SHARES

PÅ FD: Stormatch i fara för Norrköpingsstjärnan – ”Kan inte slänga mig”

  • 0
IFKNBB151031LT080

IFK Norrköping mot AIK på söndag och vill det sig illa så missar David Mitov Nilsson prestigemötet i Stockholm. I dag berättar han för FD om en segdragen skada.
– Ja, jag är inte bra ännu i revbenen. Att slänga mig klarar jag i nuläget inte av, berättar Mitov Nilsson för FotbollDirekt.se.

Smällen från Portugal-lägret hämmar alltså ännu IFK Norrköpings David Mitov Nilsson. Efter straffsegern i Atlantic Cup mot Lokomotiv Moskva så stoppades han där efter från spel mot FC Zenit.
Revbensproblemen blev för påtagliga,

I dag tio dagar senare så lider han alltså ännu av smällen.
Med det kan AIK-matchen på söndag på Skytteholm i Stockholm ryka för honom. Ett tidigt tungt möte mellan två sannolika guldfavoriter.

– Jag kan ju löpa och köra styrka. Men det känns ändå i revbenen om jag skulle kasta mig, så det går inte ännu, säger Mitov Nilsson i dag till FotbollDirekt.se.

AIK på söndag – ger du upp den matchen?
– Nej, jag vill inte göra det. Det är ändå möjligt och jag hoppas på det men vi får se. Som det känns i dag så går det ju inte.

Med det är det tålamod som gäller för en av allsvenskans högst rankade målvakter. Men alldeles oavsett har han förtröstan genom en inte minst lovande vinterstart för hela Norrköping.
– Det är dumt att riskera något. Det är därför jag inte gått för fullt på träning sedan ungefär tio dagar. Det är lite lurigt och det finns inget skydd man kan använda mot den här typen av skada, säger han och fortsätter:

– Men annars känns det bra för mig – och för laget som vi avslutade förra säsongen och hur vi har gjort starka matcher nere i Portugal mot både Lokomotiv Moskva och Zenit.

MISSA INTE – MER OM NORRKÖPING
– Peking vinnare utan att ha spelat en enda tävlingsmatch

– Bärkroths smajl – nu pratar han igen med stort hjärta

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
TWITTER
FACEBOOK
INSTAGRAM

ELITEFOOTBALLSveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll

 

Svanberg
Igår 22:55

EXTRA - MALMÖS GULDYRA: MFF-hjältarnas syrliga Isak-kommentarer

Mattias Svanberg stod för ett mål och en assist när Malmö FF säkrade SM-guldet mot Falkenberg. Efteråt var lagspelarna lyriska över 17-åringen. – Svanberg är mycket, mycket bättre än Alexander Isak, säger Anders Christiansen till Sport

AC
Igår 22:25

FD:s krönikör: "Han är högst på MFF:s ranking"

Malmö FF tog under onsdagskvällen sitt tredje SM-guld på de fyra senaste åren. FD:s krönikör pekar ut en dansk som MFF:s bästa spelare den här säsongen, en spelare som inte ens fanns med på planen mot Falkenberg.  - Anders Christiansen ha

Safari
Igår 21:48

EXTRA - MFF:s GULDYRA: "Helt magiskt, som en dröm"

Behrang Safari vann ligaguld med Basel i våras och nu är han även svensk mästare med Malmö FF. - Helt magisk känsla, säger han till Cmore.  Malmö FF är svenska mästare i fotboll 2016. Detta efter att ha besegrat Falkenberg med 3-0 på

Dibba
Igår 21:33

ANALYS HAMMARBY: "Skyttegravar i konstgräset"

Ny match, nya spelare och ny formation för Hammarby. Nanne Bergstrand experimenterar vidare så här på höstkanten. Fem man i backlinjen, tre på mittfältet och så de snabbaste man har längst fram. Det luktade "baktungt" bortalag på förhand.

Rosenberg
Igår 21:19

EXTRA - MFF:s GULDYRA: Gigantiska glädjen - "Jättestolt"

Malmö FF är svenska mästare efter 3-0 borta mot Falkenberg och Allan Kuhn var såklart överlycklig efteråt. - Det är en fantastisk känsla, säger han till Cmore. Malmö FF är åter svenska mästare. Norrköping förlorade med 2-1 i Borås