• Publicerat 10 februari, 2016
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
molinsBB150120PA043 Foto: Bildbyrån

Guillermo Molins kontrakt med Malmö FF går ut till sommaren. Nu uppger han själv att han är överens med klubben om lön och villkor för ett nytt avtal.
– Vi diskuterar ett fyraårsavtal nu, säger han till Sydsvenskan.

Sommaren 2013 valde Guillermo Molins att vända tillbaka till Malmö FF efter ett mindre lyckat utlandsäventyr i Belgien. Stjärnans kontrakt med de himmelsblåa går ut till sommaren, men parterna ser nu ut att närma sig en förlängning.

– Vi diskuterar ett fyraårsavtal nu. Vi hade diskussioner om lön och villkor i kontraktet, som vi inte var överens om en tidigare period. Nu är vi överens. Så nu väntar jag på att de lägger fram det, säger Molins till Sydsvenskan.

Molins medger att det har varit tufft att veta att kontraktet går ut inom kort.

– Det är klart jag vill ha löst det. Det är tufft när man bara har fem månader kvar. Jag har tre barn. Jag sökte trygghet redan innan jag skadade mig. Jag vill spela här, vill att barnen ska växa upp i Malmö och jag mår bra i Malmö. Jag har velat det samma i arton månader nu.

Malmö FF:s sportchef Daniel Andersson menar att inget är klart ännu.

– Vi har diskussioner, så får vi se. ”Gische” jobbar på jättebra, sen får vi se vad som händer. Han har inte fått spela så mycket här och kanske inte fått göra sig själv rättvisa. Men vi tar det vidare från det här och ser hur status är, säger han till Sydsvenskan.

Molins, som den senaste tiden gäckats av en korsbandsskada, har tidigare ryktats till andra klubbar. Bland annat har det uppgets att AIK skulle vilja värva 27–åringen gratis när hans kontrakt går ut i sommar.

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
TWITTER
FACEBOOK
INSTAGRAM

ELITEFOOTBALLSveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *