Uppehåll i danska andraligan till 6 mars 2016.

Viktor Noring, Lyngby 8/0, 2 hållna nollor

BELGIEN

Erdin Demir, Waasland-Beweren 25/0
2-2 blev det för Waasland-Beweren mot OH Leuven. Demir spelade sin vana trogen hela matchen.

HOLLAND

Mattias Johansson, AZ Alkmaar 19/1
Det gula kort han drog på sig senast gjorde att han var avstängd mot Vitesse. (seger 1-0).

Muamer Tankovic, AZ Alkmaar 12/2
Helt utanför matchtrupen mot Vitesse (seger 1-0).

Valmir Berisha, Cambuur 6/0
Bänkad från start också mot Groningen (förlust 0-2) men fick hoppa in under slutkvarten.

Simon Gustafson, Feyenoord 12/3
Sjukdom tvingade Gustafson att avstå medverkan i det klassiska mötet mellan Ajax och Feyenoord. Ajax vann matchen med 2-1.

Pär Hansson, Feyenoord 0/0, 0 hållna nollor
Debuten för hans nya klubb blev som reservmålvakt på avbytarbänken när Feyenoord mötte Ajax och förlorade med 1-2.

Dino Islamovic, Groningen 0/0
En knäskada stoppar alltjämt svensken från spel.

Rasmus Lindgren, Groningen 9/0
Fortsätter klocka in 90 minutersmatcher på rutinkontot och i helgen fanns han med på planen under hela matchen när Groningen vann med 2-0 mot Cambuur.

Simon Tibbling, Groningen 22/0
Fortsätter att övertyga på Groningens mittfält och enligt tidningen De Telegraaf är han delad nia över ligans 33 bästa spelare.

Simon Thern, Heerenveen 13/3
Säsongen är över för hans del. Han ska genomgå en fotoperation och väntas därefter bli borta i ett halvår.

Sam Larsson, Heerenveen 23/4
Heerenveen fick ge sig med 1-3 hemma mot Twente. Larsson spelade hela matchen.

Arber Zeneli, Heerenveen 5/2
Har omgående tagit en plats i startelvan hos Heerenveen. Denna gång mot Twente blev han utbytt under matchens sista tio minuter.

Mikael Dyrestam, NEC Nijmegen 0/0
NEC spelade 1-1 mot de Graafschap. Dyrestam fanns med i matchtruppen men blev kvar på avbytarbänken under hela matchen.

Sam Lundholm, NEC Nijmegen 7/0
Helt utanfört matchtruppen i 1-1-matchen mot de Graafschap.

Kristoffer Peterson, Roda 5/1 (Utlånad från Utrecht 7/0)
Säsongens första mål för Peterson när han utjämnade till 2-2 i den 81:a minuten borta mot Ado den Haag. Det blev också matchens slutresultat. Peterson inledde dock matchen på avbytarbänken men blev inbytt med drygt 20 minuter kvar.

Marko Mitrovic, FC Eindhoven 0/0
Utanför matchtruppen mot Ajax andralag (seger 2-1).

ENGLAND

Martin Olsson, Norwich 14/0
Norwich mötte Tottenham i tisdags och förlorade med 0-3. Olsson spelade hela matchen. I helgen blev det förlust med 0-2 mot bottenkonkurrenten Aston Villa och då fick Olsson finna sig i att tillbringa hela matchen på avbytarbänken.

Sebastian Larsson, Sunderland 11/0
Alltjämt skadad och kämpar för att bli i speldugligt skick.

Ola Toivonen, Sunderland 10/0 (Utlånad från Rennes 1/0)
I tisdags blev det förlust med 0-1 mot Manchester City. Toivonen helt utanför matchtruppen i den matchen. Tillbaka i matchtruppen i helgen men fick sitta hela matchen på avbytarbänken när Sunderland spelade 2-2 mot Liverpool.

Kristoffer Nordfeldt, Swansea 0/0, 0 hållna nollor
Reservmålvakt på avbytarbänke i båda dom två matcher som Swansea spelat den senaste veckan.

Jonas Olsson, West Bromwich 16/1
West Bromwich spelade 1-1 mot Swansea i tisdags. Olsson spelade hela matchen. Också i helgen spelade Olsson hela matchen och drog dessutom på sig ett gult kort i den 83:e minuten.

Joel Ekstrand, Watford 0/0
På väg tillbaka från sin knäskada men ännu inte riktigt redo för matchspel.

Mathias Ranégie, Watford 0/0
Är långt från spel just nu och det är mer sannolikt med utlån eller försäljning.

Marcus Olsson, Derby 1/0
Bänkad från start och under hela matchen när Derby spelade 0-0 mot Preston i tisdags. I helgen blev det dock debut men det var nog en debut som Olsson nog helst vill glömma. Han gjorde nämligen matchens första mål genom ett självmål i den 17:e minuten. Drog sen på sig ett gult kort på tre minuters tilläggstid.

Isak Ssewankambo, Derby 0/0
Får vänta ett tag till på debuten hos Derby.

Alexander Kacaniklic, Fulham 19/2
Fulham spelade 1-1 mot Derby. Kacaniklic bänkad från start men fick hoppa in i halvtid.

Martin Lorentzson, Coventry 2/0
Coventry spelade 1-1 mot Port Vale. Lorentzson med från start men utgick efter en dryg halvtimmes spel.

SKOTTLAND

Mikael Lustig, Celtic 18/2
Celtic förlorade med 1-2 mot Aberdeen. Lustig från start men byttes ut i den 78:e minuten mot mer offensiva krafter när laget jagade kvittering.

Osman Sow, Hearts 23/9
Hearts var spelledigt i ligan men däremot verksamt i cupen, där det blev 2-2 mot Hibernian. Sow utanför matchtruppen och på tisdagen blev han dessutom klar för kinesiska superligaklubben Henan Jianye.

FRANKRIKE

Niklas Hult, Nice 10/1
Nice mötte Toulouse i onsdags och vann med 1-0. Hult spelade från start och hela matchen. I helgen blev det 0-1 mot Monaco. Då satt Hult hela matchen på avbytarbänken.

Isaac Kiese Thelin, Bordeaux 5/0
En hälskada stoppar svensken från spel just nu.

Zlatan Ibrahimovic, Paris SG 20/21
PSG vann med 3-1 mot Lorient i onsdags. Zlatan var som vanligt matchens förgrundsfigur och gjorde ett mål och spelade fram till ytterligare ett. Byttes ut under sista 20 minuterna. I helgen blev det seger med 2-1 mot Olympique Marseille. Zlatan inledde målskyttet redan i den andra matchminuten och var också den som spelade fram Angel Di Maria till dennes segermål till 2-1.

TYSKLAND

Oscar Wendt, Borussia Mönchengladbach 20/3
M’gladbach vann med 5-1 mot Werder Bremen. Wendt spelade sin vana trogen hela matchen.

Branimir Hrgota, Borussia Mönchengladbach 6/0
Nytt kort inhopp för Hrgota, under matchens sista fem minuter, när laget vann med 5-1 mot Werder Bremen.

Albin Ekdal, Hamburger SV 8/0
Skadad och väntas inte vara tillbaka förrän i mitten av februari 2016.

Nabil Bahoui, Hamburger SV 0/0
Fanns med i matchtruppen mot Köln (oavgjort 1-1) men fick tillbringa hela matchen på avbytarbänken.

Alexander Milosevic, Hannover 1/0 (Utlånad från Besiktas 1/0)
Slängdes direkt in i hetluften när Hannover förlorade med 0-1 mot Mainz, då han fick chansen från start och spelade hela matchen. Drog på sig ett gult kort i den 81:a minuten.

Jiloan Hamad, Hoffenheim 3/1
Hamad fortsätter få förtroendet hos Hoffenheim. Spelade från start mot Darmstadt men blev utbytt tio minuter in på den andra halvleken.

Pierre Bengtsson, Mainz 15/0
Fanns inte med i matchtruppen mot Hannover (seger 1-0)

Joseph Baffo, Eintracht Braunschweig 18/0
Baffo spelade hela matchen när EB förlorade med 0-2 borta mot serieledande RB Leipzig.

Emil Forsberg, RB Leipzig 18/6
Sjätte målet för säsongen när RB Leipzig vann med 2-0 mot Eintracht Braunschweig.

Christer Youssef, Hansa Rostock 0/0
Har begåvats med tröja tio i sin nya klubb. Det hjälpte dock inte för honom att få speltid mot Stuttgart Kickers (förlust 0-2). Satt hela matchen på avbytarbänken.

SPANIEN

John Guidetti, Celta Vigo 20/3
Celta mötte Sevilla och spelade 1-1. Guidetti var sin vana trogen bänkad från start men fick en knapp halvtimmes speltid.

PORTUGAL

Victor Nilsson-Lindelöf, Benfica 2/0, Benfica II 7/0
Debut från start för Nilsson-Lindelöf när Benfica vann med 5-0 mot Belenenses på bortaplan. Spelade hela matchen.

ITALIEN

Emil Krafth, Bologna 1/0
Skadeproblem stoppar Krafth från att vara med i Bolognas matchtrupp för tillfället.

Oscar Hiljemark, Palermo 24/4
Hiljemark fanns med från start och spelade hela matchen mot Milan (förlust 0-2). I helgen blev det 2-2 mot Sassuolo. Hiljemark utbytt på tilläggstid.

Robin Quaison, Palermo 19/1
Quaison fick chansen från start mot Milan i onsdags (förlust 0-2) men byttes ut redan i halvtid. Bänkad från start mot Sassuolo i helgen men byttes in under slutkvarten.

Alexander Farnerud, Torino 1/0
Torino mötte Sampdoria i onsdags och spelade 2-2. Farnerud satt hela matchen på avbytarbänken. I helgen blev det däremot säsongsdebut när Farnerud fick hoppa in i den 57:e minuten i 1-2-förlusten mot Chievo.

Pontus Jansson, Torino 3/0
Tillbaka på avbytarbänken när laget mötte Sampdoria i torsdags. Satt hela matchen på bänken också mot Chievo. Som ni ser så har det Jansson allt annat än lätt. Än så länge har han bara fått starta i tre matcher för Torino som är på Serie A:s undre halva. Jansson har kontrakt med Turinklubben fram till sommaren 2018.

Filip Helander, Verona 15/2
Verona mötte Atalanta i onsdags och vann med 2-1. Helander spelade hela den matchen. I helgen skrev han in sig i målprotokollet när han gjorde 1-1 i den tolfte minuten i 3-3-matchen mot Inter. Spelade hela matchen även då.

SCHWEIZ

Alexander Fransson, Basel 0/0
Basel vann omstarten av den schweiziska ligan med 3-0 när laget mötte Luzern. Fransson fanns med i matchtruppen men fick nöja sig med att sitta hela matchen på avbytarbänken.

Behrang Safari, Basel 10/0
Spelade från start mot Luzern men byttes ut under matchens sista tio minuter i matchen som slutade med en 3-0-seger.

Kim Källström, Grasshoppers 18/1
Grasshoppers spelade 1-1 borta mot Young Boys i omstarten av den schweiziska superligan. Källström spelade hela matchen.

Alexander Gerndt, Young Boys 13/5
Fanns med från start men byttes ut under matchens sista 25 minuter mot Grasshoppers (oavgjort 1-1).

ÖSTERRIKE

Philip Hellquist, Wolfsberger 12/0
Tung omstart för jumbon Wolfsberger, då det blev 0-3 borta mot Rapid Wien. Hellquist bänkad från start men hoppade in under matchens sista 25 minuter.

MALTA

Alexander Nilsson, Tarxien Rainbows 2/0
För andra matchen i följd blev det ett inhopp på nästan 20 minuer för Nilsson. Denna gång när laget vann med 4-0 mot hans gamla lag Qormi.

GREKLAND

Jakob Johansson, AEK Aten 21/3
AEK fick ge sig med 0-1 borta mot Atromitos. Johansson spelade hela matchen.

Sonny Karlsson, Kalloni 4/0
0-2 blev det mot Veira för Kalloni. Karlsson bänkad från start men fick hoppa in under slutkvarten.

Jimmy Durmaz, Olympiakos 19/6
Durmaz fanns med från start när Olympiakos vann med 1-0 mot PAOK. Utbytt under slutkvarten.

Marcus Berg, Panathinaikos 15/4
Skadekänning stoppade Berg från spel också mot Xanthi.

CYPERN

Markus Holgersson, Anorthosis 20/3
Det gula kortet senast stoppade honom från spel mot nästjumbon Paphos (seger 5-1), då han var avstängd.

TURKIET

Mervan Celik, Akhisar Belediyespor 5/0
Utanför matchtruppen mot Trabzonspor (seger 2-1).

Ferhad Ayaz, Gaziantepspor 3/0
Fanns inte med i matchtruppen mot Besiktas (förlust 0-4)

Daniel Larsson, Gaziantepspor 18/3
90 minuters spel blev det för Larsson när laget förlorade med 0-4 mot Besiktas på bortaplan.

Johannes Hopf, Genclerbirligi 17/0, 6 hållna nollor
Ny nolla för Hopf när Genclerbirligi vann med 1-0 borta mot Kasimpasa.

Panajotis Dimitriadis, Genclerbirligi 11/1
Efter att ha varit på avbytarbänken utan speltid i dom två senaste matcherna var han helt utanför matchtruppen mot Kasimpasa (seger 1-0). Har sedan tredje oktober 2015 bara spelat en enda match från start.

Andreas Isaksson, Kasimpasa 10/0, 4 hållna nollor
Misären fortsätter för Isaksson i klubblaget. Helt utanför matchtruppen mot Genclerbirligi (förlust 0-1).

Samuel Holmén, Konyaspor 17/3
0-0 blev det för Konyaspor borta mot Galatasaray. Holmén spelade hela matchen.

Abdul Khalili, Mersin 13/0
Skadeproblem stoppar Khalili från spel för tillfället.

Erkan Zengin, Trabzonspor 17/2
Satt hela matchen mot Akhisar på avbytarbänken.

Nahir Besara, Göztepe 13/1
Göztepe spelade 1-1 mot Sanliurfaspor. Besara på avbytarbänken från start men fick hoppa in med drygt fem minuter kvar av ordinarie tid. Hann under sin korta tid på planen dra på sig ett gult kort.

ISRAEL

Joakim Askling, Beitar Jerusalem 4/0
Beitar vann med 2-0 borta mot Hapoel Ra’anana. I skrivande stund har vi ingen uppgift på Asklings medverkan i matchen. Vi hoppas kunna redovisa detta i nästa veckas proffskoll.

Rade Prica, Maccabi Petah Tikva 3/0
Fanns med från start mot Maccabi Haifa (förlust 0-4) men fick finna sig i att bli utbytt under matchens sista 15 minuter.

RYSSLAND

Pontus Wernbloom, CSKA Moskva 16/2
Uppehåll i ryska Premier Liga till 1 mars 2016.

Carlos Strandberg, CSKA Moskva 1/0

Andreas Granqvist, Krasnodar 18/1

AZERBAJDZJAN

Samuel Armenteros, Qarabaq 14/5
Tillbaka i startelvan och tillbaka som målgörare när Qarabaq vann med klara 3-0 mot Lankaran.