• Publicerat 11 februari, 2016
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
antonsson Foto: Bildbyrån

Landslagsbacken Mikael Antonsson vänder gärna hem till IFK Göteborg. Det berättar han i en intervju med GT.
– Ett härligt lag. Jag vet inte om de vill ha mig, men vill de det så lyssnar jag självklart. De får väldigt gärna höra av sig. Det är bara Blåvitt som gäller i Sverige, det finns inget annat, säger han till tidningen.

34-årige Antonssons kontrakt med FC Köpenhamn går ut till sommaren. Men han ser själv att han har långt kvar av karriären.
– Jag tänker inte på att jag är så gammal, haha. Jag spelar säkert tio, femton år till, men sedan får man se på vilken nivå det blir. Kroppen känns i alla fall jättebra, jag hade ju lite problem med hjärtat i unga år, så då tänker jag någonstans att åren jag tappade där tar jag igen på slutet. Jag är inte så sliten som min ålder säger. Jag känner mig fortfarande pigg och ung, säger Antonsson till GT.

Blir det spel i Sverige så är det bara IFK Göteborg som gäller för landslagsmannen.
– Ett härligt lag. Jag vet inte om de vill ha mig, men vill de det så lyssnar jag självklart. De får väldigt gärna höra av sig. Det är bara Blåvitt som gäller i Sverige, det finns inget annat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *