• Publicerat 4 februari, 2016
 • Skrivet av Redaktionen
 • 12 Kommentarer
danielandersson Foto: Bildbyrån

Samuel Tetteh. Eller mer känd som ”Zidane” hemma i Ghana. Där har ni namnet på den 19-årige yttermittfältaren som kommer att visa upp sig för Malmö FF under lagets pågående träningsläger i Dubai.

Med meriter från Ghanas U20-landslag och stora lovord i hemlandet har Malmö FF fått möjligheten att stifta närmare bekantskap med 19-årige Samuel Tetteh.
– Vi fick möjlighet att ta in Samuel till vårt läger i Dubai för att titta på honom. Han är en yttermittfältare som kan spela på både vänster och höger kant och en spännande spelare som vi ville se på nära håll, säger Malmö FF:s sportchef, Daniel Andersson till mff.se

Och redan förra året fick Tetteh många strålkastare mot sig när han deltog i U20-VM i Nya Zeeland.
– Hans energi och skicklighet kombinerat gör honom till en farlig motståndare för vilket lag som helst, sade förbundskaptenen Sellas Tetteh (inte släkt med Samuel) till fifa.com den gången.

– Han tappar sällan bollen och är väldigt oberäknelig för motståndarna. Han är ursprungligen tränad som innermittfältare vilket gör det enkelt att sätta ut honom på en kant, säger Sellas Tetteh vidare i intervjun.

I intervjun med fifa.com berättare också Tetteh att han har som mål att komma till Europa och spela någon dag. Och det kanske allså nu är på väg att ske i och med provspelet med Malmö FF. Så här långt har han tillhört fotbollsakademin West African Football Academy som grundats och delägs av holländska Feyenoord.

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
– TWITTER
– FACEBOOK
– INSTAGRAM

ELITEFOOTBALL – Sveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll

12 thoughts on “Daniel A tittar närmare på ”Ghanas Zidane” i Dubai

 1. Howdy here, just started to be aware of your wordpress bog through Search engines like google, and realized that it’s pretty beneficial. I’ll value should you decide continue this approach.

 2. You can certainly see your skills within the work you write. The sector hopes for even more passionate writers like you who aren’t afraid to say how they believe. All the time follow your heart.

 3. Thanks , I have recently been searching for information approximately this topic for ages and yours is the greatest I’ve came upon till now. But, what concerning the conclusion? Are you positive concerning the supply?

 4. When the mattress showed up, I unloaded this off the plastic and also this instantaneously started forming. I’ve possessed a few really wonderful nights rest and I am actually happy to say this is a great mattress.

 5. Hiya here, just got conscious of your wordpress bog through Bing and yahoo, and found that it’s genuinely interesting. I’ll be grateful for if you continue this idea.

 6. It is proper opportunity to produce some intentions for the forthcoming future. I have looked over this document and if I may just, I desire to encourage you couple entertaining advice.

 7. Be sure that you have Silhouette Studio Designer Edition running and adhere to these easy actions to start! While it is crucial to have Silhouette Studio Designer Edition to import SVGs there is yet another step you’ve got to take to receive them actually cut. I am aware I’ve missed lots of nice anime collection, so should you have any suggestion, don’t hesitate to share about it in the comment section!

 8. I merely wish to show you that I am new to blog posting and thoroughly valued your work. Very likely I am likely to bookmark your blog post . You really have great article materials. Acknowledge it for swapping with us your current website information

 9. I merely intend to show you that I am new to blogging and extremely admired your webpage. Probably I am going to store your blog post . You certainly have amazing article blog posts. Truly Appreciate it for giving out with us your main site article

 10. I just want to say I am new to weblog and actually liked your web page. Very likely I’m planning to bookmark your website . You absolutely come with remarkable writings. Many thanks for sharing your web page.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *