SHARES

PÅ FD: Stormatch i fara för Norrköpingsstjärnan – ”Kan inte slänga mig”

  • 0
  • Publicerat 10 februari, 2016
  • Skrivet av Ola Gustavsson
  • 0 Kommentarer

IFK Norrköping mot AIK på söndag och vill det sig illa så missar David Mitov Nilsson prestigemötet i Stockholm. I dag berättar han för FD om en segdragen skada.
– Ja, jag är inte bra ännu i revbenen. Att slänga mig klarar jag i nuläget inte av, berättar Mitov Nilsson för FotbollDirekt.se.

Smällen från Portugal-lägret hämmar alltså ännu IFK Norrköpings David Mitov Nilsson. Efter straffsegern i Atlantic Cup mot Lokomotiv Moskva så stoppades han där efter från spel mot FC Zenit.
Revbensproblemen blev för påtagliga,

I dag tio dagar senare så lider han alltså ännu av smällen.
Med det kan AIK-matchen på söndag på Skytteholm i Stockholm ryka för honom. Ett tidigt tungt möte mellan två sannolika guldfavoriter.

– Jag kan ju löpa och köra styrka. Men det känns ändå i revbenen om jag skulle kasta mig, så det går inte ännu, säger Mitov Nilsson i dag till FotbollDirekt.se.

AIK på söndag – ger du upp den matchen?
– Nej, jag vill inte göra det. Det är ändå möjligt och jag hoppas på det men vi får se. Som det känns i dag så går det ju inte.

Med det är det tålamod som gäller för en av allsvenskans högst rankade målvakter. Men alldeles oavsett har han förtröstan genom en inte minst lovande vinterstart för hela Norrköping.
– Det är dumt att riskera något. Det är därför jag inte gått för fullt på träning sedan ungefär tio dagar. Det är lite lurigt och det finns inget skydd man kan använda mot den här typen av skada, säger han och fortsätter:

– Men annars känns det bra för mig – och för laget som vi avslutade förra säsongen och hur vi har gjort starka matcher nere i Portugal mot både Lokomotiv Moskva och Zenit.

MISSA INTE – MER OM NORRKÖPING
– Peking vinnare utan att ha spelat en enda tävlingsmatch

– Bärkroths smajl – nu pratar han igen med stort hjärta

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
TWITTER
FACEBOOK
INSTAGRAM

ELITEFOOTBALLSveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Igår 22:54

Therns förvåning - "Gudabenådad"

SOLNA. Malmö FF avgjorde mot AIK i sista minuten. Den målgivande passningen svarade Magnus Wolff Eikrem för och efter matchen var hemmalagets Simon Thern mäkta imponerad av norrmannen. - Han har en blick för spelet som få andra i skandinavisk

Igår 20:09

Stjärnan bar AIK-fanan - snackar om framtiden

Alexander Milosevic frontade inmarschen med fanan i matchen mellan AIK och Malmö FF. Väl i paus intervjuades han på innerplan. - Förhoppningsvis är jag ute i Europa några år till, sedan kommer jag tillbaka, konstaterade stjärnan. Efter 2

Igår 16:39

ANALYS - "Östersund svår nöt för trött Häcken"

FOTBOLLDIREKT I SAMARBETE MED SPELTIPSTER.SE Allsvenskan Häcken – Östersund måndag kl. 19:00. Detta är en repris på semifinalmatchen i Svenska Cupen. Häckens allra senaste match var 0-0-matchen borta mot AFC Eskilstuna och det var

Igår 14:57

PÅ FD: Skrällen - vill peta AIK:s supertalang

Oscar Linnér har varit given etta som keeper i AIK under våren, men efter Kenny Stamatopoulos felfria insats mot Djurgården senast vill FD:s krönikör Magnus Österberg se 37-åringen från start på nytt. - Jag hade låtit honom stå kvar, kons

Igår 14:33

Blåvitt-stjärnans nej - ''Det händer ju ingenting''

IFK Göteborgs vår har gått emot på många olika vis. Och efter helgens derby är det mer självkritiska toner. Emil Salomonsson är en av många som inte gillar dagsläget i Blåvitt. – Det händer ingenting … vi har varit det bästa hemmala