ÖSTERSUND. Brwa Nouri var den stora juniorstjärnan som sköt SM-guldet till AIK:s P16-lag 2004. Året där på fick han som 17-åring kontrakt med A-laget. Men genombrottet kom aldrig. Istället började han med droger, åkte fast i en knarkrazzia och fick sparken från AIK. Det här är historien om jättetalangen som gick vilse i mörkret, tog sig ur det, började om med Dalkurd och nu ska spela allsvenskt med Östersund.
– Tre veckor innan SM-guldet med juniorerna så testade jag min första drog. Jag blev beroende när jag fick mitt A-lagskontrakt med AIK, säger han i en lång intervju med FotbollDirekt.se.

Mellan februari och september 1988 mördades minst 50 000 kurder, kanske upp emot 100 000 eller ännu fler än så. Brwa Nouri låg i sin mammas mage när hon och hans pappa bestämde sig för att fly Saddam Husseins regim i Irak. Via Kalmar och Göteborg så flyttade Brwa, då fyra år, och hans nyskilda mamma till Solna 1992. Fyra år senare började han spela fotboll i Vasalund. Direkt märkte han att han hade något extra.
– Det finns en film som heter ”Good Will Hunting” där killen är extremt begåvad i matematik och så får han en tjej som sitter med honom på ett café för att hon behöver plugga. Då frågar hon hur han kan ha så lätt för det där. Han svarar att hon ska tänka på Beethoven, han ser bara en sak och sen gör de det, det faller sig naturligt, säger Nouri där vi sitter i en hotellsvit på Frösön, med utsikt över Storsjön.
– Nu är inte jag Beethoven på fotboll men det föll sig naturligt för mig att spela fotboll. Jag hamnade i trans, ingenting annat betydde någonting, jag var så upp i taket fokuserad på att spela fotboll. Det fanns andra människor som också älskade att spela fotboll, men jag kände själv att det här betyder mer för mig. Det var något som andra inte hade. Jag säger inte att det var kvalité som fotbollsspelare, men jag älskade det såpass mycket att det betydde liv och död för mig.
– Fotboll har alltid varit min flykt, det är enda gången jag är ”free of mind”, det är enda gången jag kan meditera utan att tänka på någonting. Världen hade kunnat falla samman, jag hade inte hört någonting.

Juniorallsvenskan, AIK - Frölunda: Brwa Nouri har precis avgjort den juniorallsvenska finalen mellan AIK och Frölunda, den 5:e november 2004. Tre veckor tidigare hade han rökt sin första joint.

Brwa Nouri har precis avgjort den juniorallsvenska finalen mellan AIK och Frölunda, den 5:e november 2004. Tre veckor tidigare hade testat sin första drog.

Brwa och bollen var ett. Den följde med honom överallt.
– Jag kysste bollen, jag sov med bollen, jag var med bollen, jag trixade med bollen, jag blev utkastad från skolan för att jag hade bollen med mig. Hela tiden hade jag en boll med mig. Jag slog den mot väggar, tog sönder fönster, folk fick nog och jag gick inte hem och åt, mamma skrek och drog en i örat men ”nej, jag ska spela fotboll”. Det är ungefär samma känsla fortfarande, men jag har mer ansvar nu. Jag är inte hemma hos mamma längre.

När han var 13 år tog en kompis med honom till en träning med AIK.
– Jag förstod att jag var bra när jag spelade i Vasalund, för jag var bättre än de flesta där. När jag kom till AIK insåg jag att alla där var bättre än mig. Jag var sämst i det pojkar 13-laget, jag var bänkad i andralaget. Men någonting i mig sa ”hitta den som är bäst, jaga honom och bli bättre än honom”. Sex månader senare var jag bäst.

Vad drev dig?
– Jag vill bara vara bäst, för att jag vet att jag har det i mig. Jag kan mer än alla andra när det kommer till just fotboll. Så har jag tänkt hela tiden, vilket lag jag än kommit till. Hitta den som är bäst, jaga honom och bli bättre än honom. Allt gick spikrakt uppåt tills jag blev seniorspelare.

För seniorspelare blev han – snabbt. 2004 avgjorde han finalen i juniorallsvenskan och sköt guldet till AIK. Året därpå skrev han som 17-åring på ett treårskontrakt med AIK:s A-lag.
– Jag önskar att jag kunde säga att det var ”check” och enligt planen. Men jag blev som ett litet barn. För då gick drömmen i uppfyllelse. Jag fick A-lagskontrakt med AIK som 17-åring. De gav mig 3000 kronor i lön och jag skrev på utan att tveka. Det är klart som fan, det är AIK:s A-lag.
– Men ambitionen och motivationen slutade inte där. Tyvärr spelade det inte så stor vad jag gjorde, hur bra jag än var. Jag fick ändå inte chansen. Mina tår på den tiden så ut som om folk hade hamrat på dem, och de hamrade på dem för det gick bra liksom. Jag fick lovord på träningarna, jag var bättre än folk och andra spelare kom fram och frågade ”Vad är det som händer? Vad har du gjort? Varför får du inte spela?”. Då började jag undra, stämmer det de säger? Varför får jag inte spela, om alla andra tycker det? Jag tänkte ”fortsätt bara, det kommer, det kommer, det kommer”. Men det kom aldrig.

Han blev utlånad till till Åtvidaberg, ett beslut från tränaren Rikard Norling som efter för många frukostförsovningar av Brwa tyckte att det var dags att hans unge adept växte upp.
– Jag kom tillbaka med lite mer sunt förnuft. Jag gjorde fortfarande saker som var fel, men jag visste att det var fel, det gjorde jag inte innan.

Nästa steg var AIK:s samarbetsklubb Väsby.
– Jag älskade Micke (Stahre), han skulle ta över. Jag hade ett samtal med honom och det var klart som fan jag skulle spela för honom.

Varför klarade du inte av slå dig in?
– En blandning av många saker. Först och främst för att jag inte var tillräckligt bra. Jag skötte mig inte. Det var mycket oro kring mig. Jag höll på med mycket, ute på kvällar och sånt. Jag var väldigt svår att ha att göra med, och svår att träna med. Jag vet inte varför, men jag var bara svår. Jag fick gå på möten titt som tätt, det kändes som en gång i veckan. Men det var inte så att AIK slog på mig på dessa möten, utan det var mer att de trodde på mig. De sa att jag måste sköta mig, att jag måste vara en bra människa på och utanför planen.
– Så dessa saker i kombination med att det fanns andra spelare som var mer namnkunniga. Jag kommer ihåg, vintern 2006/07 sa Ola Andersson (då sportchef i AIK) och flera tränare att ”Det här är ditt år, vi tror på dig, det ser väldigt bra ut”. Sen hämtade de Khari Stephenson. Jag var i Göteborg hos min pappa och läste det i tidningen. Då skrev jag ett SMS till Ola: ”Alltså, ni sa att ni skulle satsa på mig och så går ni och värvar en spelare för sju miljoner, det finns inte en chans i världen att jag kommer få spela hur bra jag än är”.
– Men som sagt, i grund och botten var det väl att jag inte var tillräckligt bra. Men att vara tillräckligt bra för dem, i det läget, var att vara Messi, kändes det som.

Brwa i AIK:s tröja i superettan 2005.

Brwa i AIK:s tröja i superettan 2005.

Oron som Brwa pratar om innefattade knark, festande, slagsmål och kriminalitet.
– Allting började egentligen med att jag var nyfiken. Kompisarna gjorde saker och ting och jag ville också göra det. Det var också coolt att göra dessa grejer samtidigt som jag spelade i AIK. Det gjorde inte mig till en sämre fotbollsspelare, det kan jag inte påstå. För tillslut blev droger och den livsstilen jag hade min identitet. Det blev snarare så att när jag la av med det, och gav mig själv en chans, att jag då blev sämre på att spela fotboll. Jag hade tappat vem jag var. När jag väl började med drogerna igen, så kunde spelare och tränare säga ”Var har du varit de senaste tre månaderna? Du är tillbaka nu!”. Då blev det en bekräftelse på att jag blev tvungen att ha vissa saker för att kunna spela fotboll. Den psykiska aspekten förföljde mig i väldigt många år, det var först när jag kom till Dalkurd som jag blev människa.

När började du med droger?
– 2004. Tre veckor innan SM-guldet som vi vann med juniorerna så testade jag min första drog. Sen blev jag beroende när jag fick mitt A-lagskontrakt med AIK.
– Sen höll det på sådär. Jag levde dubbelliv, jag kom till träningarna efter att ha sovit max två timmar nästan varje dag och kunde fortfarande känna att jag konkurrerade om det. Men så fort jag gick därifrån så var det direkt till vännerna, direkt till slagsmål och direkt till knark fram till klockan 04.00 på natten innan jag gick upp 08.00 på morgonen för att äta frukost med laget.

Vilka droger missbrukade du?
– Min bas var cannabis. Men det var en del tabletter och kokain också. Mycket alkohol.

Någonstans måste ju fotbollen ändå ha varit såpass viktig eftersom att du gick upp varje morgon?
– Ja. Det är det som folk kan tycka är helt sjukt, men för mig var det inga problem. För fotbollen var fortfarande kärlek, det var allt. Men jag var beroende av någonting och när jag var beroende så var det ännu mer så att ”Det här får inte visas, ingen får veta”. Och då hade jag extra kraft och energi för att kunna prestera. Det gjorde nästan så att jag blev bättre.
– Det är inte så att drogerna, alla bråk och den livsstilen gjorde mig till en bättre fotbollsspelare, men det skärpte till min hjärna. Ingen fick veta, det var ett brott. Om AIK hade fått reda på det så var det helt, helt kört. Ständigt, dag in och dag ut, oroade jag mig för doping. Jag sket väl i att polisen skulle ta mig, men doping, det var ständig oro. Jag blev tyst, avskärmad och blev bara rädd.
– Jag kommer ihåg en Svenska cupen-match vi hade. Jag tror vi mötte Hudiksvall, vi vann med 4-0 på Råsunda. Jag hade knarkat den dagen till och med. Då kom dopingkontrollanterna efteråt, men de har ju redan valt ut vilka de ska testa. Men de stod där inne och min kompis sa till mig att ”De är här”. Min känsla var att ”Nu är det slut”. Jag tog mina grejer utan att duscha och sprang ut från Råsunda, raka vägen hem. Som att jag hade klarat mig och rymt från dem, men egentligen så var jag inte ens med på deras lista.

Du sa att du knarkade samma dag. Vilka skick har du spelat matcher i?
– Jadu… den dagen när vi hade en b-lagsmatch mot, jag tror det var Gefle. Det var då Åtvidaberg var där för att kolla på Admir (Catovic). Jag tror att jag hade rökt en joint två timmar innan samling, spelade den matchen och jag tror det fortfarande är en av de bästa matcherna jag har spelat. Det var då Åtvidaberg blev intresserade av mig istället för honom.
– Jag var i sämre skick när jag kom bakfull till en träning än när jag hade rökt på. Det här var min identitet, jag blev mig själv när jag rökte. Jag visste ingenting annat, när jag inte hade rökt och var ”normal” så kände jag inte igen mig själv. Jag kände mig inte bra, inte på plan och inte utanför plan. Jag var inte mig själv, och är man inte sig själv så är det väldigt svårt för någon att göra någonting alls egentligen. Men det är inte så att jag varit stupfull eller kraftigt hög när jag spelat match. Det har ändå gått ur skeendet, även om det finns kvar i kroppen. Men jag har kommit direkt från fester till samlingar, där jag ändå har presterat tillräckligt bra för att det inte ska synas.

Var det aldrig någon som upptäckte någonting?
– Nej. Men de som jag hängde med då i AIK visste om saker och ting. Jag åkte fast i den här knarkrazzian som var i Solna. Då kom det ut att jag skulle vara med i en rättegång för den, och då fick AIK reda på det. Då ringde de mig och frågade om det var sant att jag skulle infinna mig på en knarkrättegång. Vad skulle jag säga? Jag blev ju tvungen att säga ja. Då sa de att jag skulle in på möte.
– Jag vet inte ifall de vet om det men, det var ren lögn. Jag hade erkänt för polisen att jag gjort vissa saker men till dem hade jag sagt något helt annat. Så jag fick en till chans. Grejen var att det enda villkoret för att jag skulle få en till chans var att när de ville att jag skulle ta ett kissprov då skulle jag göra det. Då fick jag en kontaktperson inom AIK som tog mig lite här och där, spontant.

Den kontaktpersonen skulle leda till att Brwas tid i AIK tog slut.
– Jag var i och för sig ren den tiden efter razzian, sen så började jag igen och dagen efter att jag hade börjat så ringde han. ”Vi ska ta blodprov i morgonbitti”. Då fick jag halvpanik och sa att jag jobbar. Han frågade när, jag sa på fredag klockan 08.00 varpå han sa ”det är torsdag i morgon” och jag sa att jag menade torsdag.
– Så 05.00 på morgonen så skrev jag ett SMS till honom att jag var sjuk och inte kunde komma, då kom han och plingade på min dörr klockan 07.00 och sa att jag skulle få problem om jag inte följde med och tog testet. Jag sa att jag inte kunde för jag var sjuk och dagen efter träffade jag sportchefen Jens Andersson i Solna centrum över en kaffe och då sparkade de mig. Det var med all rätt, jag hade inte behandlat dem bra, fast att jag i flera år efter sa att det var de som var skit och att det var deras fel. Nu har jag vuxit upp och insett att de enda de försökte göra var att hjälpa mig. Hade jag erkänt första gången, vid den där razzian, att jag hade problem, jag hade en sjukdom, då hade saker och ting kanske blivit annorlunda och jag hade kunnat få professionell hjälp. Men då såg jag det inte som att jag hade en sjukdom. Jag fattade inte innebörden av det, och vad jag kastade bort.

AIK må ha gett Brwa foten, men de släppte inte taget om den vilsne talangen.
– AIK är en storklubb och det spelar ingen roll om jag hade varit en juniorspelare eller A-lagsspelare, är det någon person som är med i en knarkrazzia så skrivs det. Hade jag spelat i BK Brallan hade folk skitit i det totalt. Men trots det så när de sparkade mig sa de ”Vad kan vi göra för dig? Hur ska vi hjälpa dig? Vilken klubb vill du spela i?” och så vidare.

25 april 2009. Med Dalkurd på väg till en bortamatch mot Älgarna i division 2.

25 april 2009. Med Dalkurd på väg till en bortamatch mot Älgarna i division 2.

Han hamnade i Gröndal, men det funkade inte där heller, och tillslut gick flyttlasset till Dalkurd i division 2. Där stannade han i fem säsonger, varav fyra i division 1. Men viktigast av allt: det var där han efter fem års beroende blev fri från drogerna, sommaren 2009.
– Jag kom till Dalkurd och fick hjälp med allting egentligen. Jag fick en psykolog att prata med, behandlingsarbetare, ekonomiskt stöd, socialt stöd. Förutom att avgifta mig själv så hjälpte psykologen mig väldigt mycket med det psykiska som jag hade problem med. ”Jag kan inte prestera, jag behöver drogerna”, kände jag, men han fick mig bara att vända på myntet. Min tankegång och tankebana förändrades totalt av honom.

Han blev snabbt en nyckelspelare i Dalkurd och vid sidan av planen blomstrade han.
– Efter det så gick det väldigt bra, och jag skrev på nya kontrakt hela tiden utan att ens tänka på att dra högre upp. För… de hade räddat mig, vart skulle jag? Skulle jag gå och spela någon annanstans? Det fanns intresse från klubbar högre upp, men jag sa själv att jag inte var intresserad, jag ville ge tillbaka. Det fanns väldigt mycket att göra och förbättra i Dalkurd, Borlänge och hela Dalarna. Det fanns så mycket motsättningar mot sådant som jag ansåg vara sanning och rätt. Sen var det extremt roligt att spela i Dalkurd, det är extremt roligt att spela där. Det är en speciell föreningen med ett speciellt tankesätt.

Varför gjorde Dalkurd det här för dig?
– Jadu… Dalkurd är en social verksamhet mer än en fotbollsförening. De vill hjälpa folk och ge dem en andra chans. Sen skadade det ju inte att jag själv är kurd och om de ser en kurd, eller annan person, som skadat sig själv och vill ha en andra chans, då är de beredda att göra vafan som helst för dig. Jag vet inte hur mycket jag skulle kunna tacka dem för vad de har gjort för mig, men jag tror de vet om det, för jag har tackat dem väldigt många gånger.
– Jag vet inte om jag kan ge tillbaka på något sätt. Jag önskar att de kunde komma in i min kropp och se vad de har gjort. Dalkurd skapades av utanförskap i Borlänge, där det är väldigt mycket rasism och fördomar, och de jobbar i motvind hela tiden. Och att då fortfarande vilja hjälpa folk som fått sparken eller ta ungdomar som inte har det lätt i samhället och integrera dem och låta dem spela fotboll, som de älskar. Det är vad de står för. Fotbollen kommer i andra hand för dem.

Rent fotbollsmässigt stannade han för länge i Dalkurd.
– Ja, absolut. Men det var högst medvetet. Jag utvecklades hela tiden som människa, jag fick ta socialt ansvar. Jag fick gå och jobba i skolor, med föreläsningar, folk påverkades av historien jag hade. Det gav mig en grund att stå på, en trygghet och en självkänsla som hade saknats. Självförtroende också. Fotbollsmässigt tycker jag att jag är bättre än allsvenskan också, eller var då i alla fall, jag vet inte hur det är nu.

Men du mådde bra där?
– Exakt, det är det som är hela poängen. Jag hade mått dåligt en väldigt lång tid och att få känna en viss harmoni och en normal lycka där jag inte hade toppar och dalar och inte behövde saker för att må bra. Det var allt. Jag känner sådan tacksamhet för att de hade räddat mig från saker och ting. Jag fattar inte hur egentligen. Många kan vilja hjälpa dig och önska dig framgång och så vidare, men Dalkurd satte verkligen det i praktiken. Det var inte bara de i styrelsen, klubbledningen eller tränare. Det var alla runt omkring, de brydde sig. Och jag fattade inte varför de brydde sig om mig? Jag har kastat bort allting och varit helt respektlös mot allt som har med mig själv att göra och resten av världen också. Sen kommer de och lyfter upp mig, då fanns det inget annat än att spela fotboll med dem och dra sitt strå till stacken.
– De skickade mig på utbildningar som har med ledarskap att göra, med ungdomar att göra. Jag var tränare för småflickor. I Mellanöstern så… det är inte lätt för föräldrar, med tanke på kulturen, att låta sina sjuåriga döttrar springa runt i korta shorts, det är ingenting som deras föräldrar önskade sig då. Men för att integrera dem så hade styrelsen samtal med dessa föräldrar och jag fick ha ansvar för att åka runt med dessa flickor och spela fotboll med dem.
– De trodde att jag hjälpte dem, men de hjälpte mig mer än jag någonsin har hjälpt dem. Det gav mig sådana möjligheter och erfarenhet, kunskap och trygghet som jag inte hade fått utan det ödet jag valde.

Tänker du någonsin på var du skulle kunnat vara i dag om du inte hade tagit dig bort från drogerna?
– Det är många gånger jag tänker på det, men också många saker som jag förträngt. Sen får jag ofta frågan från er eller kompisar eller folk… och de flesta gånger har jag sagt att jag inte vet om jag ångrar det, för den lärdomen det gav mig och den smärtan som jag lärde mig av är mer än vad jag kanske hade fått om jag inte hade gjort det.
– Det finns väldigt mycket folk, helt sjukt nog, som kommer till mig och ber om hjälp och råd och ser upp till mig för att jag tog mig ur det där. Jag blir fullt respekterad egentligen, vart jag än går, på grund av att de ser en viss styrka i det så blir det ”Shit, han står fortfarande på benen, han hade all rätt att falla”.
– Men det är också väldigt många människor som haft fördomar mot mig, med tanke på det här, och sagt vilken idiot jag är som kastat bort allt. De fördomarna har de haft när jag inte ens pratat med dem, och sen när de väl får kontakt med mig och jag öppnar munnen så säger de ”Shit! Förlåt, jag trodde det här om dig men du är verkligen inte sån”. Och det säger så mycket mer om dem än om mig.

Brwa pratar intensivt och engagerat men ändå lugnt.
– Jag är fullt medveten om att det var väldigt idiotiskt gjort och att det kunde sett väldigt mycket annorlunda ut i dag, men skulle jag tänka så skulle jag förmodligen hoppat någonstans. Oavsett vad man har gjort så ska man inte gå runt och ångra någonting, utan se det som en lärdom så man i framtida dagar kan få folk att förstå vad de har. Det här har gjort mig väldigt medveten om mig själv, jag kan mig själv på ett sätt som många andra människor kanske inte kan. Det kanske skulle kunna hjälpa i ett psykologiskt perspektiv om jag skulle vilja bli tränare, ledare, föreläsare, talare eller vad de nu än skulle kunna vara. Man kan lära sig av allt men smärta tror jag man växer enormt mycket av, och den smärtan man åsamkat sig själv, du vet… det var ”pain” förut. Men efter otaligt mycket hjälp från professionella människor så har jag fått den insikten, och den insikten är för mig guld värd och ingenting jag hade fått utan det idiotiska jag gjort.

Brwa Nouri med bollen i superettan-mötet med Utsikten i augusti 2015.

Brwa Nouri med bollen i superettan-mötet med Utsikten i augusti 2015.

Efter att 2013 ha misslyckats med Dalkurd i kvalspelet upp till superettan så bestämde sig den då 26-åriga Brwa för att testa sina vingar högre upp i seriesystemet.
– Tillslut kände jag att jag inte kunde tacka dem nog, jag hade redan sagt tack i fem år och ville fortfarande se hur bra jag kan bli. Då kände jag mig som mest redo och jag sa till dem i tid att jag trodde att jag skulle dra någonstans. Det var en del superettan-klubbar som var intresserade men jag träffade Graham (Potter) och då blev jag lika frälst och kär som jag blev när jag kom till Borlänge första gången.

Hur bra kan du bli?
– Jag vill till landslaget. Jag vill fortfarande ut och bli utlandsproffs. I början av januari så var jag i Solna centrum, så såg jag Erik Hamrén, han gick in på Swedbank. Så jag bara ”Nu jävlar ska jag gå och visa honom att jag har shining”. Jag tänkte gå fram till honom och säga ”Håll koll på Östersund i år, för jag ska med på januariturnén”. Men nu ska ju han dra i sommar så det var väl lika bra att jag inte sa någonting. Det var massa folk inne på banken och de hade bara trott att jag var en idiot som pratade massa strunt.
– Min kompis säger till mig hela tiden att ”du ska till EM, man!”. Men lugn, man får vara realistisk. Januariturnén är någonting jag skulle må väldigt bra av, att bli utlandsproffs är något jag krigar för. Så hårt som jag tränat de senaste två åren har jag inte gjort någonsin i mitt liv. Det är som att jag tar igen den tiden som jag förlorade. Jag vill bara bli så bra jag kan och ge mig så mycket rättvisa jag kan.

Den 4:e april gör Brwa Nouri, av allt att döma, allsvensk debut på Tele2 Arena, borta mot Hammarby.
– Om man går tillbaka i tiden och tänker på när jag var i AIK och så vidare, då var inte allsvenskan något stort för mig. Det var mer ”Ge mig några matcher sen drar jag”. Men nu när jag har fortfarande inte fått göra en minut där har det gått från ”Vadå allsvenskan?” till ”Abow, allsvenskan!”. Fan vad kul det ska bli, fan vad stort. Det ska bli grymt.

Jag läste ett citat från dig inför den matchen då ni blev klara för allsvenskan. Då sa du ”Jag kommer dra ut mitt hjärta och kasta det på marken, så mycket kommer det att betyda att få spela mot AIK”. Varför?
– Ja, om det inte har framgått i den här intervjun så vet jag inte vad jag ska säga egentligen. Det var de som fostrade mig, det var dem jag svek, det var de som sparkade mig med all rätt. Att sen få chansen att spela mot dem på samma nivå, med tanke på hur uträknad hela AIK, hela jag och alla som visste någonting om livet jag levt, trodde att jag var, det är faktiskt mer än jag någonsin hade kunnat tro för några år sedan. För några år sedan trodde jag att jag skulle hamna på institution, i fängelse eller vara död. Att då ha fått vara med och ta upp ett lag till allsvenskan och sen få spela mot AIK i vår egen hemmapremiär, långt bort från AIK och där jag är uppvuxen. Jag var så uträknad. Och nu ska jag få chansen att dänga till dem, med respekt och kärlek. Det är som redemption.

Vill du spela i AIK igen?

Fem sekunders tystnad följer.
– Jag hade lyssnat om de hade velat ha mig, ja.

Sen andas han knappt innan han lägger till:
– Men just nu spelar jag i Östersund och det finns ingen annanstans, just nu, på jorden jag hellre vill vara, om inte till exempel Barcelona säger ”Tjena, hur mår du?”.
– Jag mår så bra här uppe och jag blir utbildad varje dag, det är en så bra förening, vi har den bästa tränaren jag någonsin har haft och det ska mycket till för att jag skulle vilja dra någon annanstans.

Brwa tystnar igen.
– Men, alltså… AIK är fortfarande mitt hem liksom.

händerluften

Lyssna på intervjun med Brwa Nouri i FD 60 Minuter på iTunes här

198 thoughts on “FD LÅNGLÄSNING: ”Jag knarkade och var drogberoende när jag spelade i AIK”

 1. I simply could not go away your site before suggesting that I extremely enjoyed the usual info a person supply on your guests? Is gonna be back regularly to investigate cross-check new posts

 2. Normally I do not read post on blogs, however I wish to say that this write-up very pressured me to try and do it! Your writing taste has been surprised me. Thank you, very nice article.

 3. Gimonte Kamagra [url=http://order-generic-propecia.propecorder.com]Order Generic Propecia[/url] Priligy Laboratorio Cytotec Mifegyne [url=http://where-to-buy-cialis.tadalaf.com]Where To Buy Cialis[/url] Amoxicillin For Syphilis Levitra Funziona Davvero [url=http://cheap-priligy-online.prilipills.com]Cheap Priligy Online[/url] Viagra Suisse Generique Herbal Propecia Should [url=http://buy-pills-priligy-online.priliorder.com]Buy Pills Priligy Online[/url] Where To Purchase Low Cost Levitra Levitra Efectos En Jovenes [url=http://bpdrugs.com/brand-cialis.php]Brand Cialis[/url] Is Cephalexin Harmful To Dogs All Pharmacy Pills [url=http://order-priligy-online.priliorder.com]Order Priligy Online[/url] Kamagra Online In Svizzera Torsemide No Prescription Australia [url=http://levitra-low-cost.buylevi.com]Levitra Low Cost[/url] Bentyl In Internet Viagra Comment Ca Marche [url=http://leviusa.com]no prescription needed for levitra[/url] Buy Levitra Online In Canada Nolvadex 20 Mg Effets Secondaires [url=http://prozac.ccrpdc.com/fluoxetine-tablets.php]Fluoxetine Tablets[/url] Can I Take My Pets Keflex Vipps Pharmacy Selling Viagra [url=http://levipill.com/levitra-20mg-online.php]Levitra 20mg Online[/url] Propecia Grageas Viagra Order On Line [url=http://newisotretinoin.com/price-of-accutane.php]Price Of Accutane[/url] Asthma Inhalers Over The Counter Zithromax Pediatric Suspension Dosing Calculator [url=http://viasamples.com/internet-order-viagra.php]Internet Order Viagra[/url] Where To Buy Viagra Propecia Pas Cher Canada [url=http://propecia-buying.propecorder.com]Propecia Buying[/url] Escitalopram Canadian Pharmacy Cialis Pas Cher Montpellier [url=http://buylevitraeufast.com/best-levitra.php]Best Levitra[/url] Amoxicillin Skin Treatment Std’S Treated By Amoxicillin [url=http://cialcost.com/generic-cialis-usa.php]Generic Cialis Usa[/url] Commander Du Viagra Carafate [url=http://viacheap.com]viagra online[/url] Durata Effetto Levitra Propecia Spermiogramma [url=http://comprar-propecia-online.propecpills.com]Comprar Propecia Online[/url] Price Viagra Propanolol Next Day Delivery [url=http://viaprices.com]viagra[/url] Viagra Sale Viagra A 40 Anni [url=http://viacheap.com]viagra[/url] Side Effects Of Alli Weight Loss Pills For Sale Bentyl Dibent [url=http://levipill.com/low-price-levitra.php]Low Price Levitra[/url] Without Prescription Pharmacies India Hydrochlorothiazide No Prescription [url=http://genericvia.com/purchase-viagra-cheap.php]Purchase Viagra Cheap[/url] Amoxicilline Molecule Generic For Cialis [url=http://levitra-low-cost.buylevi.com]Levitra Low Cost[/url] Decadron Pills No Prescription Propecia Frosst Iberica [url=http://leviprix.com/levitra-brand-name.php]Levitra Brand Name[/url] Amoxicillin Cheese Acquisto Levitra In Italia [url=http://brandcial.com/cialis-online.php]Cialis Online[/url] Priligy 30 Mg Vademecum Amoxicillin And Coumadin [url=http://cheapcial.com/order-cialis-online.php]Order Cialis Online[/url] Amoxicillin Mennieres If you are planning on tying the knot anytime soon please let us know if you used any of our money saving tips. No longer focused only on companies with a clear connection to the financial crisis the group wants to protect consumers from mass marketing fraud schemes including deceptive payday loans he said.C. [url=http://easymoneyfast24.com]cash loans[/url] loans.All rights reserved.Buy Gonorrhea Treatment Online [url=http://leviprix.com/levitra-on-line.php]Levitra On Line[/url] Where Can I Buy Tretinoin Online Uk Cialis Mal Aux Jambes [url=http://viaprices.com]viagra[/url] Order Topamax Online Paypal Cialis Von Cipla [url=http://how-much-is-viagra.viasample.com]How Much Is Viagra[/url] Kamagra Premature Ejaculation Amoxicillin Levaquin [url=http://viasamples.com/cheap-cheap-viagra.php]Cheap Cheap Viagra[/url] Find Finasteride Best Website Levitra Einnahme [url=http://cheap-viagra-usa.viapill.com]Cheap Viagra Usa[/url] Will Amoxicillin Help Hand Foot Mouth Cialis Cuanto Tiempo Antes [url=http://cial40mg.com/buy-cheap-cialis-site.php]Buy Cheap Cialis Site[/url] Generic Levaquin No Physician Approval Orlistat Side Effects [url=http://bestlevi.com/comprar-levitra.php]Comprar Levitra[/url] Amoxicillin Clavulanic Dose For Pig Propecia For Sale Cheap [url=http://prilipills.com/map.php]Dapoxetine[/url] Acquistare Kamagra In Spagna No Prescription For Levothyroxine 88mcg [url=http://leviusa.com]best price for levitra 20mg[/url] Keflex Allergy Alternative Viagra 100mg Erfahrungsberichte [url=http://purchasing-levitra.levitab.com]Purchasing Levitra[/url] Uso Viagra Hombre Baclofene [url=http://cial40mg.com/mail-order-cialis.php]Mail Order Cialis[/url] Kamagra Acheter What Does Amoxicillin Cure [url=http://cheapcial.com/cialis-order.php]Cialis Order[/url] Was Kostet Viagra In Griechenland Universal De Propecia [url=http://cial40mg.com/buy-tadalafil.php]Buy Tadalafil[/url] Discount Amoxicilina Bacterial Infections Viagra Bouffees De Chaleur [url=http://internet-order-viagra.via100mg.com]Internet Order Viagra[/url] Acheter Misoprostol Quebec Levitra 10 Mg Bayer Precio [url=http://viacheap.com]buy viagra[/url] Symptoms Of Strep Throat Amoxicillin Metformin Non Prescription [url=http://generic-cialis.tadalaf.com]Generic Cialis[/url] Reductil Acomplia Propecia Viagra Generika Rezeptfrei Kaufen [url=http://newisotretinoin.com/how-to-buy-accutane.php]How To Buy Accutane[/url] Zovirax Discount Online Viagra No Script [url=http://buylevitraeufast.com/purchasing-levitra.php]Purchasing Levitra[/url] Cialis Professional Belgique Libre

 4. Good post and straight to the point. I am not sure if this is actually the best place to ask but do you guys have any ideea where to get some professional writers? Thanks 🙂

 5. Heya i’m for the first time here. I came across this board and I find It truly useful & it helped me out a lot. I hope to give something back and help others like you aided me.

 6. Amoxicillin To Treat Acne [url=http://cialusa.com]cialis[/url] Cephalexin Darvocet Vloeibare Kamagra [url=http://no-script-levitra.buylevi.com]No Script Levitra[/url] El Amoxil Ways To Last Longer [url=http://brandcial.com/cialis-online.php]Cialis Online[/url] Finasteride Ratiopharm 1 Mg Prix Proscar Ot Propecia [url=http://order-kamagra-online.kamagorder.com]Order Kamagra Online[/url] Cialis Ou L’Acheter Herbal Propecia Stop Hair Loss [url=http://viaprices.com]viagra prescription[/url] Amoxicillin And Breastfeeding Acquisto Cialis In Farmacia [url=http://brandcial.com/cialis-to-buy.php]Cialis To Buy[/url] Low Cost Levitra In The Usa Best buy isotretinoin skin health no doctor London [url=http://leviusa.com]levitra 20mg prix[/url] How Long Is Amoxicillin Good For Cialis Contrareembolso Alicante [url=http://buy-25mg-viagra-online.via100mg.com]Buy 25mg Viagra Online[/url] Cialis Levitra Farmacia Online Drugstore [url=http://real-viagra-online.via100mg.com]Real Viagra Online[/url] Buy No Prescription Ivermectin Online Cialis Ipertensione Controindicazioni [url=http://cheapcial.com/order-cialis-online-usa.php]Order Cialis Online Usa[/url] Levitra Wechselwirkung Antibiotika Riesgos Del Propecia [url=http://purchase-viagra-cheap.viapill.com]Purchase Viagra Cheap[/url] Propecia Testicles Impotence Levitra Vom Arzt Verschreiben Lassen [url=http://bpdrugs.com/cialis-20mg-price.php]Cialis 20mg Price[/url] Cialis Brand Overnight Delivery Doxycycline 40 Mg Online [url=http://levitra-lowest-price.levitab.com]Levitra Lowest Price[/url] Viagra Jus Viagra Ragazzi [url=http://buy-kamagra-jelly-online.kamagorder.com]Buy Kamagra Jelly Online[/url] Canadian Health Mall Price De La Propecia [url=http://cialbuy.com]cialis[/url] Low Cost Drugs From Canada Atarax 25 Mg For Anxiety [url=http://newisotretinoin.com/buy-generic-accutane.php]Buy Generic Accutane[/url] Uses Cephalexin For Skin And Muscle Levitra Generico In Parafarmacia [url=http://cialbuy.com]cialis[/url] Cialis Uberdosiert Buy Zithromax Over The Counter [url=http://levipill.com/levitra-ordering.php]Levitra Ordering[/url] Is Keflex A Type Of Pennicillin Canada Pharmacy On Line [url=http://dprixe.com]levitra lowest price Cephalexin Behavioral Side Effects Domestic Viagra [url=http://cialbuy.com]cialis price[/url] Cialis 10mg Side Effects Keflex W Insurance [url=http://cheap-propecia-for-sale.propecpills.com]Cheap Propecia For Sale[/url] Usa Pills Viagra Stendra Ed [url=http://levicost.com]levitra on line[/url] Amoxicillin Once Daily Cialis E Viagra Online [url=http://order-cialis-pills.BuyCial.com]Order Cialis Pills[/url] Viagra Ohne Rezept Im Ausland Kaufen Usa Pharmacy Pills [url=http://costofvia.com/cheap-viagra-sales.php]Cheap Viagra Sales[/url] No Presription Viagra Pharmacy Reviews Cialis En Ligne Pas Chere [url=http://dprixe.com]viagra Nolvadex Dosage For Gyno Is Orlistat Taken Off Market [url=http://cialusa.com]cialis buy online[/url] Virgra Amoxicillin Reactions To Alcohol [url=http://generic-viagra-100mg.viapill.com]Generic Viagra 100mg[/url] Acquistare Levitra In Farmacia Capelli Propecia Finasteride [url=http://levitra-trial.levitab.com]Levitra Trial[/url] Using Amoxicillin For Kennel Cough Amoxicillin And Chlamydia [url=http://buy-priligy-usa.priliorder.com]Buy Priligy Usa[/url] Pharmacie Cialis Ligne Does Amoxicillin Contain Aluminum [url=http://cial40mg.com/cheap-cialis-online.php]Cheap Cialis Online[/url] How To Buy Viagra In Germany Propecia Cruz Verde [url=http://cheapcial.com/cheapest-cialis.php]Cheapest Cialis[/url] Viagra Levitra Cialis Comparison Order Meds No Acript [url=http://price-of-kamagra.kamagpills.com]Price Of Kamagra[/url] Zithromax Antibiotic Buy Generic Valtrex Online No Prescription [url=http://levicost.com]generic levitra soft tabs[/url] Prospecto De Kamagra Buy Accutane In Canada [url=http://levitra-buy-generic.buylevi.com]Levitra Buy Generic[/url] Plavix Online Purchase Propecia 20 Years Old [url=http://propecia-online-buy.propecorder.com]Propecia Online Buy[/url] Propecia Homeopathic accutane online pharmacy uk [url=http://zithromax.ccrpdc.com/buy-zithromax-online-us.php]Buy Zithromax Online Us[/url] Composicion De Propecia Propecia Without A Otc [url=http://priligy-online-pharmacy.priliorder.com]Priligy Online Pharmacy[/url] Order Amoxil Cialis Dosis [url=http://cialusa.com]buy cialis[/url] Plavix Discount Vouchers Online Bystolic Prescriptions [url=http://low-price-viagra.viasample.com]Low Price Viagra[/url] Rapidtabs Amazon Propranolol [url=http://levitra-prix.levitab.com]Levitra Prix[/url] Finasteride Online Worldwide Delivery Buying Provera [url=http://propecia-usa.propecorder.com]Propecia Usa[/url] Viagra Come Cocaina Amoxicillin Taken For Uvulitis [url=http://brandcial.com/cheap-cialis-40mg.php]Cheap Cialis 40mg[/url] Levitra Generico On Line Vejiga Propecia [url=http://brandcial.com/cheap-cialis-and-viagra.php]Cheap Cialis And Viagra[/url] Viagra Prezzo Cod Generic Levaquin Drugs Direct Mastercard Accepted Store [url=http://costofvia.com/cheap-viagra-samples.php]Cheap Viagra Samples[/url] 20 Mg Cialis Rx Elife [url=http://get-levitra.levitab.com]Get Levitra[/url] Pediatric Dosing Amoxicillin

 7. Breast Cancer Propecia [url=http://cial40mg.com/cheap-cialis-tablets.php]Cheap Cialis Tablets[/url] Venta De Kamagra Sinusitis 2000 Mg Keflex [url=http://cheapcial.com/online-cialis.php]Online Cialis[/url] Amoxicillin News Viagra Generico Esiste [url=http://priligy-dapoxetine-online.priliorder.com]Priligy Dapoxetine Online[/url] Amoxicillin Sensitive To Sunlight Cials Sold In Usa [url=http://how-much-is-kamagra.kamagorder.com]How Much Is Kamagra[/url] Chemical Mechanism Benzene To Amoxicillin Voltaren Retard [url=http://cheapcial.com/generic-cialis-cheapest.php]Generic Cialis Cheapest[/url] Kamagra 100mg Amiens Buy Yasmin No Prescription [url=http://buying-kamagra-online.kamagorder.com]Buying Kamagra Online[/url] Buy Prescription Levitra Ordering Cialis Without A Prescription [url=http://newisotretinoin.com/accutane-online.php]Accutane Online[/url] Generic Propecia Propecia Kamagra 100mg Nice [url=http://buy-cialis.BuyCial.com]Buy Cialis[/url] Tinidazol Propecia Where To Buy Pharmacy [url=http://propecia-online.propecpills.com]Propecia Online[/url] Viagra Dog Rx Yasmin Aus [url=http://order-propecia.propecorder.com]Order Propecia[/url] Forum Meilleur Site Achat Cialis Buy Sertraline No Prescription [url=http://cheap-viagra-samples.viapill.com]Cheap Viagra Samples[/url] Cialis Mit Antibiotika Amoxicillin Messing With A Period [url=http://viaprices.com]viagra[/url] Buy Amoxicillin 500mg Uk Generic Levaquin No Physician Approval [url=http://buy-kamagra-oral-jelly-online.kamagpills.com]Buy Kamagra Oral Jelly Online[/url] Acheter Cialis Discretement Cheap Cialis From India [url=http://how-to-buy-cialis.tadalaf.com]How To Buy Cialis[/url] Viagra Cinese Propecia Sperm [url=http://bpdrugs.com/cialis-online.php]Cialis Online[/url] Viagra Achat En Suisse En Asnieres Ordina Levitra [url=http://where-to-buy-dapoxetine.priliorder.com]Where To Buy Dapoxetine[/url] Cialis Lilly Originale Tadalafil 5mg Generic [url=http://levipill.com/levitra-brand-online.php]Levitra Brand Online[/url] Ship Viagra To Uae Finasteride Vs Propecia [url=http://viagra-online-cheap.via100mg.com]Viagra Online Cheap[/url] Fedex Shipping Zentel Real Low Price Shop With Free Shipping Prospecto De Propecia [url=http://dprixe.com]buy levitra de como y celisborrar x[/url] Cephalexin Capsule Tev

 8. Unquestionably believe that which you stated. Your favorite justification seemed to be on the internet the easiest thing to be aware of. I say to you, I certainly get irked while people think about worries that they plainly do not know about. You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing without having side effect , people can take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

 9. Great paintings! This is the kind of info that are meant to be shared across the net. Shame on Google for no longer positioning this submit upper! Come on over and visit my web site . Thanks =)

 10. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be actually something which I think I would never understand. It seems too complicated and very broad for me. I am looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

 11. Hello, i think that i saw you visited my blog thus i came to “return the favor”.I’m trying to find things to enhance my web site!I suppose its ok to use some of your ideas!!

 12. You could definitely see your skills in the paintings you write. The sector hopes for more passionate writers such as you who are not afraid to say how they believe. Always follow your heart.

 13. great issues altogether, you simply gained a new reader. What would you suggest in regards to your post that you just made a few days ago? Any positive?

 14. Ciprofloxacin 500 Mg Buy [url=http://deltas.xyz/buy-prednisone-without-rx.php]Buy Prednisone Without Rx[/url] Super Kamagra Mexican Pharmacies Online [url=http://buynolva.xyz/nolvadex-oral.php]Nolvadex Oral[/url] Amoxicillin For Bladder Infection In Dogs Comment Faire Pour Obtenir Priligy [url=http://zol1.xyz/buy-online-zoloft.php]Buy Online Zoloft[/url] Achat Cialis Meilleur Prix Precios De La Pastilla Cytotec [url=http://buyprednis.xyz/order-generic-deltasone.php]Order Generic Deltasone[/url] Canadian Internet Pharmacies My Secure Tabs Pharmacy [url=http://buykama.xyz/ordering-kamagra-online.php]Ordering Kamagra Online[/url] Buy Amoxicillin Capsules In Uk Canadian Mail Order Pharmacies To Usa [url=http://buycheapusa.xyz/priligy-pastilals.php]Priligy Pastilals[/url] Baisse Prix Kamagra Online Propecia Forum [url=http://zithro.xyz/order-zithromax-online.php]Order Zithromax Online[/url] Finasteride Ratiopharm 1 Mg Prix Lilly Cialis 5mg [url=http://buycheapdapoxonline.xyz/map.php]Priligy 100mg[/url] Propecia Need Prescription Side Effects Overnight Pharm Viagra [url=http://strat1.xyz/generic-strattera-online.php]Generic Strattera Online[/url] Acheter Cialis Montreal Sotalol And Amoxicillin [url=http://prope1.xyz/generic-propecia-cvs.php]Generic Propecia Cvs[/url] Canada Levitra Buy Online Clomid Et Androcur [url=http://buylevi.xyz/levitra-tablets.php]Levitra Tablets[/url] Farmacias Online En Canada Buy Levitra Uk Online [url=http://buyizot.xyz/accutane-cheapest-price.php]Accutane Cheapest Price[/url] Lumigan Amoxicilina Discount Pills By Money Order [url=http://buykama.xyz/cost-of-kamagra.php]Cost Of Kamagra[/url] Achat De Propecia En Espagne Buy Kamagra In Canada [url=http://zithro.xyz/zithromax-pack.php]Zithromax Pack[/url] Lowest Price Cialis 20mg Brand In Usa Levitra Kaufen Austria [url=http://buyprednis.xyz/buy-prednisone-online.php]Buy Prednisone Online[/url] Cuanto Cuesta Cialis 20 Mg Buying Isotretinoin [url=http://dprixe.com]pharmacy prices for levitra[/url] Cipro Or Amoxicillin Bladder Infection Levitra 10 Mg Bayer [url=http://buyac.xyz/how-to-get-accutane.php]How To Get Accutane[/url] Generika Viagra Kamagra Cialis Without A Doctors Prescription [url=http://cialbuy.com]cialis[/url] Dapoxetina Esperienze Viagra Original Kaufen [url=http://viacheap.com]viagra online pharmacy[/url] Clomid Amenorrhee Ovulation Buy Flomax Brand [url=http://furos.xyz/how-to-order-lasix.php]How To Order Lasix[/url] Maxalt Levitra 200 [url=http://kama1.xyz/cheap-kamagra-usa.php]Cheap Kamagra Usa[/url] Nexium Prezzo Cialis E Viagra [url=http://buyac.xyz/acutane.php]Acutane[/url] Cialis Viagra Comparaison Buy Prednisone 10mg [url=http://buynolva.xyz/nolvadex-generico.php]Nolvadex Generico[/url] Amoxicillin 500mg Uses Viagra 24 Horas Espana [url=http://cialbuy.com]cialis[/url] Comprare Viagra Senza Ricetta Medica Viagra And Dapoxetine [url=http://furos.xyz/where-to-buy-lasix.php]Where To Buy Lasix[/url] Cialis En Andorra Buy Now Online Viagra [url=http://buynolva.xyz/nolvadex-40mg.php]Nolvadex 40mg[/url] Baclofen Generique Cialis Von Cipla [url=http://buyclomiphene1.xyz/internet-order-clomid.php]Internet Order Clomid[/url] Brand Cialis Price Quiniela Con Propecia [url=http://viag1.xyz/viagra-sample.php]Viagra Sample[/url] Generic Levitra From Uk Amoxicillin Mexico [url=http://cial5mg.xyz/order-cialis-in-usa.php]Order Cialis In Usa[/url] Venta De Cialis Precio Finasteride Precio Espana Propecia [url=http://levicost.com]buy levitra on line[/url] Comprar Viagra Sin Receta En Barcelona Effet Cialis [url=http://levi1.xyz/levitra-on-line.php]Levitra On Line[/url] Buy Kamagra Soft Order Viagra Online Cheap [url=http://doxyc.xyz/cheap-vibramycin-online.php]Cheap Vibramycin Online[/url] Antibiotics Without Prescription Canada Keflex To Treat Bronchitis [url=http://clom1.xyz/clomiphene-tablet.php]Clomiphene Tablet[/url] Generique Utrogestan Nombre Generico Del Viagra [url=http://cial1.xyz/brand-cialis-online.php]Brand Cialis Online[/url] Online No Rx Pharmacy Farmaco Priligy 30 Mg [url=http://buycheapind.xyz/buy-propranolol-40mg.php]Buy Propranolol 40mg[/url] Cialis Tumore Misoprostol Dog [url=http://levicost.com]levitra non prescription[/url] Propecia Resultados Fotos Generique Propecia [url=http://buyal.xyz/xenical-online-prices.php]Xenical Online Prices[/url] Antidepressant Drug Philippines Propecia Barata [url=http://clom1.xyz/map.php]Buy Cheap Clomiphene[/url] Comprar Cialis Reembolso Bay Viagra Cials [url=http://las1.xyz/lasix-order-online.php]Lasix Order Online[/url] Gymiso Cytotec Cost Zithromax [url=http://buylevi.xyz/buy-vardenafil-10mg.php]Buy Vardenafil 10mg[/url] Kamagra Deal Of The Week

 15. Thanks a lot for giving everyone such a superb possiblity to check tips from this web site. It is often very cool and jam-packed with amusement for me personally and my office friends to visit your website at the very least thrice every week to read the fresh guides you have got. Not to mention, I’m also usually impressed concerning the extraordinary secrets served by you. Certain two facts on this page are absolutely the best we have had.

 16. Excellent goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you are just too great. I actually like what you have acquired here, really like what you are saying and the way in which you say it. You make it entertaining and you still take care of to keep it wise. I can not wait to read far more from you. This is actually a great site.

 17. I simply couldn’t leave your web site before suggesting that I actually enjoyed the standard information a person supply for your guests? Is gonna be back ceaselessly to check out new posts

 18. I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored material stylish. nonetheless, you command get got an nervousness over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again as exactly the same nearly very often inside case you shield this hike.

 19. Civic Financial Services Inc.over Porter Ranch gas leak Porter Ranch gas leak adds to global warming State sues So Cal Gas Lost profits from being near Aliso Canyon leak U. [url=http://moneyloantoday.net]fast cash[/url] orginstallmentloansforbadcredit.Buy Propecia Online Topix [url=http://buykama.xyz/how-to-buy-kamagra.php]How To Buy Kamagra[/url] buy accutane online canada Can Cephalexin Cure Chlamydia [url=http://antab1.xyz/buy-antabuse-cheap.php]Buy Antabuse Cheap[/url] Vardenafil India Bay Worldwide Cheapeast Dutasteride Duagen Buy Oklahoma [url=http://levi1.xyz/levitra-online-cheap.php]Levitra Online Cheap[/url] Levitra Funciona Buy Fincar On Line [url=http://antabusa.xyz/compra-antabuse-online.php]Compra Antabuse Online[/url] Priligy Se Puede Tomar Con Viagra Cialis En Algerie [url=http://prop1.xyz/prozac-free-trial.php]Prozac Free Trial[/url] Cephalexin 250 Mg Buy Kamagra [url=http://buyprednis.xyz/deltasone-online-cheap.php]Deltasone Online Cheap[/url] Cialis Diario 5 Mg Precio Order Propecia From Canada [url=http://buynolva.xyz/buy-generic-nolvadex.php]Buy Generic Nolvadex[/url] Tomar Viagra Sin Necesitarlo Meprate [url=http://zithro.xyz/zithromax-cost.php]Zithromax Cost[/url] Cephalexin For Dogs Give Gas Buy Augmentin [url=http://doxyc.xyz/vibramycin.php]Vibramycin[/url] Buy Keyword Viagra Amoxicillin And Amox Tr [url=http://lasix.ccrpdc.com/cheap-lasix.php]Cheap Lasix[/url] Lopid Le Prix Du Kamagra [url=http://cial1.xyz/purchase-cialis.php]Purchase Cialis[/url] Propecia Economico Price Of Zithromax [url=http://cial1.xyz/low-cost-cialis-online.php]Low Cost Cialis Online[/url] Cialis Auch Billiger Cialis Achat En Ligne [url=http://buyzol.xyz/cheap-zoloft.php]Cheap Zoloft[/url] Comment Avoir Du Viagra En France Amoxicilina Tablet Low Price [url=http://furos.xyz/compra-lasix-online.php]Compra Lasix Online[/url] Kamagra Gelatina Orale Francia Cialis 20 Prezzo [url=http://nolva.xyz/cheap-nolvadex.php]Cheap Nolvadex[/url] Tomar Propecia Esta Viagra Rezeptfrei Schweiz [url=http://clom1.xyz/clomiphene-online.php]Clomiphene Online[/url] Amoxicillin 250mg Description Levitra 20mg Cost Walmart [url=http://cyto1.xyz/misoprostol-cheap.php]Misoprostol Cheap[/url] To Purchase Cialis In Australia Secure Drugshop [url=http://clom1.xyz/mail-order-clomid.php]Mail Order Clomid[/url] Cheapest Viagra Online Cialis Precio En Farmacias De Espana [url=http://deltas.xyz/buy-generic-prednisone.php]Buy Generic Prednisone[/url] Where Can I Buy Cheap Flagyl In Carrollton Propecia Spermiogramma [url=http://bestindonline.xyz/propranolol-cheap.php]Propranolol Cheap[/url] Cialis Preisvergleich Bestellen Cialis Y Paracetamol [url=http://buyclomiphene1.xyz/clomiphene-generic.php]Clomiphene Generic[/url] Fainting Amoxicillin Amoxicillin 120mg Kg [url=http://buynolva.xyz/ordering-nolvadex-online.php]Ordering Nolvadex Online[/url] Cialis Prezzo Migliore Avana [url=http://amoxi.xyz/purchase-amoxil.php]Purchase Amoxil[/url] Suche Viagra Rezeptfrei Acheter Du Levitra En France [url=http://antabusa.xyz/order-antabuse-tablets.php]Order Antabuse Tablets[/url] Viagra Alternativen Viapro Cheap Amoxicillin Online [url=http://prop1.xyz/cheap-prozac-tablets.php]Cheap Prozac Tablets[/url] Viagra Effets Negatifs Bactrim Ds Without An Rx [url=http://buyal.xyz/buying-xenical-online.php]Buying Xenical Online[/url] Cialis Milano Wenn Levitra Nicht Hilft [url=http://furos.xyz/cheap-lasix-40mg.php]Cheap Lasix 40mg[/url] Online Viagra Und Cialis Kaufen Prix De Clomid [url=http://buylevi.xyz/levitra.php]Levitra[/url] Levitra 10 Mg Precio En Farmacia Vente De Propecia En Pharmacie [url=http://zithro.xyz/generic-zithromax-cheap.php]Generic Zithromax Cheap[/url] Package Insert Amoxicillin Teva Pharaceuticals Viagra 25mg 4 Filmtabletten [url=http://furos.xyz/cheap-lasix-buy.php]Cheap Lasix Buy[/url] Ed Pills No Perscription Cialis Online Generico [url=http://buylevi.xyz/levitra-now-online.php]Levitra Now Online[/url] Amoxicillin Synthesis Viagra 100 Precio Farmacia [url=http://propeus.xyz/cheap-propecia-5mg.php]Cheap Propecia 5mg[/url] Amoxicillin And Cats Priligy Viagra [url=http://propeus.xyz/propecia-ritalin.php]Propecia Ritalin[/url] Tretinoin Cream 0.1 For Sale Levaquin In Germany Internet Pharmacy Without Perscription [url=http://buyal.xyz/xenical.php]Xenical[/url] Prezzo Cialis 10 Mg Farmacia Propecia Capsulas 1 Mg [url=http://prope1.xyz/propecia-order.php]Propecia Order[/url] Canadian Pharmacy Rip Off Female Viagra Sale [url=http://buycheapdapoxonline.xyz/order-priligy-online.php]Order Priligy Online[/url] Tomar Propecia Foliculo Piloso Amoxicillin 500 Mg Generic [url=http://amox1.xyz/buy-cheap-amoxil.php]Buy Cheap Amoxil[/url] Viagra Prix Quebec Canadarx Mall [url=http://buyac.xyz/buy-isotretinoin.php]Buy Isotretinoin[/url] Cialis 10 Mg Forum Legally Levaquin Levotab Medication [url=http://doxyc.xyz/doxycycline-hydrochloride.php]Doxycycline Hydrochloride[/url] Cialis Non Funziona Buy Cheap Cephalexin [url=http://nolva.xyz/nolvadex-cheap.php]Nolvadex Cheap[/url] Viagra Alla Coop Cialis E Pericoloso [url=http://buyzol.xyz/order-zoloft-online-usa.php]Order Zoloft Online Usa[/url] Cali’S Without Prescription Dove Acquistare Cialis In Italia [url=http://clom1.xyz/buy-cheap-clomiphene.php]Buy Cheap Clomiphene[/url] Online Pharmacy Malegra Cialis Sans Effet [url=http://propecia.ccrpdc.com/propecia-generic-name.php]Propecia Generic Name[/url] Viagra Via American Express Card Pharmacyonline Omifin [url=http://propeus.xyz/propecia-pills-for-sale.php]Propecia Pills For Sale[/url] Acquisto Viagra On Line Priligy Tomar Antes [url=http://buyzithro.xyz/buy-zithromax-pills.php]Buy Zithromax Pills[/url] How Can I Save Money On Viagra Propecia Calculo [url=http://furos.xyz/purchase-lasix-usa.php]Purchase Lasix Usa[/url] Cialis Legal Bestellen Furosemide 40 Mg Without Perscription [url=http://5553pill.xyz/doxycycline-dosage.php]Doxycycline Dosage[/url] Zithromax For Sinus

 20. What i do not understood is in reality how you’re no longer really much more smartly-liked than you may be right now. You’re so intelligent. You recognize thus significantly when it comes to this matter, produced me personally imagine it from a lot of various angles. Its like women and men aren’t fascinated except it¡¦s one thing to accomplish with Girl gaga! Your own stuffs great. At all times maintain it up!

 21. Priligy Blog [url=http://cial5mg.xyz/ordering-cialis-online.php]Ordering Cialis Online[/url] Cialis Pills 20 Mg Farmaci Online Inghilterra [url=http://viag1.xyz/purchase-viagra-usa.php]Purchase Viagra Usa[/url] Levitra Zonder Voorschrift Viagra Acquisto Senza Ricetta [url=http://kama1.xyz/low-cost-generic-kamagra.php]Low Cost Generic Kamagra[/url] Cialis Viagra Vergleich Amoxil Pas [url=http://cial1.xyz/cialis-20mg-price.php]Cialis 20mg Price[/url] Viagra Cialis Et Levitra Prix Viagra 100mg Pharmacie France [url=http://cial1.xyz/cialis-price.php]Cialis Price[/url] Generique Sildenafil 50 Mg Cephalexin Puppies [url=http://cial1.xyz/cialis-online-cs.php]Cialis Online Cs[/url] Cialis Et Autre Priligy Riesgos [url=http://viag1.xyz/cost-of-viagra.php]Cost Of Viagra[/url] Cialis Accion Terapeutica Online Fluoxetine Without Prescriptions [url=http://zoloft.ccrpdc.com/generic-zoloft.php]Generic Zoloft[/url] Quinine Kamagra Cheap Veloce [url=http://cial5mg.xyz/cialis-free-trial.php]Cialis Free Trial[/url] Viagra Torino Propecia Iv Rogaine [url=http://cial5mg.xyz/purchase-generic-cialis.php]Purchase Generic Cialis[/url] Where To Purchase Orlistat Buy Valtrexin Usa [url=http://cialis.ccrpdc.com/buy-cialis-online.php]Buy Cialis Online[/url] Cialis Super Active 20 Mg 1145 Order Antibiotics Overnight [url=http://viag1.xyz/cost-of-viagra.php]Cost Of Viagra[/url] My Cat Ate An Amoxicillin 500 Bentyl Order Pills [url=http://zol1.xyz/buy-implicane-online.php]Buy Implicane Online[/url] Doxine Cialis Kaufen Per Uberweisung [url=http://cial5mg.xyz/purchase-generic-cialis.php]Purchase Generic Cialis[/url] Trusted Tablets Levitra Kaufen 10 Mg [url=http://cial1.xyz/shop-cialis-online.php]Shop Cialis Online[/url] Amoxicillin For Chlymidia New Primatene Mist For Sale [url=http://xenical.ccrpdc.com/buy-orlistat-online.php]Buy Orlistat Online[/url] Dysfonction Erectile Pyridium Where To Buy With Free Shipping Norfolk [url=http://viag1.xyz/where-to-buy-viagra.php]Where To Buy Viagra[/url] Finasteride With Overnight Delivery Levitra Contre Cialis [url=http://viag1.xyz/cheap-viagra-sales.php]Cheap Viagra Sales[/url] Acheter Cialis Cialis Adverse Effect Of Amoxicillin [url=http://zol1.xyz/buy-cheap-zoloft-pills.php]Buy Cheap Zoloft Pills[/url] Levitra Information Alfacip [url=http://cial5mg.xyz/generic-cialis-online.php]Generic Cialis Online[/url] Priligy Spray Priligy Uk Buy [url=http://cial1.xyz/cialis-free-offer.php]Cialis Free Offer[/url] Cialis Modo De Uso Viagra Levitra Prezzo [url=http://lasix.ccrpdc.com/lasix-online-stores.php]Lasix Online Stores[/url] Online Us Pharmacy Purchase Alli Online Today [url=http://antabuse.ccrpdc.com/order-antabuse.php]Order Antabuse[/url] Generic Viagra Discount Keflex And Strep Throat [url=http://zol1.xyz/zoloft-online-usa.php]Zoloft Online Usa[/url] Acquista Viagra Online Cialis Montreal Kijiji [url=http://kama1.xyz/kamagra-on-line.php]Kamagra On Line[/url] Cialis Per Donna Nizagara Ordering [url=http://viag1.xyz/viagra-online-online.php]Viagra Online Online[/url] Online Pharmacies No Prescription Online Generic Plavix [url=http://cial5mg.xyz/cialis-buy-online.php]Cialis Buy Online[/url] Levitra Vs

 22. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be really something that I think I would never understand. It seems too complex and extremely broad for me. I am looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

 23. Its like you read my mind! You seem to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with a few pics to drive the message home a bit, but other than that, this is magnificent blog. A fantastic read. I’ll certainly be back.

 24. When the mattress got here, I unboxed it from the plastic and this instantaneously began taking shape. I’ve had a few definitely great evenings sleeping and I am actually pleased to claim this is a really good mattress.

 25. Just four stars considering that that looks like the pillow top on that keeps a great deal of warm in – ideally my outdated mattress topper is going to remove that.

 26. As soon as I discovered this website I went on reddit to share some of the love with them.

 27. Wow, awesome blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your site is great, let alone the content!

 28. Attractive section of content. I just stumbled upon your blog and in accession capital to assert that I acquire actually enjoyed account your blog posts. Anyway I’ll be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently fast.

 29. Right now I am actually definitely unclear! First assumed, how perform you acquire a spring season mattress in a container, spun no much less?

 30. Good ¡V I should certainly pronounce, impressed with your website. I had no trouble navigating through all the tabs and related info ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, website theme . a tones way for your client to communicate. Nice task..

 31. I together with my pals were taking note of the great tricks from the website and quickly I got a horrible feeling I had not thanked the web site owner for those techniques. My guys are already so glad to study all of them and already have very much been taking advantage of them. I appreciate you for turning out to be well helpful as well as for selecting this kind of terrific ideas millions of individuals are really eager to be aware of. My sincere apologies for not expressing gratitude to sooner.

 32. This is really interesting, You’re a very skilled blogger. I have joined your rss feed and look forward to seeking more of your wonderful post. Also, I’ve shared your site in my social networks!

 33. I haven¡¦t checked in here for some time as I thought it was getting boring, but the last several posts are great quality so I guess I will add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend 🙂

 34. I got this mattress for my daughter (identical twin measurements) she still possessed a kid mattress and I really wanted to get her one thing that I recognized was actually heading to last.

 35. Hello, you used to write excellent, but the last several posts have been kinda boring¡K I miss your great writings. Past several posts are just a little out of track! come on!

 36. This is really interesting, You are a very skilled blogger. I’ve joined your feed and look forward to seeking more of your wonderful post. Also, I’ve shared your website in my social networks!

Comments are closed.