• Publicerat 25 februari, 2016
  • Skrivet av Ola Gustavsson
  • 0 Kommentarer
BOBB160222ZD002

Djurgården började med seger i Svenska Cupen-premiären – och det utan sin nya storvärvning Mathias Ranégie. Nu har influensan tagit Premier League-proffset.
– Det stämmer. Han ligger däckad tillsammans med några andra spelare, bekräftar i dag sportchefen Bosse Andersson för FotbollDirekt.

Djurgården började med en uddamålsseger mot Ljungskile men gjorde det utan sina två senaste affärer.
Ingen Mathias Ranégie och ingen Jonathan Augustinsson.
Två stort uppmärksammade namn när Djurgården på slutet agerat på transfermarknaden. Den ene som anses som en av Silly Seasons allra största – den andre med en aura från storebror och FCK-stjärnan Ludwig Augustinsson.

Men båda kommer att dröja i det Djurgården som i helgen går vidare med Syrianska och där på Åtvidaberg och stormatchen mot Hammarby den 6 mars på ett utsålt Tele2 arena.

– Det stämmer. Nu hade Mathias Ranégie förmodligen ändå inte ha varit aktuell mot Syrianska. Vi har sagt att aktuella mot Syrianska är endast spelarna som var aktuella mot Ljungskile, säger Bosse Andersson till FD.
– Ja, han är sjuk. Det stämmer. Han (Ranégie) ligger däckad tillsammans med några andra spelare, så han spelar inte i helgen.

Är Åtvidabergsmatchen och derbyt mot Hammarby nu i fara med det här?

– Det vet vi inte. Nu får vi se hur lång tid det här tar. Det är för tidigt att säga, säger Dif-basen och berättar om en lite svårare situation för Jonathan Augustinsson:

– Ja, han kommer inte heller att vara aktuell. Han har skadat sig i baksidan av låret och måste ta det lugnt ett tag framåt.


MISSA INTE!

Allt om Djurgården – Gå till FotbollDirekts Djurgården-sida
 Är det kört här för Jawo?
 Orolig för konkurrensen i Djurgården – ”Blir tufft”

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
– TWITTER
– FACEBOOK
– INSTAGRAM

ELITEFOOTBALL – Sveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *