• Publicerat 27 januari, 2016
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
vidarmff1.jpg

Malmö FF hade kallat till presskonferens klockan 15.30 i dag onsdag. Där presenterandes andra nyförvärvet på lika många dagar – nu är isländske anfallaren Vidar Örn Kjartansson klar för MFF. 

Malmö FF presenterade i går danske mittfältaren Anders Christiansen. I dag är isländske Vidar Örn Kjartansson presenterad. Kontraktet med MFF sträcker sig till och med säsongen 2018.

– Vidar Örn Kjartansson gjorde en fantastisk säsong i Norge 2014 och vi har tittat mycket på honom. Han är en hårt arbetande forward, bra bollmottagare och vass avslutare med båda fötterna. Vi vill spela med forwards som håller sig centralt och där passar han också bra in som en aktiv del i uppspelsfasen, säger MFF:s sportchef Daniel Andersson till klubbens hemsida.

25-årige Kjartansson vann skytteligan i norska Tippeligan 2014 innan han drog till kinesiska Jiangsu. Nu flyger han tillbaka till Kina för att ordna med flytten innan han ansluter till MFF:s träningsläger i Dubai. Han siktar på många mål i den himmelsblå tröjan och ser fram emot att få spela inför hemmasupportrarna på Swedbank Stadion. Han får tröjnummer 24 i MFF.

– Jag hade erbjudanden från klubbar runt om i Europa men Malmö FF var den mest spännande klubben. Jag har bara hört bra saker om Malmö FF. Det är en storklubb med fantastiska supportrar och jag ser fram emot att spela inför dem och förhoppningsvis vinna ligan, säger Vidar Örn Kjartansson till MFF:s hemsida.

MISSA INTE!

Allt om Malmö FF – Gå till FotbollDirekts Malmö FF-sida
MFF:s nye dansk hyllas: ”Ett fynd för nio miljoner”  

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
TWITTER
FACEBOOK
INSTAGRAM

ELITEFOOTBALLSveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *