• Publicerat 29 februari, 2016
  • Skrivet av Ola Gustavsson
  • 0 Kommentarer
BABB150720MI086

Nytt från Brasilien ser ut att vara på gång för Hammarby. I dag bekräftas planer på en brasiliansk anfallare av Bajens ledning.
– De har varit och spanat in ett par intressanta spelare som vi haft ögonen på tidigare. Både på lång och på kort sikt, säger Hammarbys vd Henrik Kindlund till Sport-Expressen.

Hammarby har varit och rest i Brasilien för att välja ut en brasiliansk anfallare. Sedan förra helgen har sportchefen Mats Jingblad tillsammans med chefscouten Mikael Hjelmberg rest i områdena Rio de Janeiro och Fortaleza.
Något namn finns ännu inte officiellt på pränt men, enligt Sport-Expressen, kan nu en affär snart vara genomförd där nere.

Hammarbys vd Henrik Kindlund:

– Mats och Mikael kom hem i natt. De har varit nere och tittat på spelare som vi har haft ögonen på tidigare. Det är både på lång och kort sikt, säger han till Sport-Expressen.

Kan det komma in en anfallsvärvning snart alltså?

– Vi har ju tappat Linus och som sagt har vi kollat på spelare i Brasilien både på lång och kort sikt. Så vi får se lite vad som händer. Det är inte omöjligt.

Vilka områden har de sett spelare i?

– De har varit i Rio de Janeiro vet jag och även lite i de norra delarna. Fortaleza tror jag också att de var och spanade in spelare i. Det finns ett par intressanta spelare. Sedan får vi som sagt se vad som händer.

Hammarby möter i kväll Ljungskile på Tele2 arena i Stockholm.

MISSA INTE – MER OM BAJEN

– Hammarbys nerviga arenafråga?
– Smärtsamma situationen – nu talar Magyar ut

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
– TWITTER
– FACEBOOK
– INSTAGRAM

ELITEFOOTBALL – Sveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *