aneff

En landslagsmeriterad uruguyansk anfallare som senast spelade i kroatiska högstaligan – nu kan han vara på väg till Sverige. 24-årige Sasha Aneff har intresse från både svenska och norska klubbar. 

Sasha Aneff har flertalet ungdomslandskamper för Uruguay på meritlistan.
Han inledde seniorkarriären i Defensor Sporting från Montevideo i hemlandet, och kom till Europa 2013. Efter två säsonger i NK Domžale i Sloveniens högstaliga så gick han på lån till NK Osijek i Kroatiens dito.

Nu är han klubblös – och på väg till Skandinavien. Enligt uppgifter till FotbollDirekt så finns intresse från klubbar i allsvenskan och superettan, men även från Norge.

I Norge så visar Tippeligaklubben IK Start konkret intresse, och vill ha över honom direkt. Därutöver finns ytterligare en Tippeligaklubb med i racet.

I Sverige så visar både Gais och Dalkurd i superettan intresse, samt en icke namngiven allsvensk klubb.

Dalkurds sportchef Adil Kizil säger att han har koll på Aneff men tonar ner:

– Jag känner till hans namn, det är en spelare vi rekommenderats. Så jag vet vem han är, men det är ingen som vi är i förhandlingar med i alla fall, säger Kizil till FotbollDirekt.se.

Ni tittar på anfallare? 

– Det stämmer, vi ska ha in en anfallare. Men den här är ingen som vi diskuterar nu.

Gais sportchef Fredrik Mohlin säger att man inte tittar på anfallare:

– Jag känner till hans namn men det är ingen vi kommer gå vidare med. Vi tittar inte på anfallare just nu, säger Mohlin till FotbollDirekt.se.

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
– TWITTER
– FACEBOOK
– INSTAGRAM

ELITEFOOTBALL – Sveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *