SHARES

PÅ FD: Stormatch i fara för Norrköpingsstjärnan – ”Kan inte slänga mig”

  • 0

IFKNBB151031LT080

IFK Norrköping mot AIK på söndag och vill det sig illa så missar David Mitov Nilsson prestigemötet i Stockholm. I dag berättar han för FD om en segdragen skada.
– Ja, jag är inte bra ännu i revbenen. Att slänga mig klarar jag i nuläget inte av, berättar Mitov Nilsson för FotbollDirekt.se.

Smällen från Portugal-lägret hämmar alltså ännu IFK Norrköpings David Mitov Nilsson. Efter straffsegern i Atlantic Cup mot Lokomotiv Moskva så stoppades han där efter från spel mot FC Zenit.
Revbensproblemen blev för påtagliga,

I dag tio dagar senare så lider han alltså ännu av smällen.
Med det kan AIK-matchen på söndag på Skytteholm i Stockholm ryka för honom. Ett tidigt tungt möte mellan två sannolika guldfavoriter.

– Jag kan ju löpa och köra styrka. Men det känns ändå i revbenen om jag skulle kasta mig, så det går inte ännu, säger Mitov Nilsson i dag till FotbollDirekt.se.

AIK på söndag – ger du upp den matchen?
– Nej, jag vill inte göra det. Det är ändå möjligt och jag hoppas på det men vi får se. Som det känns i dag så går det ju inte.

Med det är det tålamod som gäller för en av allsvenskans högst rankade målvakter. Men alldeles oavsett har han förtröstan genom en inte minst lovande vinterstart för hela Norrköping.
– Det är dumt att riskera något. Det är därför jag inte gått för fullt på träning sedan ungefär tio dagar. Det är lite lurigt och det finns inget skydd man kan använda mot den här typen av skada, säger han och fortsätter:

– Men annars känns det bra för mig – och för laget som vi avslutade förra säsongen och hur vi har gjort starka matcher nere i Portugal mot både Lokomotiv Moskva och Zenit.

MISSA INTE – MER OM NORRKÖPING
– Peking vinnare utan att ha spelat en enda tävlingsmatch

– Bärkroths smajl – nu pratar han igen med stort hjärta

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
TWITTER
FACEBOOK
INSTAGRAM

ELITEFOOTBALLSveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll

 

Hammarby Bajen
Idag 17:51

JUST NU: Hammarby ställer upp med rekordungt lag

Hammarby spelar klockan 18 borta mot Örebro i U21-serien och det är ett mycket ungt lag som Stockholmslaget ställer på benen. Hammarby är trea i U21-serien och är därför på rätt sida av tabellen för att nå slutspelet. För Örebro är

BB160419AE083
Idag 15:51

Bajen VS Barcelona = Lika!

Hammarby har två spelare i kvartsfinal i EM vilket är samma antal som superlaget Barcelona. Ögmundur Kristinsson och Birkir Mar Saevarsson finns med i den isländska trupp som skickade ut England och gick till EM-kvartsfinal. Båda spelar till

antonssonleeds
Idag 15:38

Officiellt: Stjärnan lämnar allsvenskan

Den allsvenska skyttekungen Marcus Antonsson är klar för Leeds. I dag presenterade klubben på Antonsson på sin hemsida. Den förre Kalmar-anfallaren har kritat på ett treårskontrakt. - Det känns väldigt bra. Jag har alltid drömt om att spel

Allan kuhn mff
Idag 14:33

''MFF-Kuhns'' olika ansikten - hur tänker han egentligen?

Malmö FF mot Odense i morgon. Och det blir ett MFF med många, många olika ansikten. Enligt Sydsvenskan vill Alan Kuhn ställa i det närmaste två lag på benen. FD rapporterar LIVE - start kl. 15.00 i morgon onsdag. – Om det inte blir några s