SHARES

PÅ FD: Stormatch i fara för Norrköpingsstjärnan – ”Kan inte slänga mig”

  • 0
IFKNBB151031LT080

IFK Norrköping mot AIK på söndag och vill det sig illa så missar David Mitov Nilsson prestigemötet i Stockholm. I dag berättar han för FD om en segdragen skada.
– Ja, jag är inte bra ännu i revbenen. Att slänga mig klarar jag i nuläget inte av, berättar Mitov Nilsson för FotbollDirekt.se.

Smällen från Portugal-lägret hämmar alltså ännu IFK Norrköpings David Mitov Nilsson. Efter straffsegern i Atlantic Cup mot Lokomotiv Moskva så stoppades han där efter från spel mot FC Zenit.
Revbensproblemen blev för påtagliga,

I dag tio dagar senare så lider han alltså ännu av smällen.
Med det kan AIK-matchen på söndag på Skytteholm i Stockholm ryka för honom. Ett tidigt tungt möte mellan två sannolika guldfavoriter.

– Jag kan ju löpa och köra styrka. Men det känns ändå i revbenen om jag skulle kasta mig, så det går inte ännu, säger Mitov Nilsson i dag till FotbollDirekt.se.

AIK på söndag – ger du upp den matchen?
– Nej, jag vill inte göra det. Det är ändå möjligt och jag hoppas på det men vi får se. Som det känns i dag så går det ju inte.

Med det är det tålamod som gäller för en av allsvenskans högst rankade målvakter. Men alldeles oavsett har han förtröstan genom en inte minst lovande vinterstart för hela Norrköping.
– Det är dumt att riskera något. Det är därför jag inte gått för fullt på träning sedan ungefär tio dagar. Det är lite lurigt och det finns inget skydd man kan använda mot den här typen av skada, säger han och fortsätter:

– Men annars känns det bra för mig – och för laget som vi avslutade förra säsongen och hur vi har gjort starka matcher nere i Portugal mot både Lokomotiv Moskva och Zenit.

MISSA INTE – MER OM NORRKÖPING
– Peking vinnare utan att ha spelat en enda tävlingsmatch

– Bärkroths smajl – nu pratar han igen med stort hjärta

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
TWITTER
FACEBOOK
INSTAGRAM

ELITEFOOTBALLSveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll

 

johan-persson-hammarby
Igår 21:30

Bajenkuggen: "Helsingborg saknar självförtroende"

Hammarby vann med 1-0 mot Helsingborg efter ett sent mål av Romulo. Det gör att Stockholmsklubben bara har en poäng upp till femteplacerade Häcken. Mittfältskuggen Johan Persson ser slutet an med tillförsikt och märkte att Helsingborg är i pr

Romulo
Igår 20:58

FD LIVE: Romulo fixade viktig trea - talangen utburen på bår

HELSINGBORG - HAMMARBY 0-1 (Avspark 19.00) Mål: 0-1 (83) Romulo Domare: Mohammed Al-Hakim. Publik: 7 612. 90 +8.45 Mohammed Al-Hakim blåser av matchen. 90 + 8.31 Jätteräddning av Kristinsson är Dahlberg nickar på ett inlägg från hög

IFK Norrköping Peking
Igår 18:24

Norrköping öppnar för Nike Academy-talang

IFK Norrköping som slåss om guldet i allsvenskan fyller på sin A-lagstrupp. Det är mittfältaren Pontus Almqvist som har fått ett lärlingskontrakt och kommer att börja träna med A-laget. Kontraktet gäller över säsongen 2017 meddelar klu

Rosenberg
Igår 17:09

”Tänk om Rosenberg skulle ta pappaledigt?”

PODCAST. Välkommen till Ljugarbänken, NordicBets podd om den svenska toppfotbollen. I avsnitt 26 snackar duon Mårthen Bergman & Mattias Lindström om superpappor (förstås!), Walker vs ”Daja”, gnäll på spelscheman, hur dåligt det är a

Johan Persson
Igår 14:09

JUST NU: Bajen på plats i Helsingborg - ''Ser ängsligt ut''

INFÖR KVÄLLENS ALLSVENSKA - ANALYS MED SPELTIPSER Helsingborg spelar för sitt kontrakt i allsvenskan, men vi kan inte påstå att vi varit speciellt imponerade av deras prestationer de senaste veckorna. Helsingborg föll mot ett tillsynes tröt