• Publicerat 4 februari, 2016
  • Skrivet av Max Richnau
  • 0 Kommentarer
Daniel Berntsen Djurgården Foto: Bildbyrån

SIDE. Daniel Berntsen åkte på en smäll i kvällens Djurgårdsmatch mot Steaua Bukarest, och bröt matchen. Norrmannen ger dock lugnande besked om smällen.
– Jag tar det lugnt i morgon så kör jag säkert igen på lördag, säger han till FotbollDirekt.se efter matchen.

Djurgården hamnade i ett 0–2–underläge i kvällens möte med Steuaua Bukarest i Side. Blåränderna skulle dock jobba sig tillbaka. Michael Olunga reducerade innan paus, och i den andra halvleken kunde Daniel Berntsen kvittera.

Just Berntsen åkte dock på en smäll senare i den andra halvleken, och bröt matchen. Det finns dock ingen anledning till oro, menar 22–åringen.

– Det var bara en smäll mot höften. Jag har fått det med tidigare, och fick det nu på samma ställe. Så det var inget allvarligt alls, säger han till FotbollDirekt.se.

– Jag tar det lugnt i morgon så kör jag säkert igen på lördag.

Vad tycker du annars om din insats?
– Jag är nöjd, det var två mål där i början som kändes onödiga, men det är sådan som sker. Men jag och Elliot (Käck) har ett väldigt bra samarbete, jag kom mer och mer in i matchen. Jag känner mig i bra form.

2–2–målet var dessutom norrmannens första för året.

– Det var ett bra mål. Det var första skottet för i år, så det var skönt att det gick in.

I de två av de tre tidigare träningsmatcherna i år blev det förluster. Känns det viktigt att undvika förlust i dag?
– Man går alltid för att vinna. Självklart var det skönt att få ett sådant resultat mot ett sådant här lag. Men sedan ska man inte lägga för mycket i det. Det var en bra första halvlek mot Örebro, men där tappade vi det i andra halvlek, det är sådana saker som händer tidigt på säsongen. Det är klart att man vill vinna, men jag tänker inte alltför mycket på det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *