Allsvenskans kanske mest omskrivne ser nu ut att vara mycket nära en flytt från IFK Norrköping. Källor för FotbollDirekt.se gör nu gällande att stjärnan inte följer med när mästarna reser till Portugal.

Emir Kujovic har inte tränat med IFK Norrköping den senaste tiden.
För FotbollDirekt.se uppges han nu ha träffat flera klubbar den senaste tiden och mestadels befinna sig på resande fot.

Med det ser han nu ut att missa Norrköpings läger till Portugal och Atlantic Cup – dit Norrköping reser i morgon, även om manager Janne Andersson låter annorlunda till lokaltidningen Norrköpings Tidningar. Olika bud som ni hör i ett känsligt läge, bara dagar innan transferfönstret stänger.

”Det räknar jag med”, säger managern på frågan om Kujovic reser med.

Ja, ni hör det pågår ett tätt arbete i kulisserna kring den allsvenske skyttekungen. FD kunde redan tidigare i eftermiddags berätta om hur han brutit med sin agent men hur han ändå är mycket nära att gå utomlands.

Det senaste ryktet om den 27-årige anfallaren härrör sig till så sent som i dag och  italienska nästjumbon i Serie A, Frosinone.

MISSA INTE – MER OM NORRKÖPING
– Emir Kujovic säger nej – hans mål med utlandet
– Janne Anderssons förtjusning – ömma ord om tänkbar affär

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!

– TWITTER
– FACEBOOK
– INSTAGRAM

ELITEFOOTBALL – Sveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll