Hockeysverige.se Detta är en annons - Vidare till hemsidan
SHARES

PÅ FD: Stormatch i fara för Norrköpingsstjärnan – ”Kan inte slänga mig”

  • 0
  • Publicerat 10 februari, 2016
  • Skrivet av Ola Gustavsson
  • 0 Kommentarer

IFK Norrköping mot AIK på söndag och vill det sig illa så missar David Mitov Nilsson prestigemötet i Stockholm. I dag berättar han för FD om en segdragen skada.
– Ja, jag är inte bra ännu i revbenen. Att slänga mig klarar jag i nuläget inte av, berättar Mitov Nilsson för FotbollDirekt.se.

Smällen från Portugal-lägret hämmar alltså ännu IFK Norrköpings David Mitov Nilsson. Efter straffsegern i Atlantic Cup mot Lokomotiv Moskva så stoppades han där efter från spel mot FC Zenit.
Revbensproblemen blev för påtagliga,

I dag tio dagar senare så lider han alltså ännu av smällen.
Med det kan AIK-matchen på söndag på Skytteholm i Stockholm ryka för honom. Ett tidigt tungt möte mellan två sannolika guldfavoriter.

– Jag kan ju löpa och köra styrka. Men det känns ändå i revbenen om jag skulle kasta mig, så det går inte ännu, säger Mitov Nilsson i dag till FotbollDirekt.se.

AIK på söndag – ger du upp den matchen?
– Nej, jag vill inte göra det. Det är ändå möjligt och jag hoppas på det men vi får se. Som det känns i dag så går det ju inte.

Med det är det tålamod som gäller för en av allsvenskans högst rankade målvakter. Men alldeles oavsett har han förtröstan genom en inte minst lovande vinterstart för hela Norrköping.
– Det är dumt att riskera något. Det är därför jag inte gått för fullt på träning sedan ungefär tio dagar. Det är lite lurigt och det finns inget skydd man kan använda mot den här typen av skada, säger han och fortsätter:

– Men annars känns det bra för mig – och för laget som vi avslutade förra säsongen och hur vi har gjort starka matcher nere i Portugal mot både Lokomotiv Moskva och Zenit.

MISSA INTE – MER OM NORRKÖPING
– Peking vinnare utan att ha spelat en enda tävlingsmatch

– Bärkroths smajl – nu pratar han igen med stort hjärta

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
TWITTER
FACEBOOK
INSTAGRAM

ELITEFOOTBALLSveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll

 

Idag 13:57

Bajens klipp - nyförvärvet kommer gratis

Hammarby presenterade tidigare i dag ett nyförvärv i Rebin Asaad från Halmstads BK - nu står det klart att Bajen fått in mittfältaren utan att betala någon övergångssumma till HBK.  – Det handlar i första hand om att bli av med lönekos

Idag 13:43

JUST NU: MFF lånar ut U19-landslagsman

Malmö FF lånar ut U19-landslagsmannen Anton Kralj till Gefle i superettan. Det handlar om ett lån säsongen ut för försvararen: – Det känns väldigt bra, säger Kralj till MFF:s hemsida. Anton Kralj fanns med i U19-EM i Georgien tidigare

Idag 13:01

JUST NU: Nabil Bahoui är klar - skriver på i dag

Nabil Bahoui som sett ut att vara ett namn för både AIK och Malmö FF. Nu ser chansen ut att vara borta. I dag uppges stjärnan skriva på för Grasshoppers i Schweiz.  Nabil Bahoui ser nu till sist ut att ha kommit loss från sin svåra situa

Idag 11:13

JUST NU: Skrällen - Kalmar tar Erton

Erton Fejzullahu lämnade nyligen norska Sarpsborg - nu återvänder han till allsvenskan. Kalmar FF meddelar att man gjort klart med med Fejzullahu: – Vi är oerhört glada att vara överens med Erton, säger KFF:s sportchef Thomas Andersson Bors

Idag 09:40

JUST NU: Hammarby värvar - ny mittfältare klar

Hammarby har klart med ett nyförvärv: Halmstads BK:s mittfältare Rebin Asaad blir nästa spelare in till Bajen. – Rebin är en spelare med mycket intressanta egenskaper som jag tror att han kan utveckla hos oss, säger sportchefen Jesper Jansso

Igår 23:37

Östersunds otroliga kväll i bilder

Östersund tog sig vidare i Europa League kvalet. Här är bilderna från klubbens historiska kväll. Vilket match!  Samtliga bilder är från Bildbyrån. [gallery columns="1" size="full" link="none" ids="416419,416418,416421,416384,416420,416