Walid Atta Foto: Bildbyrån

Walid Atta bröt nyligen med turkiska Genclerbirligi. Nu har mittbacken klart med ny klubb – det blir återkomst i allsvenskan för Atta. Han är en läkarundersökning från att skriva på för nykomlingen Östersunds FK.
– Det är spännande förstås. Jag gillar snö, säger Atta till Östersundsposten.

Walid Atta lämnade Genclerbirligi efter att ha hamnat i frysboxen sedan tränaren Stuart Baxter fått lämna klubben. En rad allsvenska klubbar har pekats ut som alternativ för mittbacken. Nu ser det klart ut med Östersunds FK. Atta landade i Östersund under tisdagen och ska genomgå läkarundersökning för att sedan skriva kontrakt.

– Jag är spelskicklig, bekväm med bollen och bra på huvudet, säger han till Östersundsposten efter att ha landat i Östersund.

– Samtidigt behöver jag träning. De senaste månaderna har jag tränat själv hemmavid i Göteborg.

Atta ser fram emot en ny utmaning – 29-åringen har representerat AIK, Helsingborg och Häcken i allsvenskan tidigare. Det blev åtta månader i Genclerbirligi, innan han strax före nyår bröt kontraktet.

– Jag är inte orolig för läkarundersökningen. Känner mig helt frisk och fräsch, men som jag sagt: Jag behöver träning, säger han, och tillägger att han ser fram emot spel i Östersund:

– Det är spännande förstås. Jag gillar snö.

 

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
TWITTER
FACEBOOK
INSTAGRAM

ELITEFOOTBALLSveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *