SHARES

PÅ FD: Stormatch i fara för Norrköpingsstjärnan – ”Kan inte slänga mig”

  • 0
IFKNBB151031LT080

IFK Norrköping mot AIK på söndag och vill det sig illa så missar David Mitov Nilsson prestigemötet i Stockholm. I dag berättar han för FD om en segdragen skada.
– Ja, jag är inte bra ännu i revbenen. Att slänga mig klarar jag i nuläget inte av, berättar Mitov Nilsson för FotbollDirekt.se.

Smällen från Portugal-lägret hämmar alltså ännu IFK Norrköpings David Mitov Nilsson. Efter straffsegern i Atlantic Cup mot Lokomotiv Moskva så stoppades han där efter från spel mot FC Zenit.
Revbensproblemen blev för påtagliga,

I dag tio dagar senare så lider han alltså ännu av smällen.
Med det kan AIK-matchen på söndag på Skytteholm i Stockholm ryka för honom. Ett tidigt tungt möte mellan två sannolika guldfavoriter.

– Jag kan ju löpa och köra styrka. Men det känns ändå i revbenen om jag skulle kasta mig, så det går inte ännu, säger Mitov Nilsson i dag till FotbollDirekt.se.

AIK på söndag – ger du upp den matchen?
– Nej, jag vill inte göra det. Det är ändå möjligt och jag hoppas på det men vi får se. Som det känns i dag så går det ju inte.

Med det är det tålamod som gäller för en av allsvenskans högst rankade målvakter. Men alldeles oavsett har han förtröstan genom en inte minst lovande vinterstart för hela Norrköping.
– Det är dumt att riskera något. Det är därför jag inte gått för fullt på träning sedan ungefär tio dagar. Det är lite lurigt och det finns inget skydd man kan använda mot den här typen av skada, säger han och fortsätter:

– Men annars känns det bra för mig – och för laget som vi avslutade förra säsongen och hur vi har gjort starka matcher nere i Portugal mot både Lokomotiv Moskva och Zenit.

MISSA INTE – MER OM NORRKÖPING
– Peking vinnare utan att ha spelat en enda tävlingsmatch

– Bärkroths smajl – nu pratar han igen med stort hjärta

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
TWITTER
FACEBOOK
INSTAGRAM

ELITEFOOTBALLSveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll

 

bajenfans
Idag 16:16

JUST NU - PÅ FD: Bajens nya publiksatsning - vill slå i taket

Hammarbys publikutveckling är ett stycke allsvensk fotbollshistoria. Redan i superettan för några år sedan blev Bajen hela Sveriges publikrikaste. I år däremot viss dipp . Målet 2017 är nu ett nytt uppsving - att slå i årskortstaket. - Må

BB140108NJ032
Idag 15:55

Allsvenska glädjen över stjärnans flört

I helgen spelar Seattle Sounders Erik Friberg final i MLS Cup. Efter det finns en dörr öppen för allsvenskan. Något BK Häckens sportchef Sonny Karlsson välkomnar. – Vi har kontakt. Det har vi alltid med gamla spelare. Sedan har Erik varit h

BB161121AE016
Idag 15:21

KRÖNIKA: ”Spelarna MFF bör prioritera”

Malmö FF går en intressant säsong till mötes. Det ska försvaras guld och det ska kvalas till Champions League och det ska motbevisas MP-tvivlare. Men det ska också förlängas en hel del kontrakt. Jag har berört ämnet tidigare i bloggen oc

Svenska cupen pokal
Idag 11:56

KLART: De sänder "Uppladdningen inför allsvenskan"

TV-kanalen Cmore kommer att sända över 100 matcher med de allsvenska lagen innan allsvenskan ens börjar. Försäsongen och Svenska cupen kommer att bevakas av Cmore från och med nästa år. – Vi är strålande glada att erbjuda lindring av ab