SHARES

PÅ FD: Stormatch i fara för Norrköpingsstjärnan – ”Kan inte slänga mig”

  • 0
  • Publicerat 10 februari, 2016
  • Skrivet av Ola Gustavsson
  • 0 Kommentarer
IFKNBB151031LT080

IFK Norrköping mot AIK på söndag och vill det sig illa så missar David Mitov Nilsson prestigemötet i Stockholm. I dag berättar han för FD om en segdragen skada.
– Ja, jag är inte bra ännu i revbenen. Att slänga mig klarar jag i nuläget inte av, berättar Mitov Nilsson för FotbollDirekt.se.

Smällen från Portugal-lägret hämmar alltså ännu IFK Norrköpings David Mitov Nilsson. Efter straffsegern i Atlantic Cup mot Lokomotiv Moskva så stoppades han där efter från spel mot FC Zenit.
Revbensproblemen blev för påtagliga,

I dag tio dagar senare så lider han alltså ännu av smällen.
Med det kan AIK-matchen på söndag på Skytteholm i Stockholm ryka för honom. Ett tidigt tungt möte mellan två sannolika guldfavoriter.

– Jag kan ju löpa och köra styrka. Men det känns ändå i revbenen om jag skulle kasta mig, så det går inte ännu, säger Mitov Nilsson i dag till FotbollDirekt.se.

AIK på söndag – ger du upp den matchen?
– Nej, jag vill inte göra det. Det är ändå möjligt och jag hoppas på det men vi får se. Som det känns i dag så går det ju inte.

Med det är det tålamod som gäller för en av allsvenskans högst rankade målvakter. Men alldeles oavsett har han förtröstan genom en inte minst lovande vinterstart för hela Norrköping.
– Det är dumt att riskera något. Det är därför jag inte gått för fullt på träning sedan ungefär tio dagar. Det är lite lurigt och det finns inget skydd man kan använda mot den här typen av skada, säger han och fortsätter:

– Men annars känns det bra för mig – och för laget som vi avslutade förra säsongen och hur vi har gjort starka matcher nere i Portugal mot både Lokomotiv Moskva och Zenit.

MISSA INTE – MER OM NORRKÖPING
– Peking vinnare utan att ha spelat en enda tävlingsmatch

– Bärkroths smajl – nu pratar han igen med stort hjärta

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
TWITTER
FACEBOOK
INSTAGRAM

ELITEFOOTBALLSveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

melkemichel
Idag 11:05

JUST NU - PÅ FD: Fansen tror Djurgården sparkar Melkemichel

FOTBOLLDIREKT I SAMARBETE MED SVENSKA FANS Özkan Melkemichel är omskriven och ny i tränaretablissemanget. Men frågan är hur långvarig han blir i Djurgården? I en stor läsarenkät gjort av FotbollDirekt och Svenska Fans så anses han med mari

BB170328PA078
Igår 22:38

Claesson bakom Sveriges bragdvändning mot Portugal

Sverige besegrade Portugal i Madeira under tisdagskvällen. Trots ett tvåmålsunderläge i paus lyckades Sverige vända och vinna matchen efter två mål av Viktor Claesson. Läs om matchen nedan.  Minut 93: MÅL! Sverige fullbordar vändningen

Bosse Andersson
Igår 21:45

Djurgården håller på att missa Beijmo-affär - BP backar

Enligt källor till Forum 1891 är Djurgården överens med Brommapojkarnas Felix Beijmo om en övergång till Djurgården. Men affären kan spricka. Den 19-åriga högerbacken ska vara överens med Djurgården om det personliga kontraktet men det

Arenaöversikt-med-familjesektion1-1280x1027
Igår 20:30

Efter kritiken - nu flyttar AIK bortasektionen på Friends

AIK ändrar om bland sina läktarsektioner på Friends Arena inför den kommande allsvenska säsongen. Bland annat får bortasektionen komma närmare planen när familjeläktaren flyttas.  Under fjolårssäsongen isolerades de tillresta bortasup

Erton
Igår 19:16

Efter Dif:s Erton-nobb: "Inte chockad över något längre"

Tidigare under tisdagen presenterades Erton Fejzullahu av sin nya klubb, men det blev inte en återkomst till Djurgården, utan istället lyckades norska Sarpsborg knyta till sig anfallaren.  – Den dörren var stängd för mig. Det fanns ingen pl