MABB150727BB040

Hammarby tvingas se mittbacken Richard Magyar bryta pågående träningsläger nere i Spanien. Bekräftade uppgifter till FotbollDirekt.se gör gällande att det är en fotskada som Magyar slagit upp, och nu har backen flugits hem för att undersökas.

Skadan det handlar om är en fotskada som Magyar ska ha slagit upp under matchen mot Östersund. Bedömningen man gjorde efter gårdagens träning var att han på grund av smärtan inte kunde delta mer på det pågående lägret och att man istället skulle flyga hem honom för att undersökas av läkare.

Magyar spelade inte i dagens match mot Halmstad, som Hammarby vann med 4–1.

Hammarby har inte kommenterat detta officiellt ännu och väntas göra det när diagnosen är fastslagen och omfattningen på skadan är fastslagen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *