• Publicerat 14 februari, 2016
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Nilsson Elfsborg Foto: Bildbyrån

Sebastian Holmén är på väg bort från Elfsborg, och klubben spanar efter ersättare. Nu skriver Sportexpressen att klubben fått ett bud på Gif Sundsvalls Joakim Nilsson värt fem miljoner kronor accepterat.
– Det är ingen hemlighet att vi kollat på ersättare om han skulle bli klar och Joakim Nilsson är en spelare det skrivits om. Men jag kan inte kommentera några namn, säger Elfsborgs sportchef Stefan Andreasson till sajten.

Joakim Nilsson har vid tidigare tillfällen kopplats ihop med en flytt från Gif Sundsvall. Holländska NEC Nijmegen såväl som Mechelen har tidigare varit nära att värva 21–åringen, men nu ser det ut att bli en allsvensk switch och Elfsborg för backen.

Elfsborg uppges vara nära att tappa Sebastian Holmén till Dynamo Moskva, och letar därför efter ersättare i backlinjen. Nu skriver Sportexpressen att Gif Sundsvall accepterat Elfsborgs bud på fem miljoner kronor för Nilsson.

Det som återstår innan en övergång kan bli klar är bara detaljer i det personliga kontraktet, skriver sajten.

– Jag kan inte kommentera något kring det. Sebastian Holmén är inte klar för Dynamo Moskva ännu och vi ska börja i rätt ände, säger Elfsborgs sportchef Stefan Andreasson till Sportexpressen, och fortsätter:

– Det är ingen hemlighet att vi kollat på ersättare om han skulle bli klar och Joakim Nilsson är en spelare det skrivits om. Men jag kan inte kommentera några namn eller så.

Nilsson gjorde förra säsongen 18 starter för Gif Sundsvall i allsvenskan.

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
TWITTER
FACEBOOK
INSTAGRAM

ELITEFOOTBALLSveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *