• Publicerat 14 februari, 2016
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Hysen Göteborg Foto: Bildbyrån

Tobias Hysén gjorde i dag sin första hemmamatch sedan återkomsten i IFK Göteborg – och gjorde mål direkt.
– Som forward vill man alltid göra mål, och om det går några matcher utan mål så börjar det knorras lite, så det var skönt att få spräckt den nollan direkt, säger Hysén till Göteborgs-Posten.

Tobias Hysén lämnade nyligen Shanghai och återvände till IFK Göteborg. I dag spelade han sin första match på hemmaplan sedan återkomsten när Blåvitt tog emot Stabaek i Prioritet Serneke Arena, och satte lagets andra mål i 2–0–segern.

– Det är en bra pass från Haitam (Aleesami). Han rullar in den rätt på foten och i det läget handlar det om att hålla nere bollen så gott det går och inte skicka den rätt upp i luften. Men det blev ju en jäkla bra träff, så den satt där den skulle, säger Hysén till Göteborgs-Posten.

– Som forward vill man alltid göra mål, och om det går några matcher utan mål så börjar det knorras lite, så det var skönt att få spräckt den nollan direkt.

Det blev drygt en timmes spel för Hysén innan han byttes ut inför stående ovationer från Blåvittpubliken.

– I första hand är det fysiken som ska byggas upp och den kändes bra idag. Lite piggare ben och lite mer klipp i steget än förra matchen mot Molde. Sen är det ju som det är med konstgräs, särskilt när man inte spelat på det på två år. Touchen sitter inte riktigt och det blir en del konstiga studsar som man får vänja sig vid.

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
TWITTER
FACEBOOK
INSTAGRAM

ELITEFOOTBALLSveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *