Foto: Bildbyrån

Marko Mihajlovic hade ingen lyckad sejour i Hammarby och nu har mittbacken skrivit på för Dinamo Batumi – i Georgien. 

Den bosniska mittbacken Marko Mihajlovic värvades till Hammarby från Brage inför säsongen 2014. Det blev dock bara åtta matcher från start i superettan under debutsäsongen och när väl klubben gick upp till allsvenskan hade bosniern inte en suck.

Noll minuters speltid under våren ledde till att Hammarby köpte ut Mihajlovic från sitt kontrakt i somras och i stället skrev den 188 centimeter långe mittbacken på ett korttidskontrakt med Syrianska.

Någon fortsättning i Södertäljeklubben blev det dock inte och nu har Mihajlovic i stället hittat en ny klubb. 28-åringen har skrivit på för den georgiska klubben Dinamo Batumi, som för närvarande ligger sjua i högstaligan.

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!

– TWITTER
– FACEBOOK
– INSTAGRAM

ELITEFOOTBALL – Sveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll