SHARES

PÅ FD: Stormatch i fara för Norrköpingsstjärnan – ”Kan inte slänga mig”

  • 0
IFKNBB151031LT080

IFK Norrköping mot AIK på söndag och vill det sig illa så missar David Mitov Nilsson prestigemötet i Stockholm. I dag berättar han för FD om en segdragen skada.
– Ja, jag är inte bra ännu i revbenen. Att slänga mig klarar jag i nuläget inte av, berättar Mitov Nilsson för FotbollDirekt.se.

Smällen från Portugal-lägret hämmar alltså ännu IFK Norrköpings David Mitov Nilsson. Efter straffsegern i Atlantic Cup mot Lokomotiv Moskva så stoppades han där efter från spel mot FC Zenit.
Revbensproblemen blev för påtagliga,

I dag tio dagar senare så lider han alltså ännu av smällen.
Med det kan AIK-matchen på söndag på Skytteholm i Stockholm ryka för honom. Ett tidigt tungt möte mellan två sannolika guldfavoriter.

– Jag kan ju löpa och köra styrka. Men det känns ändå i revbenen om jag skulle kasta mig, så det går inte ännu, säger Mitov Nilsson i dag till FotbollDirekt.se.

AIK på söndag – ger du upp den matchen?
– Nej, jag vill inte göra det. Det är ändå möjligt och jag hoppas på det men vi får se. Som det känns i dag så går det ju inte.

Med det är det tålamod som gäller för en av allsvenskans högst rankade målvakter. Men alldeles oavsett har han förtröstan genom en inte minst lovande vinterstart för hela Norrköping.
– Det är dumt att riskera något. Det är därför jag inte gått för fullt på träning sedan ungefär tio dagar. Det är lite lurigt och det finns inget skydd man kan använda mot den här typen av skada, säger han och fortsätter:

– Men annars känns det bra för mig – och för laget som vi avslutade förra säsongen och hur vi har gjort starka matcher nere i Portugal mot både Lokomotiv Moskva och Zenit.

MISSA INTE – MER OM NORRKÖPING
– Peking vinnare utan att ha spelat en enda tävlingsmatch

– Bärkroths smajl – nu pratar han igen med stort hjärta

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
TWITTER
FACEBOOK
INSTAGRAM

ELITEFOOTBALLSveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll

 

Hysen bjärsmyr
Idag 08:58

Blåvitts stjärnduo undersöks i dag

Både Mattias Bjärsmyr och Tobias Hysén åkte på skador i gårdagens möte med HJK Helsingfors, och kommer i dag att undersökas med magnetröntgen. – Förhoppningsvis är det inga allvarliga skador på någon av dem, säger IFK Göteborgs läk

Bjärsmyr
Igår 22:49

Blåvitts lagkapten lårskadad - igen

IFK Göteborg åkte inte bara på en tung förlust mot HJK Helsingfors. Laget åkte även på en tung skada. Mittbacken Mattias Bjärsmyr tvingades bryta matchen efter en halvlek. Än en gång var det hans lår som spökade. – Jag fick krampkänn

HJK seger
Igår 20:54

Blåvitt föll tungt - HJK Helsingfors mot Play Off

IFK Göteborg förlorade den viktiga hemmamatchen mot HJK Helsingfors. 1-2 blev slutresultatet. Nu blir det svårt att ta sig till Play Off i Europa League-kvalet. Returen spelas nästa torsdag i Finland. IFK Göteborg inledde förtroendeingivande

AK1BB150801JN015
Igår 15:43

JUST NU: Tunga fotbollsnamn i helgens Pridefestival

I helgen är det dags - årets Pridefestival. Svensk Elitfotboll medverkar tillsammans med Svenska Fotbollförbundet och Elitfotboll Dam. – Vi ser det som en självklarhet att alla känner sig välkomna till och trygga i den svenska elitfotbollen,