• Publicerat 27 januari, 2016
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Janne Andersson Foto: Bildbyrån

IFK Norrköping har ännu inte bestämt sig kring provspelande islänningen Hólmbert Aron Fridjónsson. Nu ska klubben överväga om han är värd att plocka in.
– Han var inte helt hundra men ändå så pass intressant att se på. Det kittlar lite grann, säger Pekings manager Janne Andersson till Norrköpings Tidningar.

Hólmbert Aron Fridjónsson har erfarenhet från spel i danska Bröndby, men tillhör just nu isländska KR Reykjavik. Under veckan har han varit på provspel hos de regerande svenska mästarna IFK Norrköping, men har nu återvänt hem till Island.

Norrköping har ännu inte bestämt sig kring anfallaren.

– En spelare som har gjort det bra ifrån sig, trots att han kom hit och hade haft lite ryggproblem innan. Han var inte helt hundra men ändå så pass intressant att se på. Det kittlar lite grann. Nu får både vi och han smaka av det lite, säger klubbens manager Janne Andersson till Norrköpings Tidningar.

På torsdag åker Norrköping till Algarve i Portugal för ett träningsläger. Enligt Andersson var det ett alternativ att Fridjónsson skulle följa med trots att inget ännu är påskrivet.

–  Det alternativet fanns också men nu blev det så här. Det här var ju också uppgörelsen med hans klubb, att han skulle vara här måndag till onsdag.

Anfallaren Alhaji Kamara kommer inte heller han följa med på träningslägret. Sierra leoniern dras med skadeskavanker, och kommer träna på hemmaplan.

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
TWITTER
FACEBOOK
INSTAGRAM

ELITEFOOTBALLSveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *