• Publicerat 20 februari, 2016
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Prodell

Elfsborg besegrade Assyriska med 3-2 efter bland annat två mål av Viktor Prodell. I Jönköping föll J-Södra tungt med 1-0 mot AFC United.

Den första dagens cupspel är över. Tidigare i dag summerade FD de tidiga lördagsmatcherna och efter att 16-matcherna är avklarade kan det konstateras att det mest anmärkningsvärda resultatet är att Jönköping Södra föll i Elmiahallen med 1-0 mot AFC United efter ett sent segermål av Solnalaget.

Målkalas blev det i Borås där Elfsborg besegrade Assyriska med 3-2. Viktor Prodell gav hemmalaget ledningen med 1-0 innan Kenny Pavey två minuter senare kvitterade för Södertäljelaget. I den andra halvleken tog Elfsborg på nytt ledningen med både 2-1 och 3-1 efter nytt mål av Viktor Prodell samt storstjärnan Viktor Claesson. Närmare än Ken Fagerbergs reducering med kvarten kvar kom inte gästerna.

Halmstads BK, som trillade ut allsvenskan i höstas, vann komfortabelt med 2-0 mot IK Frej och som vi tidigare skrivit om vann MFF med 2-1 hemma mot Sirius efter två mål av Jo Inge Berget.

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
– TWITTER
– FACEBOOK
– INSTAGRAM

ELITEFOOTBALL – Sveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *