• Publicerat 16 februari, 2016
  • Skrivet av Ola Gustavsson
  • 0 Kommentarer
ALKBB141101BB282

Malmö FF och Alhassan Kamara blir inte av. Inte nu i vinter. ÖSK har enligt uppgifter sagt nej till ett bud värt sju miljoner kronor på stjärnan. Det kan FotbollDirekt.se i dag avslöja.
– Jag vet att MFF har visat intresse men mer än så kan jag inte säga. Det är alltid bra med uppmärksamhet men jag tänker inte på annat än ÖSK, säger i dag Kamara till FD.

Malmö FF:s försök att värva Alhassan Kamara från Örebro har alltså avbrutits.

Förhandlingar mellan klubbarna ska nu ligga nere sedan ÖSK för ett tag sedan tackat nej till ett bud från Malmö på sju miljoner kronor – en summa som skulle göra honom till en av de dyrare affärerna mellan två allsvenska klubbar.

Både Fotbollskanalen och Kvällsposten har tidigare i början av året avslöjat detaljer om MFF-Kamara där en affär hävdades vara nära.
Men någon affär har det inte blivit mellan MFF och ett namn som sportsligt allt mer övertygat efter ett fjolår som bara försvann i från honom.

I dag kan nu alltså FotbollDirekt.se avslöja hur allt nu talar för att Kamara stannar i Örebro fram till sommaren. Minst. Och det helt enkelt för att närkingarna i nuläget inte vill sälja stjärnan.
Huvudpersonen själv visar också tydligt var han står.

– Jag har aldrig tänkt på något annat än Örebro. Alexander Axén är en av allsvenskans bästa tränare. Jag tror stenhårt på honom. Han gör mig trygg och jag vet att jag kommer att utvecklas tillsammans med en sådan tränare, säger Alhassan Kamara när han kommenterar MFF-spåret för FotbollDirekt.se.

– Det är klart att jag har hört om Malmös intresse. Det är alltid bra med intresse och uppmärksamhet. Det visar att man gör bra saker. Men jag är enbart inställd på ÖSK och ingenting annat.

Är du lättad över att vara tillbaka igen som du är, helt frisk?

– Ja, det är klart att jag är. Tänk dig själv om du plötsligt inte skulle kunna jobba på ett år och vara borta så länge. Det är klart att jag är lättad. Nej, jag känner inte av min skada längre. Inte alls. Nu känner jag bara att jag har ”Unfinished business” i allsvenskan att ta hand om, säger Kamara och skrattar till.

Vad är det framförallt som har hänt sedan i höstas?

– Jag vet inte… Men jag har sovit bättre, ätit bättre och framförallt tränat ännu bättre. Läkarna säger att jag har starka värden och det har säkert med det jag beskriver att göra.

MISSA INTE!
Allt om Malmö FF – Gå till FotbollDirekts MFF-sida
 Biljetthajp för MFF – cupbiljetter redan slut: ”Ingen hejd på intresset”
– Nye MFF-stjärnan ”kärleksbombad” – spelet bakom storaffären

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
TWITTER
FACEBOOK
INSTAGRAM

ELITEFOOTBALLSveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *