GeBB160130BB217

IFK Göteborg får behålla Gustav Engvall. En av hela vinterns mest uppmärksammade allsvenska namn som sett ut att vara på väg till Stoke – har nu bestämt sig för att säga nej.
– Ja, han säger nej till Stoke just nu och satsar allt på Blåvitt. Han vill inte känna någon stress, avslöjar i dag hans agent för FotbollDirekt.se.

Gustav Engvall har varit ett namn som seglat högt i rubriker under vintern. Redan i början av december dök Stoke upp i bilden och allt sedan dess så har han sett ut att vara på väg till Premier League-klubben.
Kring jul avslöjade ju FotbollDirekt, uppgifter som då bekräftades, hur Engvall var överens om att resa över och träffa manager Mark Hughes.
IFK Göteborg lämnade även klartecken för Engvall att resa.

Nu blev det inte så och allt eftersom har en trolig övergång blivit allt mindre trolig.
I dag bekräftar hans agent att man nu skrinlagt dessa planer. Det blir ingen affär i kväll innan transferfönster stänger. Engvall själv säger nej.

– Nej, det blir inte det. Det har varit svårt att hitta en tid för Gustav att träffa Stoke. Dels det – men ju mer tiden gått så har Gustav Engvall inte velat känna stress och själv valt att säga nej när det dragit ut på tiden. Han är jävligt sugen på att göra en toppsäsong för IFK Göteborg, säger hans agent Per Jonsson till FotbollDirekt.se.

– Ja, det finns intresse utöver Stoke, det märks att Gustav är en spännande striker. Men det finns ingen anledning att prata om det nu. Nu är det bara Blåvitt som gäller.

Så omskrivet Engvall och Stoke nu har varit…hur nära var det en affär?
– Det har ju aldrig kommit så långt som till ett bud så trots att Stoke har varit seriöst intresserade så går det inte att säga att det har varit riktigt nära. Nej, det har det inte.

Gustav Engvall har, enligt uppgifter till FD, ett pris på 25 miljoner kronor på sig från IFK Göteborg.

MISSA INTE – MER OM IFK GÖTEBORG
– Nu nobbas han – Blåvitt väljer att backa
– Spionerar på IFK Göteborg – så ska det se ut

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!

– TWITTER
– FACEBOOK
– INSTAGRAM

ELITEFOOTBALL – Sveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *