• Publicerat 28 januari, 2016
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Malmö FF Foto: Bildbyrån

I veckan blev både Anders Christansen och Vidar Örn Kjartansson klara för Malmö FF. Men någon av dessa båda får inte MFF-publiken chansen att se i lagets första träningsmatch för säsongen som spelas på fredagskvällen mot danska Fremad Amager.

MFF presenterade på torsdagskvällen det lag som möter Fremad Amager från den danska tredjeligan (Division 2).
Och förutom skadade Tobias Sana och sjuke Franz Brorsson saknas också Oscar Lewicki på grund av en tåskada. Och dom båda nyförvärven är alltså heller inte.
I stället får unga spelare som försvararen Mattias Andersson, Erik Andersson, Mattias Svanberg och Teddy Bergqvist chansen att visa upp sig för nye tränaren Allan Kuhn.

– Det ska bli roligt. När man tar på sig en MFF-tröja ska man visa framfötterna. Det ser jag fram emot att se imorgon. Jag vill gärna se det vi tränat på och att spelarna tror på att göra det de är bra på, säger tränaren Allan Kuhn till mff.se.

Om att möta ett lag från en mycket lägre division ser inte Kuhn några bekymmer med – tvärtom. Han tycker det ska bli intressant att se hur MFF agerar.
– Det är ett lag som försöker spela fotboll men de har inte samma snabbhet och fysik som vi. Den skillnaden vill jag gärna se, säger Allan Kuhn.

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!

– TWITTER
– FACEBOOK
– INSTAGRAM

ELITEFOOTBALL – Sveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *