• Publicerat 12 februari, 2016
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
BB160207LT041

Förra veckan nådde FotbollDirekt nästan en ”all time high” med sajtens näst bästa trafiksiffra någonsin. Nu satsar vi vidare mot den allsvenska premiären genom en stor artikelserie över allsvenskans största talanger, signerad vår talangbloggare Johan Velagic.
– Det är dags att även framtidens stjärnor uppmärksammas, säger han.

Efter dundersuccé förra veckan (över 88 000 unika besökare) med satsningar på de allsvenska utlandslägrena i Dubai, Salou och Side så tar nu FotbollDirekt ytterligare avstamp mot den allsvenska säsongen. FotbollDirekts nya talangbloggare Johan Velagic kommer därför, med start i dag, i en artikelserie presentera de hetaste talangerna i var och ett av de allsvenska lagen. Fyra talanger per lag med en utförligare beskrivning av den spelaren som han anser bör ha störst chans att få spela i allsvenskan 2016.
– De allsvenska lagen har många spännande talanger som ännu inte fått beträda allsvenskt gräs. Jag har intervjuat spelarna själva och deras tränare, säger Johan Velagic.

Han har också gått igenom spelarnas fjolårssäsong, bakgrund och spelstil.
– Jag vill att de allsvenska supportrarna ska få en bra överblick kring vilka talanger som finns i deras klubb. De stora stjärnorna i lagen får redan massor av rubriker, men det är dags att även framtidens stjärnor uppmärksammas, säger Velagic.

Artikelserien börjar i dag med IFK Norrköpings talanger och ni hittar reportage ett här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *