dusandjuric

Dusan Djuric chockade nog de flesta när han valde att skriva på för Dalkurd – inklusive klubben som han tränat med den senaste tiden: Halmstads BK.
– Beklagligt. Vi trodde att mycket talade för oss, säger Janne Jönsson till Fotbollskanalen.

I början av januari kritade Denni Avdic på för AIK trots att han tränat med sin tidigare klubb Elfsborg och därför kom nyheten som en mindre bomb. På samma sätt blev det i dag klart att Dusan Djuric valde bort sin tidigare klubb Halmstads BK för konkurrenten Dalkurd – trots att den gamla landslagsspelaren tränat med Hallandsklubben den senaste tiden.

Redan nu har supportrar till HBK rasat över Djuric svek och en annan som är besviken över 31-åringens klubbval är Janne Jönsson.

– Det är beklagligt såklart, Dusan är en stark mittfältare som hade varit välkommen hem. Nu blev det inte så och då är det inte mycket mer vi kan göra, säger tränaren Janne Jönsson till Fotbollskanalen.

Dusan Djuric har en fin karriär bakom sig med spel i det svenska landslaget, franska Valenciennes och schweiziska storklubben FC Zürich. Kontraktet med Dalkurd sträcker sig över hela 2016. Janne Jönsson i HBK medger att han haft flera samtal med Djuric.

– Ja, absolut. Vi intervjuade honom och lyssnade in hur han såg på det på både kort och lång sikt. Vi uppfattade att han hade en önskan om att kanske flytta vidare igen så småningom, och därför var vi beredda att vara flexibla när det gäller kontraktslängd och sådana saker, konstaterar den besvikne HBK-tränaren.

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
– TWITTER
– FACEBOOK
– INSTAGRAM

ELITEFOOTBALL – Sveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *