• Publicerat 21 mars, 2016
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Göteborg Foto: Bildbyrån

Erik Dahlin har skadeproblem och Pontus Dahlberg ska spela U17–EM i maj. Då tvingas IFK Göteborg att leta efter ett komplement till John Alvbåge på målvaktssidan.
– Det har jag börjat rota i nu, sedan i fredags, säger Blåvitts sportchef Mats Gren till Göteborgs-Posten.

Inför den allsvenska säsongen har IFK Göteborg John Alvbåge, Erik Dahlin och Pontus Dahlberg i truppen på målvaktssidan. Dahlberg försvinner dock iväg på U17–EM i maj, medan Dahlins skadeproblem har förvärrats den senaste tiden.

– Det är ingen hemlighet. Han har problem med ryggen. Det släpper inte. Det är något han har haft i många år, men inte haft problem med, säger IFK Göteborgs sportchef Mats Gren till Göteborgs-Posten.

– Plötsligt har det dykt upp igen. Han har varit säker på att det ganska så snabbt skulle bli bra, men det släpper inte, fortsätter han.

– Nu börjar vi bli lite oroliga att det inte skall släppa de närmaste veckorna. Pontus (Dalberg) har sett bra ut, så jag skulle inte vara så orolig att ha honom på bänken, men försvinner han till EM under tre veckor i maj måste vi säkert hitta någon mer lösning.

Nu har Mats Gren börjat leta efter en korttidslösning.

– Det har jag börjat rota i nu, sedan i fredags. Just nu kan jag inte säga några namn direkt. Det är för tidigt, säger Gren till GP.

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
TWITTER
FACEBOOK
INSTAGRAM

ELITEFOOTBALLSveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *