• Publicerat 26 februari, 2016
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: alloverpress

Kalmar FF:s senaste nyförvärv är redo för debut – i morgon lördag väntar Assyriska i svenska cupen och Marko Biskupovic vill spela:
– Jag är startklar. Coachen bestämmer men jag känner mig i alla fall redo nu, säger han till 24kalmar.se.

Chilenske mittbacken Marko Biskupovic blev klar för Kalmar FF i slutet av förra veckan. Ett tvåårskontrakt för 26-årige Biskupovic, som har flertalet säsonger i chilenska högstaligan bakom sig. Nu hoppas han få debutera mot Assyriska i morgondagens cupmatch:

– Jag är startklar. Coachen bestämmer men jag känner mig i alla fall redo nu. När jag kom hit hade jag rest i två dagar, sedan dröjde det ytterligare två dagar innan jag kunde göra läkarundersökningen. Efter det var det en dags ledigt. Jag har helt enkelt inte tränat tillräckligt men den här veckan har varit bra och jag har kunnat öka belastningen för varje pass som har gått, säger han till 24kalmar.se.

Biskupovic säger att han börjar få ordning på sitt nya liv i Kalmar:

– Jadå, jag bor fortfarande på hotell men det har fungerat bra. Jag fick en bil i går och jag trivs jättebra i laget och staden. Familjen kommer i slutet av mars så det blir bra, säger Biskupovic.

MISSA INTE!

Allt om Kalmar– Gå till FotbollDirekts Kalmar-sida

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
– TWITTER
– FACEBOOK
– INSTAGRAM

ELITEFOOTBALL – Sveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll