljningen stannar av, säger Josefine van Ginhoven, marknadsansvarig hos IFK Göteborg i ett pressmeddelande.

– Allsvenskan känns hetare och mer intressant än någonsin och det är verkligen något vi märker av i form av en succébetonad försäljning av årskort. Förra året vid den här tiden var siffran 5 874. Nu är den drygt 1100 högre, vilket motsvarar en ökning på cirka 20 procent. Då ska vi komma ihåg att lönehelg väntar samt att många av tradition väntar med att införskaffa sitt årskort ända fram till första hemmamatchen. Det är oerhört positivt.

Till klackläktaren Kommandobryggan har det sålts knappt 1500 kort, vilket är rekord. Även till familjeläktaren Änglaland har det sålts rekordmånga säsongeskort, runt 900.


MISSA INTE!

Allt om IFK Göteborg – Gå till FotbollDirekts IFK Göteborg-sida
 Möt nye Blåvittbasen: Så här vill han förändra
Forskare slår fast – Blåvitts Engvall hamnar högt på internationell lista

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
TWITTER
FACEBOOK
INSTAGRAM

ELITEFOOTBALLSveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *