t2 Foto: Bildbyrån

Hammarby är på väg att sälja slut på säsongskort. Just nu är det mindre än 500 säsongskort kvar tills klubben sätter stopp. Därmed ser det också ut att handla om ett nordiskt rekord i antal sålda säsongskort. 

I skrivande stund har Hammarby sålt 15 554 säsongskort, enligt färska siffror från Bajenland. Det återstår med andra ord bara 456 säsongskort.

– Det är mäktigt att vi publikmässigt är så överlägsna de andra allsvenska lagen, speciellt när man ser på vad vi presterat spelmässigt förra året samt under försäsongen. Det är något magiskt med Bajen och stämningen kring och på våra matcher som alla de andra saknar, hela Södermalm och söderort färgas grönt och vitt och man kan liksom känna det i luften att nu ska Bajen lira boll, bajenmagi helt enkelt, säger en representant för Bajenland till FotbollDirekt.se.

Känt sedan tidigare är att Hammarby har satt ett tak på 16 000 säsongskort. Detta för att man vill ha kvar bra platser på Tele2 Arena till lösbiljettsförsäljning. Med tanke på att det är löning nu på torsdag så är chanserna stora att de sista säsongskorten ryker.

Därmed torde det nu handla om ett nordiskt rekord i antal sålda säsongskort. AIK gick våren 2014 ut med att man slagit nordiskt rekord med 14 435 sålda säsongskort, vilket slog klubbens egna tidigare rekor på 14 387 sålda årskort för säsongen 2013.

MISSA INTE!

Allt om Hammarby – Gå till FotbollDirekts Hammarby-sida
 Israelsson och Bajen-fansen – en kärlekshistoria ”Slutar aldrig förvånas”
 Nej, det här ser inte bra ut, Hammarby!

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
TWITTER
FACEBOOK
INSTAGRAM

ELITEFOOTBALLSveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *