emir Foto: Bildbyrån

Han kom tillbaka till svensk fotboll redan förra året, som ett av allsvenskans största och mest spännande nyförvärv. Men på planen fick vi inte se Emir Bajrami. Nu är han tillbaka på allvar – äntligen kvitt skadeproblemen.
– Det känns bättre hela tiden, säger Bajrami på allsvenskans upptaktsträff.

Emir Bajrami fick hela förra säsongen förstörd av skador. Det tidigare Hollands- och Greklandsproffset fick rehabba hela 2015, och Elfsborg såg honom mer som ett nyförvärv för detta år. Ryggproblem har ställt till det.

Men nu är han i gång igen.

– Det är försäsong så jag har ont lite överallt, men det är så det ska vara, säger Bajrami på allsvenskans upptaktsträff.

– Det känns bättre hela tiden, framför allt de sensate två matcherna. Jag har kommit med ganska bra i spelet. Det kommer ta tid, men jag är optimist.

Bajrami, nyss fyllda 28, berättar att han gett upp karriären om han varit äldre:

– Hade jag varit 32 år gammal och haft de här problemen, då hade jag lagt av rakt av. Men nu är jag ganska ung, så att de tankarna fanns inte.

Den tidigare landslagsmannen har inga tankar på EM-slutspelet i sommar.

– Det är så långt borta nu, så jag tänker inte ens på det, säger Bajrami, som ändå tror på landslaget.

– Det går bra, de går vidare från gruppen och så får vi se efter det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *