• Publicerat 12 februari, 2016
  • Skrivet av Ola Gustavsson
  • 0 Kommentarer
Augustinsson

Ludwig Augustinsson gör stor succé och anses i dag värd omkring 50 miljoner. Lillebror Jonathan anses ha samma kapacitet. I dag erfar FotbollDirekt.se att tonåringen är nära en övergång till Djurgården.
– Jag bekräftar ingenting just nu men jag kan bekräfta att vi tidigare har haft kontakter med BP om Jonathan Augustinsson, möter i dag Dif:s sportchef Bosse Andersson för FotbollDirekt.se.

Djurgården ser nu alltså ut att för andra gången på kort tid vara nära att agera på transfermarknaden.
Kort efter Emil Bergström-transfern till Rubin Kazan så visades Marcus Hansson upp i en blixtbetonad affär.
Jämte är nu, enligt vad FD erfar, Djurgården nära en av landets mest spännande försvarstalanger i Jonathan Augustinsson som kan bli klar för Blåränderna redan kommande vecka.
Än så länge i skymundan av storebrors allt större rubriker – men med en kapacitet, enligt bedömare, som anses komma nära FCK-stjärnan.

I dag är han i Brommapojkarna och har två år kvar på kontraktet och förhandlingar uppges nu äga rum och där en övergång kan bli verklighet inom kort, om parterna bara kommer överens.
Huvudpersonen själv uppges ha Dif som förstaalternativ så med det handlar det nu för Djurgården om att komma överens med BP.

Redan i slutet av december avslöjade FotbollDirekt hur Djurgården hade börjat titta närmare på den reslige vänsterförsvararen men vid den tidpunkten ville inte alls Stockholmsklubben kommentera 19-åringens namn.
I dag går sportchef Bosse Andersson lite längre och bekräftar intresse – dock utan att vilja kommentera dagssituationen.

– Jag bekräftar ingenting just nu men jag kan bekräfta att vi tidigare har haft kontakter med BP om Jonathan Augustinsson.

Jonathan Augustinsson debuterade i superettan så sent som i fjolvåras och hann göra 16 matcher. Delvis stoppades han av skador, bland annat knäckte han näsbenet i en match.

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
TWITTER
FACEBOOK
INSTAGRAM

ELITEFOOTBALLSveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *