• Publicerat 28 januari, 2016
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

FotbollDirekt.se slår nya rekord. Hittills har vi fått uppleva vår bästa januari-månad någonsin – inte minst genom många spännande avslöjanden.
Nu väntar en satsning på utlandsläger. FD följer med start i morgon Hammarbys camp i Barcelona.

– Det är tre bra matcher bokade och med Svenska Cupen så nära så blir det nerv direkt för Bajen-spelarna, säger FD:s man på plats i Spanien, Magnus Österberg.

Nyheter, reportage, referat, Live och TV-bilder.
FotbollDirekt startar nu upp en större satsning på allsvenska utlandsläger. Under flera veckor reser FD:s reportrar och bevakar några av våra största klubbar på plats när säsongsförberedelserna nu på allvar börjar.

På fyra år har FotbollDirekt näst in till tiodubblat antal läsare – mycket därigenom kan nu en sådan här satsning bli verklighet.

Och inledningsvis börjar det med framförallt Hammarby men även Helsingborg och Östersund – i Barcelona. Och det är FotbollDirekts krönikör Magnus Österberg som reser med Bajen.
Start i morgon fredag för daglig punktbevakning av Nanne Bergstrand, Kennedy och co. Första matchen på söndag mot Östersund.

– Det blir ett allvar direkt för Hammarby. Det är en begränsad tid för Bajens spelare att visa upp sig innan Svenska cupen. Det är klart att det direkt blir ganska mycket allvar med tre sådana här matcher med tävlingskänsla, anser Magnus Österberg.

På söndag väntar sedan nästa start när Anton Zetterman och Casper Nordqvist flyger till Dubai i Förenade Arabemiraten för att under tio dagar bevaka Malmö FF, AIK och IFK Göteborg.
Med det väntar under kommande vecka daglig bevakning även från den arabiska halvön. Nyheter, reportage, referat, Live och TV-bilder.

Nästa fredag väntar så Djurgården i Side i Turkiet. Max Richnau är FotbollDirekts man på plats där bland andra rumänska jätten Steaua Bukarest väntar.

Så med allt det här sagt – från i morgon och i två veckor framåt så har vi en direktkanal och punktbevakning kring några av allsvenskans största och mest spännande klubbar. Det är nu det börjar inför en säsong som – uppmärksamhetsmässigt – kan bli allsvenskans kanske största någonsin.

På FotbollDirekts Instagram hela tiden löpande nya bilder från Dubai, från Barcelona och från Turkiet. På Twitter jämte löpande om vad som händer, vad som är på gång.

Till vill vi ringa in er läsare. Engagemanget som finns där konstant för det mesta av vad vi gör. Kontakta oss kring vad ni vill se så sätter vi upp era förslag på våra reportrars körscheman.

Ola Gustavsson – Mårthen Bergman

MISSA INTE – MER OM HAMMARBY
– Bajenstjärnan visar upp sig – första stora intervjun
– Talangen skickar en pik från – ”Vi kommer åt alla”