Fotboll, Allsvenskan, Norrköping - Gefle 150427 Norrköpings Linus Wahlqvist under fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Norrköping och Gefle den 27 april 2015 i Norrköping. Foto: Josefine Loftenius / BILDBYRÅN / Cop 111

Aston Villa, Sunderland och Malmö FF.
Nej, det blir ingen flytt för Linus Wahlqvist. Nu står det klart att han stannar i Norrköping – trots ett allt större intresse för tonåringen.

Linus Wahlqvist har sedan det allsvenska slutet fått se det enda efter det andra ryktet passera sin person. Men han har blivit kvar i Norrköping och nu står det klart att någon affär inte väntar vid midnatt, enligt FotbollDirekts källor.

Norrköping har sedan tidigare visat hur hårt man håller i den 19-årige ytterbacken.
Priset har varit satt till en miljon euro, enligt FD:s uppgifter – detta för en spelare som imponerat allt mer i U21 och ser ut att nära sig a-landslaget.
– Jag räknar med honom i IFK nästa år, sade managern Janne Andersson tidigare i vinter till NT.

På färskvaruviset så avgjorde dessutom i dag Wahlqvist för Norrköping mot Lokomotiv Moskva med en mycket snygg straff.

Ett tag tidigare i vinter uppgavs annars Malmö FF visa intresse och ett tag såg det ut som, när uppmärksamheten var som störst, att han mycket väl kunde ha gjort sin sista match för mästarna.

Men så här timmar innan transferfönstrets stängning så står det klart att ingenting finns på bordet.
Wahlqvist och Norrköping har inget konkret bud att ta ställning till. Med det kan östgötarna räkna med ett av sina viktigaste namn till kommande Champions League-kval i sommar.

Linus Wahlqvist har kontrakt i tre år till – sålunda sitter Norrköping i en stark sits kring ett av allsvenskans mest spännande namn.

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
TWITTER
FACEBOOK
INSTAGRAM

ELITEFOOTBALLSveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *