• Publicerat 10 februari, 2016
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Hjörtur Hermannsson imponerade under sitt provspel med IFK Göteborg i Dubai. Nu vill IFK Göteborg låna islänningen fram till sommaren.
– Vi ska kolla upp med PSV nu lite närmare och vad vi kan hitta för lösning, säger Blåvitts sportchef Mats Gren till Sportexpressen.

IFK Göteborg letar efter en kortsiktig lösning på mittbackspositionen – och lösningen ser nu ut att bli isländske Hjörtur Hermannsson.

20–åringen imponerade under sitt provspel med klubben i Dubai, och Blåvitt har nu mer eller mindre bestämt sig för att försöka låna spelaren fram till sommaren.

– Ja, bestämt och bestämt vet jag väl inte men vi ska i alla fall kolla upp med PSV nu lite närmare och vad vi kan hitta för lösning. Han har gjort det bra i Dubai och det har varit ett bra träningsläger med bra matcher, säger sportchefen Mats Gren till Sportexpressen.

Sportexpressen: Vill ni låna honom hela säsongen?
– Nej, det är i första hand till sommaren och sedan om man kunde få in en option så att man kan ta honom sedan. Men vi får se.

– Vi ska kolla upp det där närmare med PSV nu och sedan har vi nog ett beslut om ja eller nej i slutet av veckan, fortsätter Gren.

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
TWITTER
FACEBOOK
INSTAGRAM

ELITEFOOTBALLSveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll