• Publicerat 13 mars, 2016
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Bjärsmyr Foto: Bildbyrån

Mattias Bjärsmyr bröt fredagens möte med Jönköpings Södra efter nya ljumskproblem. Ännu vet han inte hur allvarligt det är.
– Jag har inte pratat med vår sjukgymnast ännu, säger han till Göteborgs-Posten.

Tidigare under försäsongen har IFK Göteborgs lagkapten Mattias Bjärsmyr haft problem med en ljumske. I fredagens träningsmatch mot Jönköpings Södra valde han att bryta redan efter 35 minuter när han kände av skadan på nytt.

– Jag kände ju det och gick av direkt, men det kändes inte lika allvarligt som förra gången. Jag kan inte vara med och träna nu på måndag men det blir röntgen i veckan som kommer. Jag har inte pratat med vår sjukgymnast ännu, säger Bjärsmyr till Göteborgs-Posten.

Skadeproblemen har gäckat Bjärsmyr under stora delar av försäsongen.

– Det hade ju varit bättre att inte vara skadad men jag känner mig i bra form och ska inte tappa särskilt mycket på det här. Detta var ju andra gången med ljumsken, senast innan det var det baksidan, säger Bjärsmyr, och fortsätter:

– Då var det att vi hade spelat sjukt mycket matcher, nu är det mer att vi tränat väldigt hårt och spelat mycket matcher på konstgräs. När vi kommer ut på riktigt gräs och min ljumske får lugna ner sig lite så ska det bli bra.

I början av april möter IFK Göteborg Falkenberg på bortaplan i den allsvenska premiären. Den matchen ska dock inte vara i farozonen för Bjärsmyr.

– Nej, den är en bit bort och jag har inte tänkt så långt ännu om jag ska vara ärlig. Det är hela tiden nästa dag och nästa match man har i tankarna. Men det är skönt att fått vara lite ledig i helgen, vi har haft mycket träning så det är skönt att bryta av lite.

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
TWITTER
FACEBOOK
INSTAGRAM

ELITEFOOTBALLSveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *